Boz abi takibindeyiz..
Printable View
Boz abi takibindeyiz..
uzlaşma korkusu ile son 3 gündür...hatta son bir haftadır...yurdum insanına malı kilitlediler...neymiş uzlaşma varmış..yukardan olacakmış..artacakmış..kanun mu...
illaki artacak ha.....
artıyor mu???...........
uzlaşma aşağıdan olacak dedik....sırf bunun için geldik.....nokta koymuştum forum hayatıma.....ama bu parayı yalnız almak istemedim..paylaşmak istedim.....
ŞORT TIME.......
PALA OBO kırmazmış..........yaaaa....
nasıl kırdı...ÇATIR ÇATIR..............
KIRAR ..yeteer ki işine gelsin....takası gören var mı??..taşınıyormuş aralık vadeye..
ne taşınıyor.....boru mu bu???....
pala bozzz amcasına bir güzellik daha yapacak...haydi pala ......
bekliyorum......planı ben yaptım...ihanet etmek yok.....KANKA....
eylül ayını bana zehir ettin pala.....
hesap zamanı ...anladın sen onu...
[quote=boz ayı;303127][I]ben parayı 73.000..den 92.xxx lere giderken kaybettim....şimdi aynı yolu[/I]
[I]tekrar gideceğiz..bu sefer yukardan aşağıya...bakalım % kaç geri alacak.[/I]
[I]tamamını geri alırsa iyi olur....PALA...nasıl plan......[/I]
[I]23.6...........87.200..........fena değil......;)[/I]
[I]38.2...........84.500........idare eder....oyun kurarsın.....brv[/I]
[I]50..............82.350........tam sana göre pala..oyun içinde oyun..YAZ BUNU:eek:[/I]
[I]61.8...........80.200......BAYILIRIM....tam bana göre....lelele[/I]
[I]100.............73.000.......FANTASTİK....PALA bu sana OSKAR aldırır...heyk[/I][/quote]
[I]ahanda plan....öne alalım...gözüne sokalım..........:..:[/I]
uzlaşmacı yavrular...yukardan uzlaşacaklar.....long longg diye çıldıranlar.....
DENİZ BİTTİ.....KARAYA GELDİK...............
boz abi şimdi longcular tepki olsada versek diyor, flat olanlar tepki olsada kısalsak diyor. Bunu derken fiyat düştükçe long olan nasılsa tepki olucak diye ilave yapıyor flat olanda uzun denemeye kalkıyor. Tüm bu ahval ve şerait içinde pala tepkileri istenilen boyutda ve istenilen yerlere yaparmı diye düşünüyorum.
[quote=trader38;303292]boz abi şimdi longcular tepki olsada versek diyor, flat olanlar tepki olsada kısalsak diyor. Bunu derken fiyat düştükçe long olan nasılsa tepki olucak diye ilave yapıyor flat olanda uzun denemeye kalkıyor. Tüm bu ahval ve şerait içinde pala tepkileri istenilen boyutda ve istenilen yerlere yaparmı diye düşünüyorum.[/quote]
+.
aynen....çok doğru düşünüyorsun....yada aynı fikirdeyiz.....:..:
88.200 ŞORT..........aralık.........
88.125..şort.cover......
tepki gelebilir....
88.300-88.600 aralığına kadar tepki olabilir....olmazsa kapanışta tekrar şort.....
aralık.........