500 den filat arkidaşlar...550 pian bereket versin
Printable View
500 den filat arkidaşlar...550 pian bereket versin
[quote=Astatin;294902]10 kaplanın **[/quote]
Aynen öyle... Güçlü göstere göstere yavaş yavaş veriyolar... Ne short'çusu arkasına yaslanabiliyor, ne de long'cusu stop'layabiliyor... **.. Çok profesyonelleşti adamlar... Benim de acilen taktiklerimi buna uydurmam lazım son zamanlarda eski taktiklerle meteliğe kurşun atar oldum... :)))
way10 kaplan way..dax ın %1 ine tık tepki yok..eylemi 500 den long histeml, ve az porsiyon
Selpatros Papaz'ın sünnet törenini başlatmış haber vermiyo... Altın takardık ama fiyatları biraz yüksek... :)))
stro patro ..altın yerine . short kontrato takabilirsin abim ... .:D:D:D:D
[quote=Strategist;294909]Selpatros Papaz'ın sünnet törenini başlatmış haber vermiyo... Altın takardık ama fiyatları biraz yüksek... :)))[/quote]
selpatros, sünnet düğününün müzik ekibi benden..aha da linkde:D:D:Dgönderim mi?
[URL]http://www.izlesen.org/ankarali-yasemin-ankarali-turgut-atakuleden-at-beni.html[/URL]
strobaba rallisi on the way
[QUOTE=Astatin;294912]selpatros, sünnet düğününün müzik ekibi benden..aha da linkde:D:D:Dgönderim mi?
[URL]http://www.izlesen.org/ankarali-yasemin-ankarali-turgut-atakuleden-at-beni.html[/URL][/QUOTE]
sağol ptron ... sen bizzat türkü söylersin artık .... :D:D:D .. stro patroda şiir okur ..
[quote=selçuklu;294914]sağol ptron ... sen bizzat türkü söylersin artık .... :D:D:D .. stro patroda şiir okur ..[/quote]
Kimler geldi, portföyümden kimler geçti
Hiçbirisi bu short kadar tatmin etmedi
En çürüğü, senin kadar sert düşmedi
Kimler geldi, kimler göçtü...
Korkma bugün kimse gelip long'lamaz seni
Canlı yayında dünya takip ediyor, sünnet törenini
Ecnebi trader'lar da paylaşıyor short aşkımı
Çekmişim short'larımı, yudumluyorum keyif çayımı
[quote=Astatin;294908]way10 kaplan way..dax ın %1 ine tık tepki yok..eylemi 500 den long histeml, ve az porsiyon[/quote]
550 iflat..üühühü..sisteme ters kalmayak..coşku gelmedi
24.09 da 80.600 den başlayan yükseliş hareketinin 82.000 e kadar çekilmesini kar realizasyonu olarak değerlendiriyorum.düşerse 82.000 civarında alım deneyeceğim....
aboovv noldu oyle be .. not mu arttı uheuehueh parlattılar yukaıya