[quote=excali;286744][U]Hacmi de[/U] dikkate aldın mı SMART STRATEGIST??:..::..:[/quote]
Hacimsiz nefes bile almam... :)))
Printable View
[quote=excali;286744][U]Hacmi de[/U] dikkate aldın mı SMART STRATEGIST??:..::..:[/quote]
Hacimsiz nefes bile almam... :)))
[QUOTE=Strategist;286741]ZİŞD... üvvv... Fiyat 78.000 üstüne atıp da orada min. 34 katlı gökdelen inşa edene kadar short... Ama pis mondiyolarsa bayrama long girerim... üvvv...[/QUOTE]
patron senkron değiliz ... o yüzden unmüsterih long devam .. .. ühhühüüh ...
Apsd(IMKB-30)+1603
dolar(EKİM VADELİ) +2336
Patron: Neden çalışmıyorsun
Çalışan: Geldiğinizi görmedim
:) :) :)
[quote=Astatin;286745]Eskiden bu tür düşüncelere aşırı komplocu derdim ama artık öyle diyemiyorum...Olabilir..
"Muhatap ABD’li John PERKİNS’dir. PERKİNS, “Bir Ekonomik tetikçinin itirafları” isimli kitabında, kabaca dünyayı yöneten AB-D’li sapkınların yani “birkaç varlıklı ailenin ceplerine para” aktaranların (FED’in sahipleri), “kullandıkları araçlar arasında sahte finansal raporlar, hileli seçimler, rüşvet, zorbalık, seks ve cinayet” olduğunu yazar."[/quote]
Paranın döndüğü her yerde mafya vb. örgütlenmeler vardır. Dünyada en çok paranın döndüğü yerlerin tertemiz kalmasını beklemek için çok temiz kalbe sahip olmak lazım. :)
[quote=selçuklu;286747]patron senkron değiliz ... o yüzden unmüsterih long devam .. .. ühhühüüh ...[/quote]
Senin adına sevindim patron, zira benle senkron olan kimsenin iflah olduğu tespit edilmedi henüz... üvvv.. :)))
[quote=Strategist;286754]Senin adına sevindim patron, zira benle senkron olan kimsenin iflah olduğu tespit edilmedi henüz... üvvv.. :)))[/quote]
Smartstro,
Sen senle senkron musun??.kom
(Soruya bak be..:..:)
kanalizasyon ... genel durum ... koku yok ... tıkanma yok .. ühühühü ::::::
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7e971685.png[/IMG]
[quote=hakansahin;286749]Apsd(IMKB-30)+1603
dolar(EKİM VADELİ) +2336[/quote]
kardeş, dolar ekim kontratının 120 dakikalık grafiğine macd ve elliot osilatörünü ekleyip grafiğini atma imkanın varmı ,
dip uyumsuzluğu mevcut, çalışırsa dolara alım gelir, vadeli 30 endekse satış gelme ihtimali %90 olur
kısavadeli kanal ... 400 üstü gol olur bence .. 400 geçemeze ... küskü on the road olabilir .. üvvvvvvvvvvvvvv
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/e1dd2063.png[/IMG]
[quote=excali;286755]Smartstro,
Sen senle senkron musun??.kom
(Soruya bak be..:..:)[/quote]
Soru çok mantıklı patron... Ben de kendimle senkronizasyonu nasıl bozup da kendimin tersini yaparım diye araştırıyorum... üvvv... :)
[quote=burakb44;286758]kardeş, dolar ekim kontratının 120 dakikalık grafiğine macd ve elliot osilatörünü ekleyip grafiğini atma imkanın varmı ,
dip uyumsuzluğu mevcut, çalışırsa dolara alım gelir, vadeli 30 endekse satış gelme ihtimali %90 olur[/quote]
grafik atma imkanım yok maalesef..üüü
imkanı olan arkadaşlardan rica edelim