Bu üst boll band tutsun bunu beaa...bi 79000 feln değip sıkışması lazım o bantların sora Allah kerim
[IMG]http://i52.tinypic.com/312i53a.png[/IMG]
Printable View
Bu üst boll band tutsun bunu beaa...bi 79000 feln değip sıkışması lazım o bantların sora Allah kerim
[IMG]http://i52.tinypic.com/312i53a.png[/IMG]
[quote=a.kaya;288798]ufff maşallah pala burayı görüyorsa ellerini sıvazlıyordur mutlaka ne babayiğitler var be 200 kont basıyorlar diye 10 tane olsa forumda 2000 kont neden takip etmesin ya da ettirmesin birilerine diye düşünüyor insan :( :rolleyes::confused:[/quote]
yok abi boğa sentimentini artıyorum hahaha long felan yaptığımız yok :D okusun adam olsun trendi bitirsin yeter da
temese patron nerde 73 bin demişti üwwwwwww ühühühühühü iptalmi acaba devammı ühühühühühü
[quote=seagate;288805]yok abi boğa sentimentini artıyorum hahaha long felan yaptığımız yok :D okusun adam olsun trendi bitirsin yeter da[/quote]
he blöf yapıyorum diyosun yani :..: .brv bende az önce 485 şort bastım
[quote=seagate;288809]temese patron nerde 73 bin demişti üwwwwwww ühühühühühü iptalmi acaba devammı ühühühühühü[/quote]
he yaww...TEMESE patron gelse de neşemizi bulsak..ühühühühü
Galiba yine gün boyu süründürüp son 10dk'da basacaklar... Ama hangi yöne... Long devam ama çok unmüsterih, müteessir ve müstesnayım... :)))
[quote=a.kaya;288811]he blöf yapıyorum diyosun yani :..: .brv bende az önce 485 şort bastım[/quote]
niye 1/6? :D:D
selçuklu patornun paralel kenara göre düzeltme kaçta bitiyor ühühühühü 75 i zor görür gibi üühühühühü
[QUOTE=seagate;288818]selçuklu patornun paralel kenara göre düzeltme kaçta bitiyor ühühühühü 75 i zor görür gibi üühühühühü[/QUOTE]
düzeltme başlamadıki bitsin patron .. üvvvvvv ....sayım göre wawe 3 teyiz .. güçlü dalgadır kendileri .. ingaaaa .. ::::o:o
patron ranacak galiba bu...ben 600 istop ve fil-at
"Running bull" formasyonu geldi sanki..
hayret yav valla pess yaa
ralli.....eynseync
koptu cafer! :::.lelele
80000 hayirli olsun...brv.brv
[quote=excali;288832]80000 hayirli olsun...brv.brv[/quote]
80,375.
yakında bu sinemada...:)
saat 12 operasyonu başarılı oldu :D
Adamlar ne yapıyorsa 12-13 arası yapıyolar :)
şimdi 80 bin diye şortlayanları bitirebilirler aman dikkat arkadaşlar, he he he benim blöfümü yedi galiba pala 485 dene şort diyince bakın nasılda kaldırdılar ::: ::: :::
[quote=unlimitted;288835]80,375.
yakında bu sinemada...:)[/quote]
İzmir Vadeli Sineması mı??:..:
80750 den realize gelir diyorum :..:
Herhangi bir endeks *.000 lı rakamı gördüyse genellikle en az yüzde 2-3 daha yukarı gider.
jesse livermore(bir spekülatörün anıları)
endeks 80.000:)
walla herhalde bir süre böyle olacak piyasa..hülülülü ver 300 puan aşağı..ordan şortcu gelince, hüülülüllü l 300 yukarı.. sonra hülülülülü al 300 yukrı longcu gelince ver aşağı az bişiey...sağma olayı..ehueh
bu arada çok utandığım ve kendimi bile şaşırtan bir hareket yaptım..teprik ederim
amanın ben göremedim 80 in yandığını bidaha yansın 80 .. üvvvvv
[QUOTE=a.kaya;288838]şimdi 80 bin diye şortlayanları bitirebilirler aman dikkat arkadaşlar, he he he benim blöfümü yedi galiba pala 485 dene şort diyince bakın nasılda kaldırdılar ::: ::: :::[/QUOTE]
Nasıl anlamadım! Short olmadığın halde short oldum diyemi yazdın?
80750 den realize gelir ordan 78500 lere ve ordan da 85*** lere :..: net oldumu ustadlar :..:
[QUOTE=seagate;288809]temese patron nerde 73 bin demişti üwwwwwww ühühühühühü iptalmi acaba devammı ühühühühühü[/QUOTE]
Demiştim amma 2 sinyal daha lazım da demiştim
daha onlar gelmedi
böyle ters durumlar da insanın yeni sayımda 72 altı görünüyor diyesi bile gelmiyor
ama önce 80500 gibi...
[quote=AMON RA;288850]Nasıl anlamadım! Short olmadığın halde short oldum diyemi yazdın?[/quote]
ya amon ra atladın galiba sayfları üstteki yazılara bakarsan görürsün :confused: 485 dene şort yapsam yazarmıyım hiç sence ;)
[quote=a.kaya;288853]ya amon ra atladın galiba sayfları üstteki yazılara bakarsan görürsün :confused: 485 dene şort yapsam yazarmıyım hiç sence ;)[/quote]
nasıl yani...485 şort yaptım deyip yapmadın mı:mad:
[quote=temese;288852]Demiştim amma 2 sinyal daha lazım da demiştim
daha onlar gelmedi
böyle ters durumlar da insanın yeni sayımda 72 altı görünüyor diyesi bile gelmiyor
ama önce 80500 gibi...[/quote]
:D
patron 72 olsun daha voba felan girmem hesabıda kapattırırım garanti olsun pehhh :D
bende danalizasyon hedefleri 80,700-81,250-81,700 dur...
[QUOTE=a.kaya;288853]ya amon ra atladın galiba sayfları üstteki yazılara bakarsan görürsün :confused: 485 dene şort yapsam yazarmıyım hiç sence ;)[/QUOTE]
Neey 485 dene short yapmadan shortmu yazdım dedin? :..:
[quote=caylakboga;288860]bende danalizasyon hedefleri 80,700-81,250-81,700 dur...[/quote]
81700 de bi yanlışlık yokmu sence
aaaaaaaaaa .. akaya patron 485 tane short açtım deyip açmamışmı .. üvvvvvvvv
[quote=selçuklu;288864]aaaaaaaaaa .. akaya patron 485 tane short açtım deyip açmamışmı .. üvvvvvvvv[/quote]
Açmamış abi valla..öyle anlaşılıyo..ayıp ayıp..biz de şurda birbirimize karşı dürüst olduğumuz sıccacıh bir forumumuz vr sanıyorduk..dimek beyle arkadaşlar da varmış..neyse sağlık olsun...
avatarı değiştirsemmiki .. üvvv avatarı boşver .. imzada şelale yazıyo benim hemen değiştireyim ...
[quote=selçuklu;288868]avatarı değiştirsemmiki .. üvvv avatarı boşver .. imzada şelale yazıyo benim hemen değiştireyim ...[/quote]
he abi ya...pozisyonel avatar ve imza çok yorucu oluyor...ben de o konsepti terk ettim... avatar daki mesaj açık: yaklaşan yanar....lelele
Ooooo... Mondiyooo... Bi gittim geldim gol olmuş... Instant replay yok mu... :)
Kanalizasyon...
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/5325/50424599.png[/IMG]
hah işte veri dediğin böyle gelcek arkedaş...ziro impekt
INGILTERE'DE ISSIZLERIN ISGUCUNE ORANI AGUSTOS AYINDA: % 4.5 (BEKLENTI:%4.5 ONCEKI:%4.5)
-MATRIKS-
Hareket biranda tersine dönebilir! Takip ettiğim bi oluşum var!Ya herro ya merro 1/2 kısa oldum ve şuan birazcık girmiş durumda beklemedeyim! ÜHÜHÜÜHÜHÜÜÜÜÜ