-
Asti belhal sistemine msq yu istemiyim belhal yeter bana
10 canlı lüfer hadi gönder bana
açık artımayı 10 dan açtım gayri ::: ::: :::
[quote=Astatin;313516]hacıbelhal,
klonladım ben senin sistemi:..::..: en azından görünen kısmını kesin klonladım..görünen kısımda sadece 3 noktadan bar sayarak, sistemin genleri elde edilebiliyor...genetik kodları kolay göründü...:Değer bende görünen sende görünmeyen kısımları da aynıysa, de bana da, sana şantaj yapayım..iki adet taze lüfer göndermezsen formülü yazarım foruma:..::..::..:
[IMG]http://i53.tinypic.com/2baa9i.png[/IMG][/quote]
-
bende şaşırdım kaldım sisteme
hadi sistemi geçtik.siteme tam bağlısın orayıda anladık
belhal kardeş haberlerde oluşan hızlı iniş çıkışlara bilem tepki vermiyor
geçeh kısa idi.fitchin türkiye görünümünü açıkladığında paniklem bile vermemişti kısaları
çelikgibin sabır var maşallah
helal olsun
passat
-
[quote=selçuklu;313518]geldinmi astiprof ..... hani graşka ....[/quote]
nerde graşka, nerde selbear, nerde strobear..üühüühhühü..
gerçi senin ag ve au hala graşkada sayılır ama dow aybediyo valla:D
Graşka bir aşktır patron..yense de yenilse de... Gr-AŞK-a.dng
(gr=Gırrrrrrrrr, ayı sesi).... Gırrrrrr-AŞK-aaa
Ayılar aşka geldi manasında
-
O gece bu gece)))) (gerçı başka maç yok)
bol şans
haydı bursa
-
-
paritede 5 başladı
5 inbitişi 4 ün başladığı yer olan 1.30 olabilir
çift dip artı 5.dalga bitişi sonrasında harika bir yukarı hareket
süper projeksiyon.trade edebilirsek tabi
bu arada 5 in 1.2642 de bitme ihtimalinide göz ardı etmeyelim
passat
-
PER sistemi ov li al durumunu koruyor,
bugün ABS sat verdi ama,
ya ABS yarın ala geçecek ya da PER sata geçecek...:::
ilk şık daha mantıklı gibi duruyor...bakalım?:)
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/4251/24204673.png[/IMG]
-
[quote=belhal;313526]bu ne daa hamsü yolluyem[/quote]
ne hamsi..yok tavuuk..bak yazarım ha formülü...bak kayaprof 10 lüfer veriyo ama ben entellektüel haklara gıymet verdiğimden önce sana dedim..sen biliin...::::::::::..:
-
kısa vadeli graşka kaçınılmaz
65200-500 e hareket devam
sabaha bol gaplı de açılabiliriz
sabah birşey olcak çünkü.ama ne bilmiyorum
86100 kısalarla devam
passat
-
[quote=belhal;313526]bu ne daa hamsü yolluyem[/quote]
Hamsi gavağa çıktı uşağum,garadenizde 10 kaart oldi...üww..
-
lüfer pahaludur hamsu olur
-
[quote=PASSAT;313530]kısa vadeli graşka kaçınılmaz
65200-500 e hareket devam
86100 kısalarla devam
passat[/quote]
teprik ederim passat,
yalnız graşka sade kullanılınca dilbilimsel olarak daha doğru oluyor..:p nedne dersen graşka nın -ka sı zaten kaçınılmazdan geliyor..yani "graşka kaçınılmaz" deyince, "kraşşş kaçınılmaz kaçınılmaz" demiş oluyosun::: ama keyif senin...:D burada herkes patron:cool::::
-
[quote=belhal;313532]lüfer pahaludur hamsu olur[/quote]
sana telefonda sesini dinletiyimde anla ne kadar ciddi olduğumu:::
AL;
c>birfonksiyon(xxV(x,sayı),-başka sayı)
.dng.dng
yazarım baaaakkkk..şakam yoooookkkkkkkkk
-
[quote=Astatin;313533]teprik ederim passat,
yalnız graşka sade kullanılınca dilbilimsel olarak daha doğru oluyor..:p nedne dersen graşka nın -ka sı zaten kaçınılmazdan geliyor..yani "graşka kaçınılmaz" deyince, "kraşşş kaçınılmaz kaçınılmaz" demiş oluyosun::: ama keyif senin...:D burada herkes patron:cool::::[/quote]
Hımmm..evrak-lar kimin bişe...:::
Varag----efal babından çoğulu evrak...evraklar-lar..yok kağıtlar-lar...:::
-
[quote=EMEKDAR;313535]Hımmm..evrak-lar kimin bişe...:::
Varag----efal babından çoğulu evrak...evraklar-lar..:::[/quote]
mülk------emlak----
bu durumda "nizamülmülk", aynı yumurta ikizi olarak doğmuş kardeşlerden biri olsaydı, iki kardeşin oluşturduğu topluluğa ne ad verirdik:::
-
[QUOTE=Astatin;313524]nerde graşka, nerde selbear, nerde strobear..üühüühhühü..
gerçi senin ag ve au hala graşkada sayılır ama dow aybediyo valla:D
Graşka bir aşktır patron..yense de yenilse de... Gr-AŞK-a.dng
(gr=Gırrrrrrrrr, ayı sesi).... Gırrrrrr-AŞK-aaa
Ayılar aşka geldi manasında[/QUOTE]
ahada geldim yetiştim patron ... kelebek ... çöker bence .... graşka
[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/1301/adszyh.jpg[/IMG]
-
[quote=selçuklu;313537]ahada geldim yetiştim patron ... kelebek ... çöker bence .... graşka
[IMG]http://img146.imageshack.us/img146/1301/adszyh.jpg[/IMG][/quote]
patron platform şıkmış..yeni platformmu yaptın..teprik ederim
-
[quote=PASSAT;313530]kısa vadeli graşka kaçınılmaz
[B]65200-500[/B] e hareket devam
86100 kısalarla devam
passat[/quote]
rakamda bi yanlışlık yok demi passat hocam :..:
-
[quote=Astatin;313536]mülk------emlak----
bu durumda "nizamülmülk", aynı yumurta ikizi olarak doğmuş kardeşlerden biri olsaydı, iki kardeşin oluşturduğu topluluğa ne ad verirdik:::[/quote]
Mülki-ye...mülki-ye yin..?...:::
-
[quote=a.kaya;313539]rakamda bi yanlışlık yok demi passat hocam :..:[/quote]
XU100.dng.dng.dng.dng.dng
-
[QUOTE=Astatin;313538]patron platform şıkmış..yeni platformmu yaptın..teprik ederim[/QUOTE]
herşey var patron ..... öztürkfx patron vermişti linki .. ahada .. buyur patron .. free ...
[url]http://www.freestockcharts.com/[/url]
-
[quote=Astatin;313538]patron platform şıkmış..yeni platformmu yaptın..teprik ederim[/quote]
astustad sende az değilsin baktın dow göçüyor hemen kelebeği yapıştırmışın:..: 445 de iken yapıştırsaydın ya kelebeği ::: ::::::
-
[quote=Astatin;313541]XU100.dng.dng.dng.dng.dng[/quote]
::: ::: ::: ne alaka x100 le işimiz ne ki onun değerini yazsın passat gene takılacak yer buldun ya brawooo .brv.brv.brv
-
[quote=a.kaya;313543]astustad sende az değilsin baktın dow göçüyor hemen kelebeği yapıştırmışın:..: 445 de iken yapıştırsaydın ya kelebeği ::: ::::::[/quote]
kelebek bana ait değil.dng.dng
-
[QUOTE=a.kaya;313543]astustad sende az değilsin baktın dow göçüyor hemen kelebeği yapıştırmışın:..: 445 de iken yapıştırsaydın ya kelebeği ::: ::::::[/QUOTE]
:D:D patron ben çizerken cart diye verdiler .. print screen anca bu kadar yetişti ... :D:D:D
-
[quote=Astatin;313534]sana telefonda sesini dinletiyimde anla ne kadar ciddi olduğumu:::
AL;
c>birfonksiyon(xxV(x,sayı),-başka sayı)
.dng.dng
yazarım baaaakkkk..şakam yoooookkkkkkkkk[/quote]
belhaaaal...bak son şansın..::: aha az daha açıklıyorum...
Astiliks:::::: sitesimi kursam acaba...yok yaw kurmayayım..adamı tutuklamışlar zaten...bu arada selpatros bu vikiliksci Assange bana hep bizim enseynç tabirini hatırlattı ...:rolleyes: konu da çok dağıldı ha..neyse..belhal bak yazıyorumha:p
c>ref(xxV(h,sayı),-1)
-
[quote=a.kaya;313543]astustad sende az değilsin baktın dow göçüyor hemen kelebeği yapıştırmışın:..: 445 de iken yapıştırsaydın ya kelebeği ::: ::::::[/quote]
sen de az değilsin..sen de bu yorumu, kelebek çizildikten sonra değil önce yapsaydın madem::::::
-
[quote=Astatin;313545]kelebek bana ait değil.dng.dng[/quote]
kelebeğu halojen çizuydu galuba,böcüğüde ben çizuyum
-
EURUSD full flat... Sinirlerim bu kadar dayandı... üvvv.. Yarın tepki gelir yine basarım cörtü... üvv... Ingaaa.... :o :o :o
Bana pozda oturma dersi verecek usta bir trader aranıyo... İcabında yüksek ders ücretleri ödemeye hazırım yeter ki öğreneyim... Ingaaa.... :..:
-
Astetropatro senin imzayı biri taklit etmiş benden duyma ama... ::: Çekindiğin başına geldi... :..:
-
[quote=Strategist;313551]Astetropatro senin imzayı biri taklit etmiş benden duyma ama... ::: Çekindiğin başına geldi... :..:[/quote]
sorun değil, artık çekinmiyorum bak:rolleyes::rolleyes:
of arkadaş yaw, bu antibiyotik kullanmak ne kötü bir şey yaw... hiperaktifleştim birden..foruma vurdum kendimi..(şimdi kayaboss "iyi de antibiyotik uyuşturur adamı" diyecek, yada diyebilir):::
-
graşka .. zıplaya zıplaya .....
-
[quote=selçuklu;313546]:D:D patron ben çizerken [B]cart diye verdiler[/B] .. print screen anca bu kadar yetişti ... :D:D:D[/quote]
Tabiatı koruyalım,özellikle nesli tükenen heyvanları...
[URL]http://www.timsah.com/Ata-demirer-Niyazi-gul-ayi/prVdddP3_cP[/URL]
-
[quote=Astatin;313552]sorun değil, artık çekinmiyorum bak:rolleyes::rolleyes:
of arkadaş yaw, bu antibiyotik kullanmak ne kötü bir şey yaw... hiperaktifleştim birden..foruma vurdum kendimi..(şimdi kayaboss "iyi de antibiyotik uyuşturur adamı" diyecek, yada diyebilir):::[/quote]
bi zamanlar gençliğimde 1,5 sene kadar falan eczacılık yaptığımı nerden bildin ::: ::: ::: :..: :..: :..:
-
Övroya daha fazla bakamıyorum...
stratejist patron ifadesini aldı....brv.brv
[B]Tous les chemins mènent à Istanbul [/B]
Fransızlar boşuna dememiş her yol İstanbul diye..:p:p
+.+.
-
[QUOTE=belhal;313549]kelebeğu halojen çizuydu galuba,böcüğüde ben çizuyum[/QUOTE]
stro babayıda unutmayalım ..... çok pis kelebek çizer ...
-
[quote=Strategist;313550]Bana pozda oturma dersi verecek usta bir trader aranıyo... İcabında yüksek ders ücretleri ödemeye hazırım yeter ki [B]öğreneyim[/B]... Ingaaa.... :..:[/quote]
seninle aynı kaderi paylaşanların bişeyi öğrenmeye ihtiyacı yok. onlar çok iyi biliyor. sorunda bu zaten :):::
-
[quote=Strategist;313550]EURUSD full flat... Sinirlerim bu kadar dayandı... üvvv.. Yarın tepki gelir yine basarım cörtü... üvv... Ingaaa.... :o :o :o
Bana pozda oturma dersi verecek usta bir trader aranıyo... İcabında yüksek ders ücretleri ödemeye hazırım yeter ki öğreneyim... Ingaaa.... :..:[/quote]
ben daha felsefi bir boyutta çözebilirim sorununu;
"pozda oturmayarak kaybettiklerini, pozda oturmayı sana öğreten hocaya ödediğini varsay"::: ne olduğu değil, nasıl gördüğün önemlidir desem.dng
....
ücret: iki adet lüfer alayım:..: (bu da marjinal zarar)
-
[quote=a.kaya;313555]bi zamanlar gençliğimde 1,5 sene kadar falan eczacılık yaptığımı nerden bildin ::: ::: ::: :..: :..: :..:[/quote]
bildiğimin farkında değildim..bak hoş oldu bu:..:..
-
belhal arada kaynar diye heveslenme...saati kurdum..23:00 daaçıklıyorum fırmülün tamamını..hiç bir şey gizli kalmayacak...ehehe