sayın indragandi cok tesekkürler.asi noktası yine calıstı 72,800 küsürlerdeydi herhalde.
Printable View
sayın indragandi cok tesekkürler.asi noktası yine calıstı 72,800 küsürlerdeydi herhalde.
vobta kazanmanın kuralı panik olmayacan eninde sonunda kazanırsın...ama biz panik oluyoz devamlı.. bugun çok pankiledik. acayip fırsatlar gitti. birde üstünde zarar ettik. ama voba hiç bulaşmayan kişiye kesinlikle vobu tavsiye etmem.
[quote=mirzaşan;366863]piyasayı uzaktan seyrediyorum hocam... Doktor vob u yasakladı(!)... Elimde biraz asyab var o kadar... Işlerimle meşgulum... 5 tane kovan aldım... Hobi arıcılık yapacağım inşallah... Huzurlu bir hayatı seçiyorum.. Ne diyeyim hocam... Vob çok stresli...para kazanmak için sağlığı kaybetmemek lazım...[/quote]
süper arılarla tanışmak lazım, benim allah rahmet eylesin enişteninde arları vardı,....bir çıtanın kenarından şöle bir vermişti bana, cüzdandan biraz buyükçe bir parça,...ben öle bir şey görmemişim, bal var, bal var yani,...yerin börtü böceğin de önemi var bayağı,...
BALCIMIZ BELLİ,....
Buradaki arılarada bal yaptırırz inşallah, çok çalışıyorlar ama yinede bir yerden yakalıyor ağa,..:D:D
indi hocam şort yaptınız mı??
[quote=nedim972;366871]indi hocam şort yaptınız mı??[/quote]
yok daha melun melun bakıyorum,...ama 300 puvan yükseldi hekketten , 740xx+300 dü, daha bekliyorum biraz kıllandım,....
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/135/74655188.png/][IMG]http://img135.imageshack.us/img135/7103/74655188.png[/IMG][/URL]
ELİPS İÇİNDEKİ ÇOK UZN KALDI,....O ARAYA SIKIŞMAK İSTEMEM,.....ONUN İÇİN ŞU YUKARIDAKİ MAVİYE VEYA KIRMIZIYA EN AZ BİR DOKUNMALI,...YADA AŞAĞIDA PENBEYE DOKUNUR DÖNER, SHORTLARIM BU DEFA DOKUNMASI YETER,....
Yada alt pembeye gelir fakat değmez, longlarım budefa, seçenek çok,....yarın py de olmayacam yol var,....biraz dikkat etmem lazım,...shorta poz bırakırsam 75175,275,350,650,900 dü, bakın hafızaya,....buralara yakın olmalıyım,....iç güdesel bu,...böyle olursa short parasını kasaya komuş olur tekrar ,....dengelenir py,...
ne gün be % 2,30 dan % 0,77 ye geldik
apsd hızlı şekilde değişti bakalım ne olacak.
sabahtan beri long'larımı tuttum..sabrettim..az daha MC yiyordum ama ucuz atlattım.(tabii biraz az kaynak pompaladım :D) şükür ki yakın seviyelere geldi..longlarımı bırakmam artık..ama öldüm öldüm dirildim 72.800'lerde!!!!
74475 ten shortladıklarımı 74075 flata çevirdik bakalım gün sonu ne oldu.
saat 11 de ekran başındaydım 4 işlem total de +1500 puan dünkü çarpılmalardan sonra sevinemiyom bile
dostlar daha önce graf üzerine çizdiğiniz trend çizgileri varsa silmeyin sağa uzanık devam etsin çok işe yarıyor
Bakın adam diyorki turkeyde sorun krizden erken çıkılma ve yüksek büyüme, sorun buymuş, şimdi bunu doğru okursak büyümeyi delate yapıyoruz, yüksek harcama koyuyoruz yerine ve cari açığı buluyoruz,....
[quote=eyyüp;366898]saat 11 de ekran başındaydım 4 işlem total de +1500 puan dünkü çarpılmalardan sonra sevinemiyom bile[/quote]
süper valla,....
kardeş şükür de biz zarardan bahsediyoz.. bu piyasa dalgasında korumak bile mesele... adamı savuruyorlar..+1500 daha ne istiyorsun.......
[QUOTE=indregandi;366900]süper valla,....[/QUOTE]
Üstad senin projeksiyonlar sayesinde tekrar teşekkür ederim :D
[quote=dcmulti;366896]74475 ten shortladıklarımı 74075 flata çevirdik bakalım gün sonu ne oldu.[/quote]
ekran derki bugun sıfır zarardasın... zararın komisyonlar oldu....
[quote=indregandi;366766]73100-73625 arasındayız,.....73625 üstü 74 leri dener,......işte 74250 ye kadar dağılır demiştik,...[/quote]
[quote=indregandi;366768]dün yaptığım analizde 72875 dip vermiştim, şu anda durum 73100-625 ken, gün içi dağılma bu , 72875-74250 arasında olabilir,...[/quote]
[quote=indregandi;366810]lem ağa bu 625 de ne var,.....[/quote]
mart 2009 dan geliyor,...boğa çizgisi yani,....
sağol usta 74475 ten shortladık denge dedin 74075 ordan flatladık..zararı oyle telfi ettik. esasında daha detyalı baktın mı komisyonlarıda telafi etmişiz. dolar kontratının zararı varmış. hele beklesin yaz ayındayız. teşekkürler....
[QUOTE=dcmulti;366909]sağol usta 74475 ten shortladık denge dedin 74075 ordan flatladık..zararı oyle telfi ettik. esasında daha detyalı baktın mı komisyonlarıda telafi etmişiz. dolar kontratının zararı varmış. hele beklesin yaz ayındayız. teşekkürler....[/QUOTE]
VALLA BU ARILAR BENİM ÇİÇEKLERE KONUYOR, EĞER ÖZÜNÜ ALABİLİRLERSE BÜNYEYE BAL YAPIYORLAR,....:..:
KAPTIRMAYIN BU ADAMLARA PARA, ÇILDIRSINLAR, BAKIN BEN HÜKÜMÜN LONGLADIĞINI GÖRDÜM, 92.5 ZİRVESİ BU İDİ,...SHORTLADIĞINI GÖRDÜM, 70325 DİBİ İDİ, YATAYA GİRDİĞİNİ GÖRDÜM,86XX-72XXX DE BU İDİ,...ŞİMDİ YİNE SHORTLADI HÜKÜM, ORADAYIZ BEYAN ETTİ, TVDEN DEVAM ETTİRDİ, DÜN AKŞAM UZMANLARI BİR GÖRSENİZ.....ANA HABER BÜLTENİ DEVAM,...:..:
.brv.brv.brv.brv.brv
74.850 den beri logn tayım simdi bu durumda ne yapmak lzım tamam bu 74 ler fırsat deyip pasa pasa palanın tokatını almak mı lazım lmasak ikinci tokat yoldamı gandi hocam 74 250 ler gelebilir demisti cm a dusmedim ama su an hic bisseye bakamıyorum baksamda karar alamıyorum ongorulerinizi acilen bekliyorum cok yardımcı oluyor yorumlarınız esirgemezseniz sevinirim.Tesekkurler.
Sizler önünüze bakın, genel durumda bir fikriniz oluşssun bu yetr,...sonra arı gibi çiçeğe konup kalkın, çiçeğin üstünde oturan arı hiç görmedim ben, konuyor emiyor kalkıyor,...
Benim performans haliylen düşük oluyor, buraya yazmaktan,....:..:
hala 1.600 zarardayım ya var ya ben bu 1.600 u 300-500 puanlarla ne zorluklarla yaptın lanet olsun sana pala emege hic saygın yok
Tepki halen devam ediyor, 73588 short için referans, daha önce deyil, niye tepki devam ediyor çünkü, boğa ciziktirmeside 736xx de işte örtüşüyorlar,...
Birde şu kalın grafa yorum gelmedi, sayın [I][B]serkeklik[/B][/I] madem istedin bir yorumla o grafı,....
Gandi hocam tepkinin nereye kadar gidecegini dusunuyorsunuz
Her gün saat 17:00 de arbede başlıyor
[quote=deniz;366912]74.850 den beri logn tayım simdi bu durumda ne yapmak lzım tamam bu 74 ler fırsat deyip pasa pasa palanın tokatını almak mı lazım lmasak ikinci tokat yoldamı gandi hocam 74 250 ler gelebilir demisti cm a dusmedim ama su an hic bisseye bakamıyorum baksamda karar alamıyorum ongorulerinizi acilen bekliyorum cok yardımcı oluyor yorumlarınız esirgemezseniz sevinirim.tesekkurler.[/quote]
denizcim şimdi ben bir şey derim, şu anda yanlış olur, çünkü ortaya geldiler, .....ama sabah 74250 leri işaret ettim, 74550 gördü,....5 lik graftan naklen çıkşı verdim cümleye, bunun öncesinde ise grafın mealini açıkladım,....
Genel olarak shorttayız bunu diyebilirim,....75175 üstüne yol almadan shorttan çıkamaz py bunu diyebilirim,....tepkideyiz halen bunu söyleyebilirim,....belki son bir atak olabilir bunu söyleyebilirim, ama belki olur,....kendim SHORT İÇİN 74775 i kestirdim gözüme, ama ahval ve şeraitte önemli,....
Ortalama 74891 den geçiyor şu sıralar,....bu ortalama sizi bizi tokatladıkları ortalama, yani oraya ilk temaslar olsa bile hemen geçmez orayı,.....
Son vrajda 75000 üstü gelsin pala
indi hocam ne demek cok tesekkur ederim daha onceleri de dedigim gibi ısık oluyor yorumlarınız ha hem yorum isteyip hemde bak bole dedin oldu demek buyuk terbiyesizlik olur sonucta son kararı herkes kendi veriyor velevki ole biri varsa zır cahildir ve hakkı kotektir onun nitekim sabah sizin yorumunuzla tepkiyi beklemeyi karar verdim ve belirttigim zararın yarısını azalttık lutfen yorumlarınızı esirgemeyin son karar herkesin kendisinindir.Elinize ve emeginize saglık.Valla cok ise yarıyor hele bu ters durumlarda acayip sagolun
şunu yapar bekler, ortalama ayağına gelsin, niye millete şans tanısın deyilmi, mesala 5 dk lar ilerledikçe ortalamada düşer, o da bir ileri iki geri takılır, bu ortalama gelince millet bir tuhaf olaur, shotlar, longlar taraf olur, genel yön bellidir ağada kafasında biçimlidir, geriye fakeleri kalır, çünkü pozisyonculara trene binmeye hazırdır tekrar,
dün dedikki, agresif bir düşüş shortuda longuda rahatlatır dedik, bakın bu gün şiiir gibi yazıyorum ben,...long zarraa eder rahatlar, short kara eder rahatlar, sonra birisi zora düştüğü için kaybeder, diğeri aşırı rahatladığı için,...
Kasa ise kazanır, kasa dışarıya para vermez verirse batar,.....kasa her zamn sizin paranızıda kendi parası bilir ve beller, hep borç verdiğini düşünür, işte bu borcu alanlar şansını iyi kullanırsa kasayı soyar,....
Kasa bu soyguncuyu er yada geç yine yakalr ve içeri tıkar, yani parasını geri alır,.....
Ort 74869,...
73900 shortladık aşağıya döner diye tekrar ebemizi hallettiler. Ne biçim piuyasa bu kardeşim...
Bu gün kapanışı 75 üstü yaparsak sonraki düşüşler alım fırsatı olur artık
Daha öncede dedim her zaman kenarda kıçı kırık bir hisse sayfanıza koyun,...jiletçlerinkinden olsun, nedeni şu, bir ülkede banklar illaki ülkey savunma durumundadır, ama jiletçi hisseler yatırımcısını yakaladımı zararda bayıltana kadar düşürene kadar bekler, yani py yi orada görürsünüz, bu hisse öle olmalıki tüyolu olamalı, yüyosu bir türlü gerçekleşmemeli, yatırımcı bunu beklerken gerçekleşmeyi bu endex se duyarlı olmalı,.....onunla inip çıkmalı ve dalgalanmalı, bazen endex aşırı reaksiyon yaptığında bunlar fren koyar ve renk belli ederler, bu asiste eder sizi,...
Bugun kaderde 450 puan zarar varmış gine ... Flattayım..yok baba bize ekmek yok.BEN SATTIM BU PİYASA AŞAĞIYA İNER. KAPATIMIŞ 74375....... BAKALIM NEREYE İNECEK
şimdiden geldi 74250.....YAHU 3 DK........
[IMG]http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/25101/o/r_kth3q0p3pmj9idmafy5m.jpg[/IMG]