[quote=excali;380261]Günaydın VOBORSA,+.
Aste baba aste baba,
Yavaş göçertelim... Ayb oluyor...:::[/quote]
bana sormuolar valla..ayboluyosa benden değil..ben röntcüyüm sadece:p
Printable View
[quote=excali;380261]Günaydın VOBORSA,+.
Aste baba aste baba,
Yavaş göçertelim... Ayb oluyor...:::[/quote]
bana sormuolar valla..ayboluyosa benden değil..ben röntcüyüm sadece:p
[quote=Astatin;380263]fileksi niki seksi,
patron yarın 500,000 tl yi lotodan alıp, nissan x-traile fit olurum gibi me geliyo:D[/quote]
patron özelden bi numaraları göndersene...uwww ne çıkarsa tarafımdan komisyonun baki..ahan da yazıom bak buraya..:)
[quote=ATHLON;380262]ula herşey aşavı,düşüş kabak gibi..peki ama ben niye beenmıorum düşüşü?...hayırdır inşallah..uwwwww...hiççç satasım yok yahu..[/quote]
aftlopedro,
bu sorunun iki olası yanıtı var
a) Çok pis ranacak ve deep histem in haklı çıkacak
b) Bazen traderlarda metal yorgunluğu gibi trader yorgunluğu olur... yok canım bu kadar da bariz olmaz dersin artık ama o kadar basittit.. o metal yorgunluğundan her trader ara ara çeker..belki de ona denk geldin...sana özel değil hepimize olur zaman zaman kimine az kimine çok..
aman diyim
patron yarın 500,000 tl yi lotodan alıp, nissan x-traile fit olurum gibi me geliyo:D[/quote]
daçya dastır da çok tatlı geliyor bana :) siyah rengi fullü ekomüs karizmatüs :..:
[quote=ATHLON;380265]patron özelden bi numaraları göndersene...uwww ne çıkarsa tarafımdan komisyonun baki..ahan da yazıom bak buraya..:)[/quote]
sır değil ki patron..yukarı yazdım :D 2,25 +3..geriyo kalıyo 3 sayı.. o da sana kalmış.. biliyosun "Horse run, destiny win".dng.dng(simültane çeviri; at koşar baht kazanır)
Aste ,
Caguar alıp motor taktırmazsan vergi öder misin?.dng
Vay arkadaş, "zihni excaliden "pratik bir fikir....dng
[quote=excali;380269]Aste ,
Vay arkadaş, "zihni excaliden "pratik bir fikir....dng[/quote]
:..::..::..::..::..: galeriye gidip sadece kasa alıcam ben dese nasıl tepki alır acaba
[IMG]http://i.radikal.com.tr/644x385/2011/07/07/fft5_mf759926.Jpeg[/IMG]
ı ıh yok kardeşim,hakkat satasım yok...dun kapanışın son 1 saati beni feci etkiledi...
[quote=flexy;380267]daçya dastır da çok tatlı geliyor bana :) siyah rengi fullü ekomüs karizmatüs :..:[/quote]
fileksi your nik is so sexy,
abi ayazağa çıkışında bir duster gördüm, 10 cm yüksekliğindeki kaldırımın üzerinde teker yaklaşık 45 derece dönmüş..this is duster end formi.kom
[quote=excali;380271][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4042/buduraabi4rm.jpg[/IMG][/quote]
yanındaki bi yudum alıp balık tutmaya dalmış herhalde
tepiş hızlı deil aar aksak oluyor...
[quote=excali;380269]Aste ,
Vay arkadaş, "zihni excaliden "pratik bir fikir....dng[/quote]
vergi ödemezsin ama yergi alırsın bol bol:p
ayrıca sen araba motorlarının, diğer motorlar konusunda sağladığı marjinal faydayı belliki henüz incelememişsin.lelele.kom
[quote=flexy;380270]:..::..::..::..::..: galeriye gidip sadece kasa alıcam ben dese nasıl tepki alır acaba[/quote]
"Boyalı mı olsun, çıplak mı ?" cevabı nasıl olur , patron??:::
[quote=Astatin;380276]vergi ödemezsin ama yergi alırsın bol bol:p
ayrıca sen araba motorlarının, [B]diğer motorlar konusunda sağladığı marjinal faydayı belliki henüz incelememişsin[/B].lelele.kom[/quote]
İvit. Bu konuda senden kurs almayı düşünüordum..:..:
[quote=excali;380278]İvit. Bu konuda senden kurs almayı düşünüordum..:..:[/quote]
kursluk bişi yok hadji... teorisi belli.. The more is the merrier :rolleyes::rolleyes:
ne kadar mekanik motor hacmi o kadar organik motor hacmi.dng
abi yapmayın böyle yaw..ben böyle bi adam deilim..utandırıyosunuz beni bak.. kötü cümleler yazdırıyosunuz bana..eüzü...:cool:
[quote=excali;380277]"Boyalı mı olsun, çıplak mı ?" cevabı nasıl olur , patron??:::[/quote]
boyalı ve çıplak:..:
Ya MÖSYÖ bak ne diycem..bu 67000 den sonraki graşi önceden görmek mümkünmüş yaw..baksana o civarlarda 15 dklığa TOBO yapmış adam..tam şortlama yeresiymiş yani..heheheheheh
[quote=Astatin;380282]Ya MÖSYÖ bak ne diycem..bu 67000 den sonraki graşi önceden görmek mümkünmüş yaw..baksana o civarlarda 15 dklığa TOBO yapmış adam..tam şortlama yeresiymiş yani..heheheheheh[/quote]
kaya gelir şimdi :..:
64475 olarak gapanış tahminimi deklere etsem mi etmesem mi
[quote=Astatin;380284]64475 olarak gapanış tahminimi deklere etsem mi etmesem mi[/quote]
sen yineden nooltii sapması ekle ona da sonra noltiii demeyelim :::
[SIZE=6][COLOR=red]VOB denilen zor oyuna girdik, ürkek adımlarla yürüyoruz [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]Biz, bu çetin yolun sonunda, kocaman bir şelale görüyoruz [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]Uçsuz bucaksız çöllerde bir vahasın, senin şırıltınla yürüyoruz [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]Biz, bu karanlık yolun sonunda, çil çil dolarları görüyoruz[/COLOR][/SIZE]
[quote=flexy;380285]sen yineden nooltii sapması ekle ona da sonra noltiii demeyelim :::[/quote]
fileksi your nick is şok sexy,
valla 64475 çok gorgunç bir tahmin gibi görünüyor amma ben günlük grafa baktığımda bu hafta tez vakit 61xxler bile mümkün diye görüyorum..acaba herşeye ayu gözlüğü ile mi bakmaya başladım ne...herşey olabülür...61000 olursa sevinirik 70000 olursa zırlarık...:p hayat gader gısmet ve fitnat
[quote=Astatin;380280]kursluk bişi yok hadji... teorisi belli.. The more is the merrier :rolleyes::rolleyes:
ne kadar mekanik motor hacmi o kadar organik motor hacmi.dng
abi yapmayın böyle yaw[B]..ben böyle bi adam deilim..utandırıyosunuz beni bak.. kötü cümleler yazdırıyosunuz bana..eüzü[/B]...:cool:[/quote]
[quote=Astatin;380281][B]boyalı ve çıplak[/B]:..:[/quote]
Aste,
bu iki mesaj arasındaki çelişgen durum hakkında da kurs almam gerekebilir....dng.dng
[B]12:42[/B] YUNANİSTAN ÖZELLEŞTİRME İDARESİ, PİYANGO İDARESİ LİSANSININ SATIŞI İÇİN İHALE AÇTI -BN
12,42 rakamlarıda benden :) çıkarsa komüsyon isterim ama :D
[QUOTE=Astatin;380282]Ya MÖSYÖ bak ne diycem..bu 67000 den sonraki graşi önceden görmek mümkünmüş yaw..baksana o civarlarda 15 dklığa TOBO yapmış adam..tam şortlama yeresiymiş yani..heheheheheh[/QUOTE]
teprik ederim... ben de kriz bitti diye yuroyuesdi shortladım biraz....
[quote=mosyo2000;380290]teprik ederim... ben de kriz bitti diye yuroyuesdi shortladım biraz....[/quote]
teprik ederim.. bend e Rubini ni konuşmasını ve kapitalizmin sonunu ilan etmesini bekliyorum..o zaman şortları kapatır hatta longa bile dönebilirim.. :D
[quote=excali;380288]Aste,
bu iki mesaj arasındaki çelişgen durum hakkında da kurs almam gerekebilir....dng.dng[/quote]
ben orda bir çelişgen göremedim:D aksine senin mesajını çeldirici olarak görüyorum:D ne var abi boyalı ve çıplak bir araba kasasının nesi kötü..annamadım yani.. o derece saf ve temiz biriyim..düşün yani:D
bu arada ömrün kurslarda telef olacak ha
[quote=Astatin;380292]ben orda bir çelişgen göremedim:D aksine senin mesajını çeldirici olarak görüyorum:D ne var abi boyalı ve çıplak bir araba kasasının nesi kötü..annamadım yani.. o derece saf ve temiz biriyim..düşün yani:D
bu arada ömrün kurslarda telef olacak ha[/quote]
motordan organik motora varan aste, kasadan nerelere varır?:::
64475'e varırsak vop kursuna da katılım gerekecek;)
[IMG]http://i1.peperonity.info/c/177A8F/958932/ssc3/home/038/full.mp3.clochette/albums/original_f_417401.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif[/IMG]
amanın yine mi gorku
[quote=Astatin;380295]amanın yine mi gorku[/quote]
ödlük zarın ne kadar hassas , lem...:::
:rolleyes:.dng[quote=excali;380293]motordan organik motora varan aste, kasadan nerelere varır?:::
[COLOR=red]64475'e varırsak vop kursuna da katılım gerekecek[/COLOR];)[/quote]
heee...varmazak da laf sokma kursu verirsin.dng
hatırlarmısın bir zamanlar ortalık efesefe efesefe diye inleyip borsa uçarken, manzarayı esefle kınayıp şortlayan fakir ama genç bir ayu vardı...hiç hatırlamış gibi durmuyon da.....dng
.dng[quote=excali;380296]ödlük zarın ne kadar hassas , lem...:::[/quote]
VOB da gorkunun, ödleklikle alakası olmadığını açıklamıştım:..:
istersen bu konuda da kurs veriimm.dng
[quote=excali;380293][COLOR=red]motordan organik motora varan aste, kasadan nerelere varır?[/COLOR]:::
64475'e varırsak vop kursuna da katılım gerekecek;)[/quote]
soru basit olmuş... organik kasa tabiki:rolleyes:
eüzü... 5 ve 15 dklık pupular gorgutucu...bi daha 65800 yapsada az hafiflesem..üww
zaman yaklaşıyor..hatta geldi mi ne..:)
Mösyö,
5 dklıkda TOBO gösteriyo..uwww..hehe
[quote=Astatin;380303]Mösyö,
5 dklıkda TOBO gösteriyo..uwww..hehe[/quote]
60dklık bakarsan belki düzelir ..OHO gösterir belki..;)
Yoyo formasyonu var bence :D