Jelibon hocam 70003 en düşüktü yanlış hatirlamiyorsam. Bunun altını kastediyorsunuz değil mi stop olarak
Printable View
Jelibon hocam 70003 en düşüktü yanlış hatirlamiyorsam. Bunun altını kastediyorsunuz değil mi stop olarak
[QUOTE=polo;453949]Esas sıkıntı fed toplantısı biz kapalıyken olacak. Risk alan tüm portföyü riske atmış olacak. Yada ihya olacak sanki öyle bi görünüm var[/QUOTE]
Kumara giriyor işte hiç sevmiyorum, belki de önemsiz bir şey önümüzde olduğu için ciddiye alıyoruz, zaman gösterir. Ben bu sp alı haklı çıkacakmı onu merak ediyorum. Haklı çıkarsa tamam indikatör 10 numara da, fakese büyük oyun oynamış olacaklar.
Fakese tercihim teptikten sonra flate tamam ala dönmeden geri sata dönmesiydi, şimdi ala çıkınca merak ediyorum haklı çıkacakmı diye.
Peki referansı nedir? Bildiğiniz gibi orta vade indik geç sinyal verir, mesela şimdi 1560 dan bu kadar yukarıdan sonra al verdi, insanları düşünün %1 arttımı çok arrttı psikolojileri var, biz ise %5 üzerine yeni ala geçti diyoruz.
Bu orta vade tradeden başka yol olmadığının dönüp durmanın trade de saçmalık olduğunun kanıtı.
Referans 2009 dan beri, orta vade indik boğa piyasa da olduğu için sp, sata dönüşlerinde fake attı oldukça çok şekilde sata çıktı ve devamı gelmedi yani son darbeyi vurmadan geri ala döndü.
Al sinyalleri ise sanırım 1 ya da 2 kere hariç fake olmamıştır.
Şimdi ewde iki sayım var verdiğim, eğer b aşağıda bitmişse bu piyasa 1690 üzerine gitmeden kesin teyid almaz, dün rutta bir ipucu var zirve paramparça ve el de al sinyal var.
Bakacaz bakalım.
Jelibon.
[QUOTE=polo;453952]Jelibon hocam 70003 en düşüktü yanlış hatirlamiyorsam. Bunun altını kastediyorsunuz değil mi stop olarak[/QUOTE]
Evet o değer ben tam kaç bilmiyorum 70XXX diyorum.
Jel.
[QUOTE=seagate;453950]böyle olma şansı yokmu ? neden yok yoksa
tşk
[IMG]http://p1307.hizliresim.com/1c/b/q38u5.png[/IMG][/QUOTE]
vardır, zigzag 3 dalga, birşeyi değiştirmez 70XXX stop.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;451441]Bu yukarı bitince ya da bittiyse hedef 60000-69000 arasıdır.
Jelibon.[/QUOTE]
cuk oturur. Şimdilik bunu ikinci plana attık ama stopta ne olacağı belli.
Jelibon.
[quote=jelibon;453957]vardır, zigzag 3 dalga, birşeyi değiştirmez 70XXX stop.
Jelibon.[/quote]
battık yani
gulu gulu gulu gulu
artık nefes alamıyorum.
burnuma geldi artık su seviyesi
şehadet getireceğim birazdan
[QUOTE=jelibon;453957]vardır, zigzag 3 dalga, birşeyi değiştirmez 70XXX stop.
Jelibon.[/QUOTE]
b 70.000 altında 67.500 düşünüyodum
ordan ralli.. 85,000
[QUOTE=PASSAT;453960]battık yani
gulu gulu gulu gulu
artık nefes alamıyorum.
burnuma geldi artık su seviyesi
şehadet getireceğim birazdan[/QUOTE]
#direnpassat :)
Şaka bi yana biraz beklemek lazım aşağıya bu sefer gün sonunda değil ortasında verdi. Ben de long da bekliyorum
Günlük graftan
Uzun vade-Nötral-Aylık 1800 üzerinde kapamadıkça öküzsel piyasanın final aşaması başlamaz.
Orta vade-Ayusal-1525-1580 üstü nötraldir.
Kısa orta vaade-Ayusal-1330 üzeri kapanışta nötral olur.
Kısa vade-Ayusal-1275 üzeri düşen trendi nötralize eder.
Bugün Altın
Dirençler 1257-1272 ve 1283-1302.
Destekler 1220-1235 ve 1189-1208.
jelibon.
[quote=polo;453966]#direnpassat :)
Şaka bi yana biraz beklemek lazım aşağıya bu sefer gün sonunda değil ortasında verdi. Ben de long da bekliyorum[/quote]
ben hisseyide vobuda bıraktım
artık varant denizinde yüzüyorum.
kimseye tavsiye etmem.çok ****** bir piyasa orası
bir bakıyorsun süper yattayım
bir bakıyorsun dipteyim
ne uğraşacam o kadar 2000-3000 puan yakalayacamda üç beş kuruş para kazanacam
ya herro ya merro artık
sokarım bu piyasaların tümüne.böyle böyle milletin damarına işlettiler
alayına long ulennn
kır ulen pala kır 70093 rakamını
kırmazsan şerefsizsin
aloooooo
millet içinizde ya herro ya merrocu varmı
böyle tek başına çekilmiyor bu piyasa
ortak lazım bir tane kumarcı olacak
ya herro ya merro
üwwwwww
ulen elden çıkardığım satım varantı %50 yukarda be
verin ulen vermezseniz şerefsizsiniz
son kurşunlarımıdaoynamıştım alın baride elimden sizde benden bende sizden kurtulayım
üwwwwwwww