bugün ekrana fazla bakamıorum iş var. pala bugün cort indirme oyunu oynar.. o nedenle flatladım.. aşağı durum devam edio..akşam biraz teknik baktım sn saraylı'nın hedefleri bana uydu.. kaptan bende durum bu...
Printable View
bugün ekrana fazla bakamıorum iş var. pala bugün cort indirme oyunu oynar.. o nedenle flatladım.. aşağı durum devam edio..akşam biraz teknik baktım sn saraylı'nın hedefleri bana uydu.. kaptan bende durum bu...
[quote=RedLine;235715]ben dayanamıyom mesela. Hep teknik yapıcam diyom ama bakıyom cok dustu longluyom cıktı tsortluyom :( dengeyş kuramıyom bir turlu[/quote]
tersini yap sende o zaman bide öyle dene bakalım madem.
[quote=a.kaya;235717]tersini yap sende o zaman bide öyle dene bakalım madem.[/quote]
Bu sefer oyle yapmaya calısıcam bakalım ne olcek.
max 71525 görür yukarı benide bozar şortlarımıda tehlikeye sokabilir ::: sinyal gelirde netleşirse 15 de flatlarım..Günlük satta şimdilik
[quote=a.kaya;235708]ama bu sefer vd sonuna kadar bekleyeceğim :D:D:D[/quote]
Oda tehlikeli yeri geldiğinde kurala uymak lazım..
Zaten bütün mesele orda....
[quote=RedLine;235725]Bu sefer oyle yapmaya calısıcam bakalım ne olcek.[/quote]
ya öylesine dedim ama genelde bu melet piyasa psikolojiye oynuyor onun için dedim illa ben dedim diye de öyle işlem yapma..bak şimdi misal 350 ye gitti insanın eli longlamak istiyor demi şortlayacaksın anasını satayım duyguların ne diyorsa tersini yapcaksın sistemin yoksa eğer derdi bir ustadım özledim kendisini valla :( uzun süredir görüşemiyorum...
71000 kırmıyorum bak ayaklarına yatıyor kırmada görelim o güzel gül cemalini.
[quote=a.kaya;235737]ya öylesine dedim ama genelde bu melet piyasa psikolojiye oynuyor onun için dedim illa ben dedim diye de öyle işlem yapma..bak şimdi misal 350 ye gitti insanın eli longlamak istiyor demi şortlayacaksın anasını satayım duyguların ne diyorsa tersini yapcaksın sistemin yoksa eğer derdi bir ustadım özledim kendisini valla :( uzun süredir görüşemiyorum...[/quote]
Oda yanlış burda düşüyor longlayalımmı...:D:D:D:D
[quote=Larossıan;235727]Oda tehlikeli yeri geldiğinde kurala uymak lazım..
Zaten bütün mesele orda....[/quote]
yok ustad dedim şaka diye sonradan 15 lik sistemim ne derse o pozda ısrarcı değilim önceden söylemiştim yeri geldiğinde ayı yeri geldiğinde boğa olurum ama genelde TİLKİ olmayı tercih ediyorum :::::::::
9,60 üstü faiz ciddi satış baskısı kurabilecek etken mi sn lorassian ?
[quote=Larossıan;235742]Oda yanlış burda düşüyor longlayalımmı...:D:D:D:D[/quote]
yahu ustad vur kaççı yönetimi bu 200-300 puana kapamak için demeyi unuttum ::::::
Teşeekürler sayın py...