-
Ben de bi terbiyesizlik yapıp geyik topiğinde vob yazayım...
Kattiiiiiii,
15 dakikalıklardaki FK görüntüsüne tikkat çekerim..hedefi 35100 dür...Ayrıca ayın 22 sinden gelen düşük belli FK nın hedefi ise 37000 bilem olabilir...aman diyim..deyk keyir f you...şu an 33850
-
-
tikkat derim jerfo...düşük belli fk formasyonu şakaya gelmez..eğer 34300 kırılırsa tırs derim
-
[QUOTE=Astatin;77501]tikkat derim jerfo...düşük belli fk formasyonu şakaya gelmez..eğer 34300 kırılırsa tırs derim[/QUOTE]
teşekkür ederim beni düşündüğün için:) py den aldıklarımızın birazını veririz napalım..
-
ya bende hasta oldum hep uyuyasım var :( kımıldıyamıyorum
-
[QUOTE=mersiyk;77754]ya bende hasta oldum hep uyuyasım var :( kımıldıyamıyorum[/QUOTE]
geçmiş olsuun kankiş.. yürüyüş bandında değil de dışarıda yürüyüş yapıyorsan eğer, ben bu yürüyüşleri sabaha al derim canım.. akşamları soğuk oluyor, bak üşüttün galiba..
-
[QUOTE=jerfin;77759]geçmiş olsuun kankiş.. yürüyüş bandında değil de dışarıda yürüyüş yapıyorsan eğer, ben bu yürüyüşleri sabaha al derim canım.. akşamları soğuk oluyor, bak üşüttün galiba..[/QUOTE]
evet dısarda kankiş.. yok sogugu hissetmiyorumki ondan degil grip oldum sanki .kom:(
-
[QUOTE=mersiyk;77766]evet dısarda kankiş.. yok sogugu hissetmiyorumki ondan degil grip oldum sanki .kom:([/QUOTE]
napıyosun da soğuğu hissetmiyosun, ayu postuna mı bürünüp çıkıyosun dışarı kankişş:..:
ben haftasonları spor salonuna gidiyorum arada, o da canım isterse işte:)
yoksa yürüyüş yaptığım cadde birbirine giriyor:..: hani toplum huzuru açısından salonu tercih ediyorum:..:
-
[QUOTE=jerfin;77786]napıyosun da soğuğu hissetmiyosun, ayu postuna mı bürünüp çıkıyosun dışarı kankişş:..:
ben haftasonları spor salonuna gidiyorum arada, o da canım isterse işte:)
yoksa yürüyüş yaptığım cadde birbirine giriyor:..: hani toplum huzuru açısından salonu tercih ediyorum:..:[/QUOTE]
ben salonu bıraktım sıkıldım salondan ya elimde foto makinesi yuruyorum resim cekiyorum .uyk bugun yine cıkıcam :D
-
[QUOTE=Astatin;77497]Ben de bi terbiyesizlik yapıp geyik topiğinde vob yazayım...
Kattiiiiiii,
15 dakikalıklardaki FK görüntüsüne tikkat çekerim..hedefi 35100 dür...Ayrıca ayın 22 sinden gelen düşük belli FK nın hedefi ise 37000 bilem olabilir...aman diyim..deyk keyir f you...şu an 33850[/QUOTE]
Ahaaa şimdi çalıştım.. Grafik hazır.. Hedef seninkine çookk yakın.. Pislik yapığp yarın seans başlarken koyacağım grafiği .. Copy çekmesinler .kom
pis kati
-
[quote=jerfin;77759]geçmiş olsuun kankiş.. yürüyüş bandında değil de dışarıda yürüyüş yapıyorsan eğer, ben bu yürüyüşleri sabaha al derim canım.. akşamları soğuk oluyor, bak üşüttün galiba..[/quote]
yok daha neler..sabahki yürüyüşlere ben gelemem valla...:..:
-
Astatin grip senden mi bulaştı dün bostancı sahilinde
-
[QUOTE=VOBiX;77804]Astatin grip senden mi bulaştı dün bostancı sahilinde[/QUOTE]
yakında burayı da karantinaya alacaklar vobix..
-
deli dana, kuş gribi dediler zamanında da geyiklere ne diyecekler merak ettim
-
[quote=jerfin;77816]yakında burayı da karantinaya alacaklar vobix..[/quote]
.kom.kom.kom.kom
-
[QUOTE=VOBiX;77835]deli dana, kuş gribi dediler zamanında da geyiklere ne diyecekler merak ettim[/QUOTE]
''sulu geyik'' hastalığı desinler...
-
[QUOTE=Astatin;77836].kom.kom.kom.kom[/QUOTE]
çıkarıp durma o koca dilini, iyice hertarafa hastalık yayacaksın.dng
-
[quote=jerfin;77847]çıkarıp durma o koca dilini, iyice hertarafa hastalık yayacaksın.dng[/quote]
delijerfin de fena bi isim değil.kom.kom
-
[QUOTE=Astatin;77854]delijerfin de fena bi isim değil.kom.kom[/QUOTE]
ıığğ çok banal... daha yaratıcı bi lakap bulamadın mı..
hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim açıkçası:rolleyes:
-
jerff napcaz biz ya dow ucmus gıı :(
-
[QUOTE=mersiyk;77865]jerff napcaz biz ya dow ucmus gıı :([/QUOTE]
birbirimizi ağlaşarak teselli edelim:) yada git şarap al gel sabaha kadar içelim.. akşama kadar sızmış bir halde uyuruz.. ne sabah açılış fiyatını görürüz, nede akşam kapanışı.. nasıl fikrim:..:
amaannn beee boşver, kaybedilen para olsun.. bak birileri öhöö öhöö gebermek üzere:..:
-
[quote=jerfin;77862]ıığğ çok banal... daha yaratıcı bi lakap bulamadın mı..
hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim açıkçası:rolleyes:[/quote]
[quote=jerfin;77871]birbirimizi ağlaşarak teselli edelim:) yada git şarap al gel sabaha kadar içelim.. akşama kadar sızmış bir halde uyuruz.. ne sabah açılış fiyatını görürüz, nede akşam kapanışı.. nasıl fikrim:..:
amaannn beee boşver, kaybedilen para olsun.. bak birileri öhöö öhöö gebermek üzere:..:[/quote]
kaşıntı ilacı talebinde artış var galiba.boks..boks. daha yaratıcı bir lakap belki bulabilirdim ama içimden gelmedi:..::..: "hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim " yani ? akıllımısın, hayatın sıradan mı? hangisini tercih ettin, daha doğrusu hangi kombinasyonu :..: iyileştim ben...öhö öhö leri sadece patavatsızlar anlasında kısa kessin diye kullanıyorum :) öhö öhö..:..::..:
agresif geyik seni
-
[QUOTE=Astatin;77883]kaşıntı ilacı talebinde artış var galiba.boks..boks. daha yaratıcı bir lakap belki bulabilirdim ama içimden gelmedi:..::..: "hem akıllı olup hayatımın sıradan olmasını da hiç istemezdim " yani ? akıllımısın, hayatın sıradan mı? hangisini tercih ettin, daha doğrusu hangi kombinasyonu :..: iyileştim ben...öhö öhö leri sadece patavatsızlar anlasında kısa kessin diye kullanıyorum :) öhö öhö..:..::..:
agresif geyik seni[/QUOTE]
bana ''deli jerfin'' dedin.. bende ''akıllı'' olmak istemezdim zaten dedim.. ne var bunda bu kadar evirip çevirecek.. öksürmekten beynine kan gitmiyo senin:..:
-
[quote=jerfin;77897]bana ''deli jerfin'' dedin.. bende 1) [COLOR=red]''akıllı'' olmak istemezdim zaten dedim[/COLOR].. 1)[COLOR=red]ne var bunda bu kadar evirip çevirecek[/COLOR].. [COLOR=red]2) öksürmekten beynine kan gitmiyo[/COLOR] senin:..:[/quote]
1) yani :)dileğin kabul oldumu
2)doğru topiktemisin :)
3)ııığğğ çok banal:..::..:
-
Biz her daim sözümüzün ardındaız, ittifak hala gecerliyse yanınızdayım, ancak sizin cetenın faalıyetlerıne akıl sır ermıyor, ismi lazım değil biri kalkıp kısada olan moderatorumuze pozısyonundan dolayın neler neler söylüyor, (valla ben tekralamaktan imtina ederim), modumuzda kalkıp bir de tesekkur edıyor o yazıya.
Bu ne biçim bir kumpastır arkadaş!!!
-
[QUOTE=Astatin;77914]1) yani :)dileğin kabul oldumu
2)doğru topiktemisin :)
3)ııığğğ çok banal:..::..:[/QUOTE]
1- ben dilemem, sadece isterim !!..:p
2- doğru yada yanlış... böyle görece kavramlarla uğraşmayı aştım ben..
3- yapma yavvv. bak buna bozuldum:..:
yine başladık ''laf ve s...k yarışına''.. :)
-
[quote=tuareg;77915]Biz her daim sözümüzün ardındaız, ittifak hala gecerliyse yanınızdayım, ancak sizin cetenın faalıyetlerıne akıl sır ermıyor, ismi lazım değil biri kalkıp kısada olan moderatorumuze pozısyonundan dolayın neler neler söylüyor, (valla ben tekralamaktan imtina ederim), modumuzda kalkıp bir de tesekkur edıyor o yazıya.
Bu ne biçim bir kumpastır arkadaş!!![/quote]
hepimiz recoyuz hepimiz toureg:..::..:
-
[quote=jerfin;77917]1- ben dilemem, sadece isterim !!..:p
2- doğru yada yanlış... böyle görece kavramlarla uğraşmayı aştım ben..
3- yapma yavvv. bak buna bozuldum:..:
yine başladık ''laf ve s...k yarışına''.. :)[/quote]
:..::..::..:
1)) İsteğin kabul oldumu
2) Nirvana yı tanıyosun o zaman
3) ııgg çok banal:D:D
laf yarıştırmam, geyik yarıştırırım..lafım dendiği yerde kalır, oturur ve oturtur:D:D:D s..k..yarışında ise hiç şansın yok..varoluşsal nedenlerle;)
-
[quote=Astatin;77918]hepimiz recoyuz hepimiz toureg:..::..:[/quote]
Bir suıkast sonrası taşıyacağın pankartı mı hazırlıyorsun:..:
-
[quote=tuareg;77922]Bir suıkast sonrası taşıyacağın pankartı mı hazırlıyorsun:..:[/quote]
Reco seni harbiden seviyorum..Zeki adamsın da vesselam;) İnsana sohbet isteği şeetiriyosun..herkes beceremiyo bilion
-
Sevgiler bizden kardeşim.
-
ren geyiği...
bu 50 mesaj olayını hiç sevmedim...
-
Samimi birşey sorabılırmıyım sana astatin,
Mod.a karşı bu kadar fütursuz saldırılarınıza rağmen nasıl tesekkur alıyorsunuz?
Bu gücünüz nereden geliyor, arkanızda kim var hangi gizli servislerle çalısıyormusun?
-
Zaten astatin tüm caddeye ve bostancı sahiline mikroplarını yayınca rüzgarla bana kadar ulaştırdı.. Yalnız benim beynimi etkiledi bugün o mikroplar. Beynim öksürdü durdu..
-
[QUOTE=catedral;77938]Zaten astatin tüm caddeye ve bostancı sahiline mikroplarını yayınca rüzgarla bana kadar ulaştırdı.. Yalnız benim beynimi etkiledi bugün o mikroplar. Beynim öksürdü durdu..[/QUOTE]
ya ben 4 saat uyusam yeterdi bana abla uyanamadım bile .dng
-
[QUOTE=tuareg;77935]Samimi birşey sorabılırmıyım sana astatin,
Mod.a karşı bu kadar fütursuz saldırılarınıza rağmen nasıl tesekkur alıyorsunuz?
Bu gücünüz nereden geliyor, arkanızda kim var hangi gizli servislerle çalısıyormusun?[/QUOTE]
[B]neden soruyosun ki?:cool:[/B]
Recoooooooo nerelerdeydin sennnnn..... bakiimmmm:..:
-
[quote=tuareg;77935]Samimi birşey sorabılırmıyım sana astatin,
Bu gücünüz nereden geliyor, arkanızda kim var hangi gizli servislerle çalısıyormusun?[/quote]
onun nednei çok basit...mersi asti yi seviyor:..::..::..: şaka bir yana onların saldırı olmadığını biliyorlar olsa gerek..gönül ne vob ister ne vobhane, gönül muhabbet ister vob bahane..sayın recep..işin sırrı budur yani :)
(sıkıysa atsın beni, avatarını bile ben seçtim beaahhh..mod seçiminde sponsorluk yaptım..asıl mersi nin arkasındaki lobi benim neaah):..::..:
-
[QUOTE=mersiyk;77941]ya ben 4 saat uyusam yeterdi bana abla uyanamadım bile .dng[/QUOTE]
yazıktır sanaa.. Ben sana demiştim ama asti nin dolaştığı yerlerden geçme diee..
-
[quote=catedral;77938]Zaten astatin tüm caddeye ve bostancı sahiline mikroplarını yayınca rüzgarla bana kadar ulaştırdı.. Yalnız benim beynimi etkiledi bugün o mikroplar. Beynim öksürdü durdu..[/quote]
Cate sana mesaj atmnak için tam 50 mesaj yazmam gerekiyormuş üüü
-
[QUOTE=Astatin;77943]onun nednei çok basit...mersi asti yi seviyor:..::..::..: şaka bir yana onların saldırı olmadığını biliyorlar olsa gerek..gönül ne vob ister ne vobhane, gönül muhabbet ister vob bahane..sayın recep..işin sırrı budur yani :)
(sıkıysa atsın beni, avatarını bile ben seçtim beaahhh..mod seçiminde sponsorluk yaptım..asıl mersi nin arkasındaki lobi benim neaah):..::..:[/QUOTE]
bay bay astii .lelele :D 2 sene sonra gorusuruz