-
Tolar gene düşüyor tahvilde düşüşle açılırsa bu borsa bugün artı kapaması lazım burdan çıkan para nereye gideblirki artık bide hafta sonu bi yerde okudum bayağı bi para daha girecekmiş borsalara eğer doğruysa xu100 70000 rahat görür vobda 100 bincik olur herhalde :o
-
yemesin bu biz şortcuları
[IMG]http://i56.tinypic.com/2lktggl.png[/IMG]
-
[quote=a.kaya;294873]Tolar gene düşüyor tahvilde düşüşle açılırsa bu borsa bugün artı kapaması lazım burdan çıkan para nereye gideblirki artık bide hafta sonu bi yerde okudum bayağı bi para daha girecekmiş borsalara eğer doğruysa xu100 [COLOR=red]70000 rahat görür vobda 100[/COLOR] bincik olur herhalde :o[/quote]
yok..ı100 70000 olursa Vob30 da 90000 civarı olur:..:
-
günaydın.iyi haftalar. bol kazançlar...
-
[quote=Astatin;294874]yemesin bu biz şortcuları
[/quote]
Durum Cuma'kiyle aynı patron... Zayıflık süsü verilmiş güç mü var, yoksa zayıflık süsü verilmiş güç süsü verilmiş zayıflık mı var... üvvv...
ÇULD (Çok unmüsterih long devam) üvvv...
-
Merhaba
Ben de TS 8.4 den Matriks in guncellediği Metastock Intraday datalarına ulaşmaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor. OWN DATA ile intraday de MS verilerini grafiğe taşıyabilen oldu mu ? Cevap donebilirseniz sevinirim..
-
stro hocam 100 000 den 200 000 ne çekmişin imzanı :..:
-
papaz eur/usd kanalizasyon .... 1,3779 kısaldım ... 1.3810 üsü istop ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/b4e71c9b.png[/IMG]
-
[quote=a.kaya;294879]stro hocam 100 000 den 200 000 ne çekmişin imzanı :..:[/quote]
Hafta sonu şöyle bir daha baktım, dedim 100.000 kurtarmaz burayı... :..: Dow kısa vadede biraz çok çıktı, şöyle hafif bir düzeltme yapsın, biz o arada yataya bağlarız, sonra Dow tekrar geleneksel yıl sonu rallisine geçtiği zaman gör sen buraları... :)))
-
-
[quote=Strategist;294881]Hafta sonu şöyle bir daha baktım, dedim 100.000 kurtarmaz burayı... :..: Dow kısa vadede biraz çok çıktı, şöyle hafif bir düzeltme yapsın, biz o arada yataya bağlarız, sonra Dow tekrar geleneksel yıl sonu rallisine geçtiği zaman gör sen buraları... :)))[/quote]
ya hocam sağlam bi düzeltme gelmeden oralara gitmesi çok zor en azından tekrar 80*** leri görmemiz lazım
-
gunaydin sizde benim duydugum sesi duyuyormusunuz:)