[QUOTE=mbm;233184]he...
direktman 31000 olsaydı iyiydi........:D[/QUOTE]
çıkarken bin bin çıkıyordu mesut abi .. vayyy ** .. indirsene iki tane gözüne direktman 31000 olsun abi ... iyi olur bence ... :D:D
Printable View
[QUOTE=mbm;233184]he...
direktman 31000 olsaydı iyiydi........:D[/QUOTE]
çıkarken bin bin çıkıyordu mesut abi .. vayyy ** .. indirsene iki tane gözüne direktman 31000 olsun abi ... iyi olur bence ... :D:D
Vella zistemli ve organze kumaş gibin shortum emme ne kazanca sevinebiliyorum ne kayıba uzulebiliyorum..
ot gibi oldun yuaw ... [B]AHTOLN [/B]abey dün yazmış gayri...yukardaki gibi oldummu gerçek yatırımcısııız dimektir deyüü..... emme boyle oluncada insan zevk alamıyore otomatige bagladımmı heyecan adrenalin gidiyore üvvv
[QUOTE=selçuklu;233176]az düştü ya .. üvvv .. -2850 gap olsaydı iyiydi .. üvvv[/QUOTE]
hem cücük ayu resimleri kullan hem az düştü de peeeehhh :cool::cool::cool:
[QUOTE=selçuklu;233189]çıkarken bin bin çıkıyordu mesut abi .. vayyy ** .. indirsene iki tane gözüne direktman 31000 olsun abi ... iyi olur bence ... :D:D[/QUOTE]
abi eskiden bolyaz zopan vardı indirdimmi yerinden galkamıyoredu... nirde o zophan gayri :::
[quote=unlimitted;233183]bak hala ne diyo. müjdeden onu sen aldın ben almadım diyorum alzaymırım posbıyıhım kel saçlım güzlerinin altı turba turba olanım alooow kime diyorum. :D:D[/quote]
Kel aynaya bakmış...
Kelini EMEKDAR a atmış...:)
selçuklu beyzbol sopalı avatarına geri dönsün kampanyası....
[QUOTE=fXci;233194]abi eskiden bolyaz zopan vardı indirdimmi yerinden galkamıyoredu... nirde o zophan gayri :::[/QUOTE]
he valla patron o zamanlar iyiydim .. şimdi yaşlandım .. :o:o o avatar iyiydi ..:D
uzun devamm..
[quote=AMON RA;233157]Merhaba forumun GÜZEL İNSANLARI![/quote]
ben yakışıklıyım.
ema 28-112-448.....günlük..ehuh
[IMG]http://i44.tinypic.com/23kyic1.png[/IMG]
[quote=ERK;233201]uzun devamm..[/quote]
Müdürüm fantezi olsun diye takılma fena çarpar sonra.:D
[QUOTE=Astatin;233203]ema 28-112-448.....günlük..ehuh
[IMG]http://i44.tinypic.com/23kyic1.png[/IMG][/QUOTE]
patron acilen 70000 i kırmamız lazım aşağıya .. üvvv 71500 de neymiş patron ... yemişim 71500 ü ...:o:o
lol uzuncular bırakmıyo piyasayı .. uahauh şaka gibi :) agaya bak yaf 3 gun daha dayanır kontratı ıstedıgım fıyattan kapatırım diyo herhalde namıssız :)
[quote=selçuklu;233198]he valla patron o zamanlar iyiydim .. şimdi yaşlandım .. :o:o o avatar iyiydi ..:D[/quote]
Dün psikiyatriye gönderdikya...sinir uçları uyarılmış....ama bu istem dışı kas hareketleri...tik tik..ashabik bir durum.....ha ha ha....
Mayıs ortalarında bu hastayı yoğun bakıma yatıracaklar.....ü[url]www..[/url].
utanmasa + ya gececekler uhauhauh yaf bole sacma pıyasa gormedım yuru bea :)
[quote=Kennym;233207]lol uzuncular bırakmıyo piyasayı .. uahauh şaka gibi :) agaya bak yaf 3 gun daha dayanır kontratı ıstedıgım fıyattan kapatırım diyo herhalde namıssız :)[/quote]
sana inanıyorum..
[quote=belhal;233204]Müdürüm fantezi olsun diye takılma fena çarpar sonra.:D[/quote]
ben oyuncuyum
piyasalarda olmamın bi nedeni de fantezilere izin vermektir. Asıl neden bu değil tabiiki
[QUOTE=ERK;233202]ben yakışıklıyım.[/QUOTE]
Seni kırana kadar kafamı kıraraım merhaba yakışıklı! +.
[quote=amon ra;233214]seni kırana kadar kafamı kıraraım merhaba yakışıklı! +.[/quote]
hiç bişey kırmak zorunda değilsin
kafana yazık yapma kafanı da kırma...
Bi gazoz kapağı kırsan yeterli.
Burdan gidipte 77 ye uzlaşırsa :eek: böyle bakarım artık :)
vayyy a* a* ****:mad::mad:
Dikkat dikkat dikkat...bu bir datbikat deeldir...
Bakıtma faiz oranları,aman şey gösterge faiz oranları 9.40....
destekler dirençler
[IMG]http://i40.tinypic.com/2jfln5l.png[/IMG]
Beyin jimnastiği yapmak babında söylüyorum vade sonuna şurda az kaldı hazır herkes de short ken bi numara yapmasınlar aman dikkatli olun tamam düşecek bu belli olduda hazirana sarkıtmasınlar düşüşü! Gazoz kapaklarınıza sahip olun lazım onnar bize!
72050 ye bile götürebilir belkide bu pala ve adamları ama yönü aşağı gene de AL sinyal gelmesse tabi
[quote=AMON RA;233224]Beyin jimnastiği yapmak babında söylüyorum vade sonuna şurda az kaldı hazır herkes de short ken bi numara yapmasınlar aman dikkatli olun tamam düşecek bu belli olduda hazirana sarkıtmasınlar düşüşü! Gazoz kapaklarınıza sahip olun lazım onnar bize![/quote]
katılıyorum....Ben mayıs ilk haftası diyorum asıl düşüş
525 cover .. 550 full long ..
Bu çıkışdanda uyuz oldum
açılışda daha asadan açsaydık kuşkulanmayacaktım ama ben 70700 civarı açar diye beklemiştim ve 70800 alış yazmıştım bakalım bu işin sonu nereye varacak.
bugün volatil bir gün olacağa benziyor
hayırlısı uzun devam
[quote=AMON RA;233224]Beyin jimnastiği yapmak babında söylüyorum vade sonuna şurda az kaldı hazır herkes de short ken bi numara yapmasınlar aman dikkatli olun tamam düşecek bu belli olduda hazirana sarkıtmasınlar düşüşü! Gazoz kapaklarınıza sahip olun lazım onnar bize![/quote]
HAZİRAN VADEYİ DE YUKARILARA TAŞIMA PLANLARI YAPMIŞŞSALAR.
NİSAN VADEYİ YUKARI TAŞIMALARINA GEREK KALMAZ. BURALARDAN BİRAZ AŞAĞI YUKARI UZLAŞIRLAR.
UZLAŞI MALİYETLERİNİ HAZİRANA TAŞIDIKLARI İÇİN MAYISTAN SONRA YÜKSELİŞ GERÇEKLEŞTİREBİLİRLER. o NEDENLE NİSAN VADENİN YÜKSELMEMESİ ONLAR İÇİN PROBLEM TEŞKİL ETMEZ...
aNCAK NİSAN VADEYİ 75000- 80000 UZLAŞMA YAPARLARSA O ZAMAN HAZİRAN VADE Yİ DÜŞÜREBİLİRLER.
BEYNİMİN ŞU ANKİ JİMNASTİĞİ..
Kışın gelen bahardan hayır gelmez derim dostlarıma,nacizane....:cool:
625 ort cover kısa .. ** ne pela
crashesagne scenario livinfg .
Şu Portekizle yunan borsasının matriks kodunu bilen varmı
ya arkadaşlar anadilimizde yazsak nasıl olur ya bide bu kelimeleri anlmaları için tercüme için uğraşmıyak nette kötümü olur sizce de üüü
[quote=oguzhan;233248]şu portekizle yunan borsasının matriks kodunu bilen varmı[/quote]
yunanistan en son baktığımda 1990 yılında idi dip seviyeleri FTSEM BİDE FTASE vardı galiba
[quote=a.kaya;233249]ya arkadaşlar anadilimizde yazsak nasıl olur ya bide bu kelimeleri anlmaları için tercüme için uğraşmıyak nette kötümü olur sizce de üüü[/quote]
olur patron..yannız benim annem ispanyol..:D:D yine de sen bilirsin..yazzarım ana dilimle:D hasta siempre amigo
[quote=a.kaya;233249]ya arkadaşlar anadilimizde yazsak nasıl olur ya bide bu kelimeleri anlmaları için tercüme için uğraşmıyak nette kötümü olur sizce de üüü[/quote]
Siz pek katılmıyorsunuz ama,Türk dilinin engin anlatım biçimleriyle net bir şekilde durumu ifade ettiğimi sanıyorum...
Yuvarlak çöteninde,yerli işbirlikçilerininde a......:cool:
500 ü aşağı kırıp 250 desteğine gelmesi muhtemeldir...mi acaba
[IMG]http://i39.tinypic.com/21m6n1v.png[/IMG]
[quote=Astatin;233252]olur patron..yannız benim annem ispanyol..:D:D yine de sen bilirsin..yazzarım ana dilimle:D[/quote]
şaka yapıyosun galiba Asti hocam ispanyol konusunda demi :)
hmmmmmmm :cool: