-
[QUOTE=mbm;212941]kaptan kaçtı.. hostesleride silah zoruyla kaçırmış....
direksiyona ben geçtim..
gel yanıma otur...laflayalım iki...
saaat 17,30 itibariyle sizi 63800 e götüreceğim...
uygunmudur....
(mahsusdan mola verdik deyip yol kenarında duracagım... bullmarketi hadi wc ye gidelim diye indir..ve hemen bin tekrar.. ben basarım gaza...
aşagıda kalsın bull.. )
:::::::::[/QUOTE]
:D:D:D he abi .. bull patron araçta oldukça gitmiyor . meret .. ben iyice su içireyim bull patrona .. sonra ben sana derim .. mola verelim abi çişim geldi derim .. bull patronda iner aşağı .. basar gideriz . .ehuehueheueuu .lelele.lelele.lelele
-
[quote=boz ayı;212943][B]patlarsam yanarsın.........[/B]
[B]çok güzel filmdi....[/B]
[B]ona benziyor...........[/B]
.lelele[/quote]
bozamcca aazının tadını çok ii biliosun yahu...önce monica şimdi de sophie...ben o filmle aşık oldum sophie ye...bak gözlerim doldu şimdi ya...la boum...
-
[quote=sazan;212930]Bak inanılmaz olan şu. (ve yemin ederim ki gerçek)
Dün bir sistemde oynadım.
İçindeki her şey bir şekilde fibonacci ilintili oldu.
Getirisi hem 15 hem de 5 dk'lık ta %21.
Kazanan trade / toplam trade oranı hem 15 hem de 5 dk'lıkta %38.
Gizli bir şeyler var ama :o[/quote]
bir şeyin gizli olması ile olmaması arasında bir fark yoktur.:D:cool:
-
ben geldim yoksam benimi bekliyordunuz ....
paraşütsüz atlama klübü burası dimi ??*:dü::dü::dü:
haydi başlasın o zaman
-
[quote=tırtıl;212951]ben geldim yoksam benimi bekliyordunuz ....
paraşütsüz atlama klübü burası dimi ??*:dü::dü::dü:
haydi başlasın o zaman[/quote]
[IMG]http://www.spiegel.de/images/image-67605-galleryV9-mabs.jpg[/IMG]
-
efg alıyor ama aps artmıyor yani fake atıyor pehh buna kim inanır kadir inanır muhahahah:dü::dü::dü::dü:
-
Mortal GOMBAĞĞTTTT..... ATHLON um sende pazu kas felan sağlamdı..saldırsana patron ne duruyon ya..benmi saldırayım bu göbekli ve kel halimle..üwwww..ehuehuehe....faayyyttttt
-
[quote=unlimitted;212922]pis alacaklar. :D[/quote]
bu işe tekrar dönsem mi nedir yaw :..:
-
[quote=tırtıl;212953]efg alıyor ama aps artmıyor yani fake atıyor pehh buna kim inanır kadir inanır muhahahah:dü::dü::dü::dü:[/quote]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305716&resize_x=600[/IMG]
-
vobta iki puan çizdiler garanda 10 bin lot alış bilem gelmedi :))9
-
[quote=Astatin;212954]Mortal GOMBAĞĞTTTT..... ATHLON um sende pazu kas felan sağlamdı..saldırsana patron ne duruyon ya..benmi saldırayım bu göbekli ve kel halimle..üwwww..ehuehuehe....faayyyttttt[/quote]
benım buyuk abı yukarda beklıo...oradan gırecem hocam...
-
[quote=athlon;212923]aralarında 100 km uzaklık olan ve birbirlerine doğru saatte 50'şer km hızla ilerleyen iki tren arasında, birinden diğerine doğru saatte 75 km hızla uçup, ulaşır ulaşmaz da geri dönen bir sineğin trenler çarpışıncaya kadar geçen sürede katettiği toplam yolu bulabilir misiniz?
:):):):):)[/quote]
:::
100