-
[QUOTE=MuglaliZuhtu;215823]Sn laross vob deliganli isi ve arkadaslar sortlu yakalandilarsa benmi sebep oldum aksine ilk mesajimi 64000 kapanisinda yazdim ve agzimdan sortun s si cikmadi arkadaslar beni takip etselerdi ya[/QUOTE]
Longunuza lafımız yoktur..İnşallah realize eder iyi günlerde harcarsınız..
Sorun .. yazdıklarınızı okumanın hatta anlamanın son derece zor olduğudur..
Ayrıca...Konu ben bildim siz bilemediniz ise... Sevgili Indragandhi nin ve benim geçmiş yazılarımıza ve graflarımıza bir gözatarsanız.... Longun neden niçin nasıllarını da anlamış olursunuz..
-
evet...muglalı zuhtu işimize yarıyacak...bos biri degil....
cathy ninde dedigi gibi....biraz anlasılır yaz...mugla agzın dursun o hos....
dalga gecmek ise...SERBESTTİR....
-
[QUOTE=jani;215827]gündüz yazdım...bozo yu onun yanına yolladım...bozo onda bi damla akıl bırakmamıştır...şu dakika itibarıyla....ha ha ha
saka yapmıyorum....1000 puan eksi....[/QUOTE]
Hehhh hehhhh sadece bozo mu:confused:
O Pala yı manyak ettim demin beri..Aklı iicene karıştı.boks. O grafı komıycam.. Yarın şenlik var..
-
BENİMLE FURUSACAK DELİANLIYI ANLINDAN ÖPERİM BEN....yeterki basarılı olsun...yeterki yalanı dolanı olmasın....
-
cathy...biliyorum bitanem...
bozo üzgün ve kırgın...onu yaglıyorum....sonra yazmayı bırakır kerizzzz...
-
yeni iletişim adresim
[url]www.yikilirbualemyikilir.com[/url]
-
-
[QUOTE=Vob Trader;215844]cümleten s.a :)[/QUOTE]
canımm canımmm canımmm .lelele
-
[QUOTE=catedral;215845]canımm canımmm canımmm .lelele[/QUOTE]
efsane geri dönecek ablam...:)
-
[QUOTE=belhal;215833]Ülem zühtü o gece saat 01.30 da yazmışın dji artı kapandıktan sonra, bundan sonra yaz bakalım takip edecem delikanlı kim görecem..dng[/QUOTE]
Sortlu kizanlar bu ne sinir bu ne siddet heeeee dowdan sonra yazdim nolmusss emme ben ne ziman bu forma uye olmusum one bi bagtinizmi? Yoggg velleee peg komihsiniz ben anketi gordum yazam dedim uye olmak gerekince uye olivedim ve ilk msji yazdim ve siz palanin sortta yakaladigi tangali dimdislak arkidesler buna bakiyonuz hadi bu arkidesi gectim alttaki teskurr eden kardislemm ne amacliyyyki. Bu gecenin tartismasi guzu emmimim 1000 puan gap beklentisi. Guzu hocamm tikkat et geceleri karankilik korkutuyo bene de pozlari azalti azaltiveriyom emme sozum soz lönglerin sayisi articek assagida.
-
[quote=MuglaliZuhtu;215851]Sortlu kizanlar bu ne sinir bu ne siddet heeeee dowdan sonra yazdim nolmusss emme ben ne ziman bu forma uye olmusum one bi bagtinizmi? Yoggg velleee peg komihsiniz ben anketi gordum yazam dedim uye olmak gerekince uye olivedim ve ilk msji yazdim ve siz palanin sortta yakaladigi tangali dimdislak arkidesler buna bakiyonuz hadi bu arkidesi gectim alttaki teskurr eden kardislemm ne amacliyyyki. Bu gecenin tartismasi guzu emmimim 1000 puan gap beklentisi. Guzu hocamm tikkat et geceleri karankilik korkutuyo bene de pozlari azalti azaltiveriyom emme sozum soz lönglerin sayisi articek assagida.[/quote]
sıra sana da gelecek, nema problema
-
[QUOTE=PALA;215852]sıra sana da gelecek, nema problema[/QUOTE]
Palaaaaa bana sira gelmezzzz efenin hassii burdaaa köy coccuguu burdaaa zeytinin yaginin hasini bilir zuhtuuuu. Trende oynar efe tersinden gitmez pallaanin bakin zuhtu inerken löng acmaz inisten cikista acar bu yüzden maliyeti hep iyilestirir zuhtuuu efeem sermayesini paladan yaptiiii saossun pala emmimle sevisiriz