[quote=selçuklu;238659]günaydın ve bol kazanclar[/quote]
Selçuklu Patron güzel avatar......Teprik ederim......Kill Pala Vol.1......Quentin Pelantino....Emme Uma Thurman bacımızı bu işe karıştırmasan eyiydi....Pelantino gızacak şinci....
Printable View
[quote=selçuklu;238659]günaydın ve bol kazanclar[/quote]
Selçuklu Patron güzel avatar......Teprik ederim......Kill Pala Vol.1......Quentin Pelantino....Emme Uma Thurman bacımızı bu işe karıştırmasan eyiydi....Pelantino gızacak şinci....
günaydın... ciddi düşüş beklentim yok bugün için.. zigzag devam.. iyi şanslar..
[QUOTE=atarikafa;238675]Selçuklu Patron güzel avatar......Teprik ederim......Kill Pala Vol.1......Quentin Pelantino....Emme Uma Thurman bacımızı bu işe karıştırmasan eyiydi....Pelantino gızacak şinci....[/QUOTE]
patron ... kill pela vol 1 ... part 3 ... revenge işlerini en iyi uma aplamız bilir patron ... .boks..boks.
Üst tarafta 70.400-70.800 aralığı ile altta dün önemli hale gelen 69.000 çizgisini izlemeye devam ediyorum. İzlemeye devam ediyorum derken mal mal izliyorum. Bu hafta sistem haftası olduğu için sistem nereye ben oraya. :..:
Yavaş yavaş olayı anlamaya başladım ama. Haftaya sahalara geri döneceğim. :)))
Üç sistem de long devam...
tepe yuvarlak geleceği parlak bence ... susadım az bir kahve please .. üvvvv ..
[IMG]http://i43.tinypic.com/ayax68.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;238680]patron ... kill pela vol 1 ... part 3 ... revenge işlerini en iyi uma aplamız bilir patron ... .boks..boks.[/quote]
Patron avatar mükemmel... Kill BULL::::::
Bu arada, taş gibisin.dng
[QUOTE=Astatin;238691]Patron avatar mükemmel... Kill BULL::::::
Bu arada, taş gibisin.dng[/QUOTE]
ne taşı patron ayıp ediyon valla .. ben değilim o uma apla ... değiştiririm valla avatarı .. üvvvv .. :D
[quote=selçuklu;238693]ne taşı patron ayıp ediyon valla .. ben değilim o uma apla ... değiştiririm valla avatarı .. üvvvv .. :D[/quote]
Uma aplayı görünce piyasa coştu patron... Ters etki yaptı galiba... Böyle düşmez bu piyasa.... Süleyman Demirel'i falan mı koysan avatara acep... :..:
[QUOTE=Strategist;238696]Uma aplayı görünce piyasa coştu patron... Ters etki yaptı galiba... Böyle düşmez bu piyasa.... Süleyman Demirel'i falan mı koysan avatara acep... :..:[/QUOTE]
bu işe yarar belki patron .. üvvv .. .:D:D
[quote=selçuklu;238699]bu işe yarar belki patron .. üvvv .. .:D:D[/quote]
Bu da fayda etmedi patron.... Bugün tavan yapacak galiba... üvvvv... :..:
Benim fil de boşa çıktı... Tepiniyor tepiniyor ama boşa.... üvvvvv..... :)
[QUOTE=Strategist;238701]Bu da fayda etmedi patron.... Bugün tavan yapacak galiba... üvvvv... :..:
Benim fil de boşa çıktı... Tepiniyor tepiniyor ama boşa.... üvvvvv..... :)[/QUOTE]
du bakalım patron olacak gibi bişeyler .. pai mei amca halleder bence .. :D:D
Şöyle bir baktım da Mayıs ayında bugüne kadar kabaca toplam 7.000 puan kadar gap yedim... Kendimi teprik ediyorum.... :..: