-
[QUOTE=unlimitted;176091]yakışıklı di mi.
bikere benim nickim öz be öz türkçe. bi kısaltma olmadığını ne biliyosun:D
valla kısacılarda hakkaten iyi sabır varmış.
dow ve paritelerin bu paraşütsüz yamaç paraşütü atlayışına bizim verdiğimiz "e 100 puan düşelim bari hadi, gerçi onu bile düşmesek mi acaba" tepkisine benim yanıtım ne haliniz varsa görün şeklinde olurdu.
kısa olmadığım için kendimi şanslı sayıyorum. :)))
geceye, yani hafta sonuna flat. [COLOR="Red"]bunların gap'le vereceği 100 puana mı kaldık[/COLOR]. :D[/QUOTE]
emme bugün 100 puan için akşama kadar çöreklendik pc başında..:..: hem sen nereye kayboldun bakim...dng
-
63925 shorts 63825 flatos ::: eee zeyans kapanırkene gelirsem beyle olur 100 pıvan 100 pıvandır.. bidaha azıma alköl felan sürmeycem
-
Haftaya küççük bir miktar, 2/10 kadar kısa,
-
[quote=ccarcabuk;176089]son iki gündür para çıkışı 10 milyonu geçiyor.
ne oluyora saat 3 gibi alımlara başlayıp para çıkışını sıfırlıyorlar.
helal olsun valla[/quote]
Eğitim faliyetleri,doldor boşalt yerleştir emniyete al...:::
-
iyi tatiller.............dükkan kapanır....
-
ZİSD..iyi haftasonları forum..
------------------------
Güle Güle !!!!!!!!!!!
-
geceye long..kaldık..hayırlısı..düşmez bu heç umutlanmayın..
-
[quote=fXci;176097]63925 shorts 63825 flatos ::: eee zeyans kapanırkene gelirsem beyle olur 100 pıvan 100 pıvandır.. bidaha azıma alköl felan sürmeycem[/quote]
azına alhol sürenin azına acı büber sürüyoruk burada...isot anaadın nı? :::
-
hafta sonuna en kücügünden lönk girdim ..800 den..palanın safına gectim..he he..
-
herkese iyi haftasonları dilerim
-
[quote=QUEEN;176102]geceye long..kaldık..hayırlısı..düşmez bu heç umutlanmayın..[/quote]
yrım pabucunu da alcam pazartesi...ehuheuehue..dow en az %1.5 düşer...:..::..::..: KUIN pabucu yarım
-
[quote=Cerphin;176096]emme bugün [B][COLOR=red]100 puan için[/COLOR][/B] akşama kadar çöreklendik pc başında..:..: hem sen nereye kayboldun bakim...dng[/quote]
kendi adına konuş .dng
beni bilmez gibi konuşuyo ya cıx cıx cıx .lelele
-
-
..uzlaşmayı değiştirmedi..kapanışı 825 yaptı..wayy..
-
[QUOTE=Astatin;176106]yrım pabucunu da alcam pazartesi...ehuheuehue..dow en az %1.5 düşer...:..::..::..: KUIN pabucu yarım[/QUOTE]
hee..bi dow duası etsene...:..::p
-
ayuyum mutluyum. dow'dan cokus bekliyorum bugun. blackberry kaldiramadi piyasayi. normalde ucmasi lazimdi. demek ki bir sorun var.
-
iiyiii..herkeş ayulaşmışş..pelanın istediği kıvama gelmiş..heheh...ben daxdan aksiyon bekliyorum..6000 filan..
-
ya dostlar bir metatrader platformu deniyom onda wall street 30 index CFD diye bir şey var
bunun ne olduğunu bilen var mı aranızda ....
-
[quote=nunu;176111]ayuyum mutluyum. dow'dan cokus bekliyorum bugun. blackberry kaldiramadi piyasayi. normalde ucmasi lazimdi. [B]demek ki [COLOR=red]bir[/COLOR] sorun var[/B].[/quote]
Bir sorunmu nunucum...:::
-
[QUOTE=ares;176113]ya dostlar bir metatrader platformu deniyom onda wall street 30 index CFD diye bir şey var
bunun ne olduğunu bilen var mı aranızda ....[/QUOTE]
Bir nevi Dow Futures gibi ama araci kuruma karsi oynuyorsun. Dow ile birebir ayni hareket eder.
-
[quote=QUEEN;176110]hee..[B]bi dow duası etsene[/B]...:..::p[/quote]
Sevgili QUEEN bu geberiyorda,şimdi buna ne duası okuyacaz yasinde okunmaz
bunun ruhuna, nekkoyceez...
Mısdaa küserden bişeler okusak....:::
-
Beyler 750 den kapanmadı mı tahta, matrikste grafikte 825 gözüküyor...
-
yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis:::
-
[quote=nunu;176118]yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis:::[/quote]
Sabah niyetine olsun inşallah....lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=nunu;176118]yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis:::[/QUOTE]
gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::
-
[quote=QUEEN;176120]gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::[/quote]
heee, yukari gap, 100 points.kom:..:
flat pozisyonun da fiili para kazandirmasi lazim, olmuyor boyle, hemen sikayet edelim.dng
-
[quote=QUEEN;176120]gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::[/quote]
Ne rüyası gerçeğinide gördük,% -5.5 dj düştüğü gecenin sabahında bizimki
% 3 artı yapmıştı,işte ondan sonrada bir daha iflah olmadık...üüü
Tersinide görecez bir gün..UMUTLU AYU.....lelele.lelele.lelele
-
yurotolar şenliklerimiz başlamıştır
-
dow düşerse yaty açılır..çıkarsa yukarı gap..öğrenemedinizmi gız..
-
[QUOTE=Strategist;176115]Bir nevi Dow Futures gibi ama araci kuruma karsi oynuyorsun. Dow ile birebir ayni hareket eder.[/QUOTE]
teşekkürler sn Strategist
Açılıştan bu yana takip ettim sankim dowun yapacaklarını gösterir gibi geldi bana :)
-
[QUOTE=Astatin;176123]yurotolar şenliklerimiz başlamıştır[/QUOTE]
Asti son bar kapanış sende kaç gözüküyor, 825 mi yoksa 750 mi??
Bende 750 idi, kapanıştan sonra 825 oldu...
eee 800 altında geçici sat veriyordu sistem 750 kapatınca satta girmek gerekti ama şimdi 825 olunca sat kayboldu .dng
-
[quote=QUEEN;176110]hee..bi dow duası etsene...:..::p[/quote]
Bence gerek yok ma senimikırcam;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI da. 10200 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
Yalnız varya KUIN...Enişte çok kızcak lonkk kaldığına....boks..lelele.komüüü
-
neyse 10pinin altına 307 puan kalmış ha gayret:)
-
[quote=enorton;176126]Asti son bar kapanış sende kaç gözüküyor, 825 mi yoksa 750 mi??
Bende 750 idi, kapanıştan sonra 825 oldu...
eee 800 altında geçici sat veriyordu sistem 750 kapatınca satta girmek gerekti ama şimdi 825 olunca sat kayboldu .dng[/quote]
825 patronaj..MTX iftiharla sunar
-
Her zaman nasip olmaz bu görüntü, captureledim hemen, günnük don jones,
-
EURUSD haftasonuna 1.41 lerde girse eeehiiiiiiii $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ eeehhhiiiiiiii
-
[QUOTE=Astatin;176127]Bence gerek yok ma senimikırcam;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI da. 10200 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
Yalnız varya KUIN...Enişte çok kızcak lonkk kaldığına....boks..lelele.komüüü[/QUOTE]
bende bazı sistemler longda..bazıları şortta..eniştene sistemin suçu derim..:o
-
[QUOTE=fXci;176074]yaw emme moda oldu.....bende fxci olan nickimi fxci olarakh değiştirmek istiyorum :::[/QUOTE]benimki xibov olamaz çok ısrar ederseniz VOBiX olarak değiştirtebilirim. :::
-
[quote=sadberk22;176128]neyse 10pinin altına 307 puan kalmış ha gayret:)[/quote]
daha yazarken 291 kalmış bu da eyi.heyk
-
[QUOTE=Astatin;176129]825 patronaj..MTX iftiharla sunar[/QUOTE]
İyi de abi son işleme kadar tahtayı izliyordum, son işlemler 775 den geçiyor. 750 den bir işlem geçti... Sonra nasıl değişti bu :confused: