kurtulsak bile....kar etmez küçük k....bu darbeden iflah olmayız biz....ha ha ha
Printable View
kurtulsak bile....kar etmez küçük k....bu darbeden iflah olmayız biz....ha ha ha
[quote=jani;215720]üryamda agamı gördüm....lem haysiyetsiz dedim....tam 4 saattir ip çekmişsin 66 900 e...şerefsiz dedim...adam gibi oyna....uyuya uyuya mefta olacagız....[/quote]
kuzum bu aga denen mahlukat nasıl bişey...
biz bi tarif edermisin..
bir dudağı yerde bir dudağı gökde derler doğru mudur..
[SIZE=1]( not: ben o ağanın ta a.... adi şerefsiz mahlukat)[/SIZE]
67 025 de....hacim 998....aynı yerde 4 saat kalarak yaptı 400 milyonunu....gelene short gidene long veriyor....allah sonumuzu hayretsin....
[quote=jani;215726]kurtulsak bile....kar etmez küçük k....bu darbeden iflah olmayız biz....ha ha ha[/quote]
kuzum yogsam burası trend dönüşü mü?
ne zaman 1000 atlı akına çıkıpda şen dönmediysek trend döndü...
tek güvencem bozo....agamın yanında ya şimdi....kesin ona bi akıl verir....işte o an agam pogu yer bizim yedigimiz gibi....ha ha ha
pala 200 den itibaren döşemiş kontratları pasife bekliy. vetanını seven cörtlesin daa yukarısı yoğ mesajı verii. namıs fukarası pala.
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;215742]pala 200 den itibaren döşemiş kontratları pasife bekliy. vetanını seven cörtlesin daa yukarısı yoğ mesajı verii. namıs fukarası pala.[/quote]
ne zaman pasifler dolduysa ardından katliam geldi..
salavat getirin usağlar..
[quote=küçük_k;215725]guzum sen bu yollardan çok gitmişsin..
hele bi de hele...
bu aganın elinden kurtulacakmıyız.. yoksa mezbehada bozonun yanındaki ikinci kancaya asacaklar mı..[/quote]
guzu mun izniyle soru onaydı ama
fırsat kolluyor gücü yetse hepimizi kancaya asacak. hatta asmadan
önce farklı işlemlerden
geçirecek, kancadan sonrada planları var.
ama korkuyor rahat degil,
zemin kaygan
düşüp elindeki bıcağın diger tarafa geçmesinden korkuyor..
korkusunu belli etmiyor, bi tür sinir savaşı....
fırsat bulursa alayımızı dogyar..
bulamazsa
kıyıdan kıyıdan sıvışmanın yoluna bakıyor..
millet GARAN kapısıyo ne ayak anlamadım , mısırda ölen GARAN DEDE 'nin mırası mı bolustureceklermıs elınde GARAN hıssesı olana ?
makas ve takas...
alan 7 bin
satan 8 bin..
aps -2555
makas 100puan..
salavat getirin hakka yürüyoruz...........
Quzuuuu hocammm sen merak etme palaya bir sağ bir sol çakıveriyooo ZühtÜÜÜÜ EFEEEEE