[QUOTE=jelibon;452643]son burada kalmıştık.
Jel.[/QUOTE]
üstadın grafiği burda 39139. yazı
gap te doldu nerdeyse
başlasın şelalede bizde neşemizi bulalım
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5684&page=3262[/url]
Printable View
[QUOTE=jelibon;452643]son burada kalmıştık.
Jel.[/QUOTE]
üstadın grafiği burda 39139. yazı
gap te doldu nerdeyse
başlasın şelalede bizde neşemizi bulalım
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5684&page=3262[/url]
[QUOTE=jelibon;452644]Ay sonu ay başı hemde 4 temmuzdan dolayı 1 gün tatil olan kısa hafta, b düşüş c düşüş 1 düşüş bradley 24 de bitti, 2 tepki başladı, elbette tepki ve yerini 3 düşüşe bırakacak. 13 Mayısa +4 ve +7 güne a tepeyi koyduğumuzdan beri öngörülmüş b düşüş dalgamız beklenildiği gibi devam ediyor ve b düşüşde a düşüşümüz ve b tepkimiz ardına c düşüşümüzün ilk dalgası bitti,[COLOR="Red"] 2 tepki elbette de satış fırsatı olacaktır. Kısa orta vadede satışımız orta uzun vadede ise bu satışların sonucu son yukarı için alım fırsatı olacaktır.[/COLOR]
Jelibon.[/QUOTE]
özetide budur
can alıcı analizde işeretlediğim yerdir
20 temmuza dip girersekki öyle görünüyor
öküz oğlu öküz olacağız 2-3 ay sürecek yükselişin ardından multi ayuluğa geçeceğiz
bunu kaçırmamalıyız arkadaşlar
[QUOTE=PASSAT;453364]sp de ise üstadın 2 yükselişi abc şeklindeydi.
dünkü vadeli artısını 2 nin c si sayarsak
sp de de sert 3 düşüşü bekliyorum
hepinize bol kazançlar.
bugün hareketli bir gün olacak ben işlem yapıyor olacağım.
vakit buldukça yazmaya çalışacağım
bu arada bildiğim kadarıyla özel istihdam iyi gelirse tarım dışıda iyi geliyor diye biliyorum
çarşamba gelen 188.000 özel istihdam rakamı bugünkü tarımdışının iyi olacağını işaret ediyor
tam emin değilim amma
bu konuda bir fikri veya bilgisi olan vaRSA VE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;453419]tekrar söyleyeyim.D DÜŞÜŞTEYİZ
D düşüşün c düşüşü içindeyiz.
c.2 bitti bana göre.
c.3 başlayacak diye bekliyorum[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;453421]bu yükseliş
1.5.e olacak
yani grandcycle 1 bitecek ve millenium düşüş başlayacak
ve yüzyılın alım fırsatını verecek
ama kaç yıl sürecek bilemem.bayağı uzun olacak gibi
3-5 yıl olabilir düşüş trendi
şimdi sadece D düşüşü bitirmeye çalışıyorum
ardından E YÜKSELİŞLE son öküzlük bitecek
en azulu ayu olacağız o zaman
tahminende kasım 2013 olabilir diye düşünüyorum
bir çatlağın yorumudur
sorumluluk kabul edilmez
ytd
passat[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;453488]GELİYOR GELİYOR c.3 geliyor
abd vadelilerinin artı olması sp nin abc şeklinde 2 yükselişinin c si olacak
pazartesi şelale başlasın artık
tr de 73294.xx long stopudur.dikkat
ytd
passat[/QUOTE]
bunlar dün veriden önce yazdıklarım.
aynen stratejiye devam
Pazartesi bizde testere durumları olacak bence
yukardan 2 defa 73,397 ve 73,055 olarak geldi
[COLOR="Navy"][B][B]bu düşüş sondur diye millet hep ALIM yapacak
ve piyasada bunu kullanarak tahmini 74,5 e kadar sürüp millete güya alım fırsatı verecek.[/B][/B][/COLOR]
Sonra milletin elinde kalacak,satamayınca ve 66 civarına gelince varantta veya vobta parası sıfırlanacak ve alım için cepte 5 kuruş kalmayacak.
yani piyasa hem düşerken hem geri çıkarken tek başına yoluna devam edecek.
[COLOR="DarkGreen"]SP futureleri erkenden bozmazsa Dışarı iyi havası verip TRyi teptirmeleri en mantıklı olaydır.
Akıllı olan piyasa yapıcısı böyle yapar.[/COLOR]
Erkenden direk düşmeye başlarsa kimse alım yönünde almaz,kimseyi çarpamaz hatta flat kalan çok olur.(dışarı iyi ne yapmaya çalışıyorlar diye bakar sadece,işlem yapmaz)
Ama güven olmaz bu piyasaya direkt düşmeye devam eder,SPde destek olursa SHORT çoğalır,ortağı çok olur...bence bu hareketi istemez
EN İYİ ŞEKİLDE FIRSATTAN İSTİFADE ETME MEVZUSUNA UYAR
(TEPER ALDIRIR,ÇAKTIRMADAN SALDIRIR)
hem longu yedirmez hem shortu,kursakta bırakır..
Üstadın SP grafına göre
1560 geldi 1576 oldu burda bc1 oldu --1620 bc2--1601 bc3--1632 bc4-- [COLOR="Red"]1555 bc5[/COLOR] olması lazım
ya da 1576 bc1---1632 bc2----[COLOR="Red"]1555 bc3[/COLOR] OLACAK
Ustanın dediği bu :
[COLOR=red][FONT="]Bistte ilk düşüş dalgası 73000 de bitti, [/FONT][/COLOR][COLOR=#4F81BD][FONT="]2 yukarıdayız arkasına 3 düşüş gelecektir[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="],[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT="] 73000 deki dip asla nihai dip değildir. Bakalım boşluk dolacakmı, hiç varmayacakmı boşluğa, yoksa boşluk direncinden mi dönecek?[/FONT][/COLOR]
Hayırlı haftalar.
Bir süre daha böyle kısıtlı gireceğim sanırım ay sonuna kadar böyle devam edecek belki de ağustos sonuna kadar.
Jelibon.
[url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editattachments&pp=20&page=1&showthumbs=1[/url]
Son 6 grafta olduğu üzere bradley haftasonuydu ve teper 2 teper demişdik, tepti ve devam ediyor.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;452754]Bir saat sonra daha yakından bir 60 dakikalık vereceğim, içinde ana sayımım ve alternatifi olacak. Benim kaderimdir hiç bir alternatifim gerçekleşmez, yine de akılda olsun.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;452755]30 dakda da ana ve alt olacak, 15 dakda ise sadece ana sayımın içi olacak.
Jelibon.[/QUOTE]
Bir saat sonra dedim o gün ama dayamayıp yattım ve ertesi gün memlekete yola çıktım. İstanbuldan kuzenim gelince 1 haftayı ona ayırdım ve hiç giremedim de bakamadım da ancak zaten bakmama gerek yoktu ewde çizmiştik zaten.
Üst derece ewler aynıdır, şimdi o 60,30 ve 15 dak ewleri verecem.
jelibon.
[QUOTE=jelibon;452116]Fibolarla çalışmıyorum papatyaya odaklan 20 temmuz.
Jelibon.[/QUOTE]
Biraz üzerinde daha geniş çalıştım daha önce 20 temmuz çıkardığım papatyayı 26 temmuz olarak değiştiriyorum.
Şunu iyi bilin bradley 22 haziran hafta sonu ve +1 trade günü 24 haziran b dip ise bu yükseliş 26 temmuzdan önce durmaz. Alternatif ewde bunu göreceksiniz az sonra.
Ana ewde ise 26 temmuzdan önce bilinmeyen bir tarih alçalan tepe yapıp 26 temmuza düşüş olacak.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;452129]Cuma kapanışından tahmini rakam %4.8 flate %5.5 ala çıkar.
Jelibon.[/QUOTE]
23 ünde yazılan bu mesaj ardına orta vade indik tahmin edilmiş 2 yukarıdan dolayı beklenildiği gibi yukarıdaki değerleri baya bir eritti, 2 hafta da henüz al gelmedi
ancak geldiği an alternatif sayım ana sayıma döner, ana sayım alternatif sayıma döner.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;453579]23 ünde yazılan bu mesaj ardına orta vade indik tahmin edilmiş 2 yukarıdan dolayı beklenildiği gibi yukarıdaki değerleri baya bir eritti, 2 hafta da henüz al gelmedi
ancak geldiği an alternatif sayım ana sayıma döner, ana sayım alternatif sayıma döner.
Jelibon.[/QUOTE]
Son cuma yukarısıyla hem sp hem nasdaq orta vade de flattir, yeni short ancak sinyal değişimiyle olur, orta vadede al gelirse asla yeni short yok. Geri shorta çıkarsa da asla yeni long yok.
2 tepme ile beklenilen ve öngörülmüş 2 tepme ile kolay bir dibi bulduk ve tepmeyi yakaladık şimdi ise tepme mi yoksa aşağıda b bittimi? sorusunu gündeme getiriyor. Al ya da sat geldiğinde ki belli ki bu, bu hafta olacak, asla terse girmek yok taa ki 26 temmuza kadar.
Ben çok fazla yatay yapacağını düşünmüyorum piyasa bu hafta içinde kararını verecek ve ya devam edecek yukarıya ya da sert 3 e geçecek ve bunun başlangıcı bu hafta olacak. Unutmayın bu hafta koca bir 5 gün.
Jelibon.
.boks..lelele[QUOTE=jelibon;452754]Bir saat sonra daha yakından bir 60 dakikalık vereceğim, içinde ana sayımım ve alternatifi olacak. Benim kaderimdir hiç bir alternatifim gerçekleşmez, yine de akılda olsun.
Jelibon.[/QUOTE]
Şimdi daha uzaktan bir 60 dakkalık zaten verilmişti, şimdi daha yakınlaşacaz. 1 saat dedik 6 gün 23 saat gecikmeyle kaldığımız yerden devam.
Jelibon.