Herkese günaydın, bol kazançlı haftalar.
Printable View
Herkese günaydın, bol kazançlı haftalar.
la ne oldu tak diye verdiler, verip alıp panikliyeni avlıyorlar mı yoksa salacaklar mı aşağıya
cuma günü 240 dk lıkta 98300 de kalmıştı,...kapanış 98200 den olmuştu,..
bu gün açılışla birlikte şu ana dek 98300 geçemedi,
fakat
bu defa 96750 yi aşağı geçerek saatlik trende de henüz saldırmış değil,...
neymiş saatlik trende saldırı 96750 den başlıyormuş ve 96250 aşağı geçilerek teid oluyormuş,
cuma günü ne dedik, 240 lık trend başlangıcında kaldık ki 98300 den takibi olacak, bu olana kadar da saatlik ternde bakılacak devammı tamammı,..
[QUOTE=indregandi;496520][url=http://hizliresim.com/poojJm][img]http://i.hizliresim.com/poojJm.png[/img][/url]
şimdi burada saatlik sistem bu şekilde ilerliyor,..dip hareketi sonrasında kırmızı kaybolmuş ve saatlik al devam ediyor,
bu durumda tek düşüncemiz bir saatlik al olduğu,..
240 lık devreye aldık bu defa rakamda hedefleme yaptık 98300 den, 240 lık dolarsa yani ala geçerse bu defa günlüğe geçeceğiz günlükte rakam alacağız,
yada 240 lık bağlayamayacak,..piyasa tekrar shorta dönecek,...
bu olana kadar saatlik al devam ediyormu buna bakacağız, 240 lıktanda 98300 kırmızıya ilaveten, mavi ve a.mavinin durumlarına bakacağız,..[/QUOTE]
yani,....:)
saatlik trendde henüz rakamlara
96750 ve 96250 çarpmadı ama buna rağmen
şu anki fiyatlara bile ortlı sistem bozuldu, ortsizler zaten epeydir bozuk,...
koalisyon işi son haddeye geldi sanırım,..son toplantı olacak bugün,..
bakalım siyasiler şapkadan nasıl tavşan çıkaracaklar,...
ben bir kısım malımı, cuma günü usd ve endexte flat ettim,...kalanlarla long bekliyorum,
bende stop yok,..
[QUOTE=indregandi;496508]ben biraz usd flat ettim biraz da endex flat ettim düşüşler olursa her zamanki taktik yerine koyarım,
yok çıkış devam olursa eldekilere kar yazarım,..
son iki hafta agresifine girmeden önce yataydan yararlanıyorum,..eğerki agresife ters yakalanırsam enaz portföylede yakalanmam tek amacım,..[/QUOTE]
aynen,...
[QUOTE=indregandi;496534]cuma günü 240 dk lıkta 98300 de kalmıştı,...kapanış 98200 den olmuştu,..
bu gün açılışla birlikte şu ana dek 98300 geçemedi,
fakat
bu defa 96750 yi aşağı geçerek saatlik trende de henüz saldırmış değil,...
neymiş saatlik trende saldırı 96750 den başlıyormuş ve 96250 aşağı geçilerek teid oluyormuş,
cuma günü ne dedik, 240 lık trend başlangıcında kaldık ki 98300 den takibi olacak, bu olana kadar da saatlik ternde bakılacak devammı tamammı,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;496536]saatlik trendde henüz rakamlara
96750 ve 96250 çarpmadı ama buna rağmen
şu anki fiyatlara bile ortlı sistem bozuldu, ortsizler zaten epeydir bozuk,...[/QUOTE]
[url=http://hizliresim.com/L4EQG1][img]http://i.hizliresim.com/L4EQG1.png[/img][/url]
Üstat Altında tekrar 1000 usd altı mümkünmü?
[QUOTE=tutku;496541]Üstat Altında tekrar 1000 usd altı mümkünmü?[/QUOTE]
975 civarlarına kadar H.S yazdıklarıma bağlı olarak düşüş devem edebilir, ama birden değil, yayılarak,..
önce 1050 ve 1054 var bunu tüketecek, sonra 1000 var rakam yok ama buda psikolji yapar, ve 975,...
benim bu 975 ile ilgili bir grafım vardı,..2011 yılında olmalı,..975 bu civarları hedef vermiştik,....
şimdi tabi o indikatörler, mtx eski sürümünde kaldı çalışmıyorlar,..mtx si tebrik ederim,...
h.s finali cevaplarken dedim bari grafı buliyim bayağı bir taradım, celibonun orada olmalı,..
sanırım image shuck sa oda çıkmaz,....sonra baktım vaz geçtim,...
neticed şimdi bu 975 std 14 de gözüküyor,...
2*975=1950,...buda başka bir anlam,...
gold tepe 1921,
yarısına denk geliyor,..
genelde ne yapmışlar,
para basarken goldu ve emtiyaları şişirmişler,..hop gold 1921, hop derken 10 sene,..sünger işleri,..
sonra demişlerki basım yayım tamam,...yayım kısmında gelişmekte olanları şirmişler, bric filan falan, bakın şimdi brasil ne zamndır sallanıyor,...
yayım tamam,
şimdi diyorlar çağırım,..çağırıyorlarmı madem, sizde bırakın usd leri gödlerinde patlasın,...
şimdi bu çağırım işini zamana yayıyorlar,...buradayız, faizler ötelerken
ukrayna rusya suriye türkiye bunlarda da iş üstündeler, iranda ise onarım yapıyorlar,..
çinde ise kriz pompalıyorlar,...
bunların alayı şerrefsiz,
ülkeler tez kendi paralarına geçmeli, bencamini terketmeli,..bölgesel ticaretler öne alınmalı,...
dötü yiyorsa herkese savaş açsın mınagoyum,..
her coninin maliyeti daha fazla,...