way IYM way..harekete bak
Printable View
way IYM way..harekete bak
papaz sayım ... itki doğruysa .. hakkaten bugün .. papazın şeyini kerserler .. .ühühühüüh :D:D:D:o:o:o:o
[IMG]http://ressim.net/a/upload/b6f122fd.png[/IMG]
575 den flattım hala da flatım spot 61000 ne kadar düşüş bekliyorum ama yeniden yukarı ihtimali de yok değil %60 aşağı % 40 yukarı :..: nasıl yorum ama
Petrolün önemli bir direnci çok güçlü olarak kırması ve dj in bir haftadır yatayda beklemesi dj in 11000 i kıracağını, bizimde ralliye kaldığımız yerden devam edebileceğimizi düşündürüyor...
[quote=a.kaya;294923]575 den flattım hala da flatım spot 61000 ne kadar düşüş bekliyorum ama yeniden yukarı ihtimali de yok değil %60 aşağı % 40 yukarı :..: nasıl yorum ama[/quote]
Patron bence Astatin görmeden acilen sil sen bunu... :..:
vay anasını arkadaş ya dışarısı çıkarken veriyolardı düşüşe geçer geçmez alıma geçtiler böyle iş mi olur
[quote=a.kaya;294923]575 den flattım hala da flatım spot 61000 ne kadar düşüş bekliyorum ama yeniden yukarı ihtimali de yok değil %60 aşağı % 40 yukarı :..: nasıl yorum ama[/quote]
teprik ederim..ben hiç bir tahminimde %51 den daha yukarı bir olasılık belirtemiyorum...::: ama bence onların yeri değişmelii;)
[quote=Astatin;294921]way IYM way..harekete bak[/quote]
HADİ ASTİ Bİ ŞEY SORDUM SENİN MSQ DA 20 LİKTE SAT VARMI MERAK ETTİM DE :confused: Pardon büyük harf olmuş buda bi tuhaf bazen büyük yazıyom küçük yapıyo bazende büyük harfte kalıyor
[quote=a.kaya;294928]HADİ ASTİ Bİ ŞEY SORDUM SENİN MSQ DA 20 LİKTE SAT VARMI MERAK ETTİM DE :confused:[/quote]
heee..var...
TGG 0 dan 2 ye çıktı..new turn on the way but which way...heuehe
vob graf .. yataya bağlamış .. Allah sabır versin sizlere ...:o:o:o
[quote=seagate;294926]vay anasını arkadaş ya dışarısı çıkarken veriyolardı düşüşe geçer geçmez alıma geçtiler böyle iş mi olur[/quote]
en kolayını yapıyorlar öyle tabiki alıcı çokken mal veriyorlar satıcı çokken mal alıyorlar..onlar ilden ayrıksı:)...
82.625 desteği ihlal edildi burdan yukarı kaçamazsa ki şu ana kadar kaçamadı 82.000 desteğine çekilecekler herkes satış yaparken onlar asıl alımı orda deneyecektir... Hala destekte tutunamazsa aldıklarınıda hızlıca satarlarki 1.500 altına inerse yıkım olur...