grafik tamamla olayıyla ilgili yardım edebilicek yokmu matriksi aradım 5dk lik verileride indirin dediler onlarıda indirdim tekrar kurdum sonuc yine aynı 4saatlik verim yok hala
Printable View
grafik tamamla olayıyla ilgili yardım edebilicek yokmu matriksi aradım 5dk lik verileride indirin dediler onlarıda indirdim tekrar kurdum sonuc yine aynı 4saatlik verim yok hala
[QUOTE=Astatin;71588]hımmm olay şu karşıtlıkda yanii:)
Gurt Troop ya da Gurt Trap.....[/QUOTE]
astatin sen bilmezsin hexen baba geçen sene bi kurt kapan yeresi dedi kac gun perişan olmuştuk korktum vallaha hayatım boyunca en buyuk zararımı orda yapmıstım .dng
Ya bu doların hali ne..şubat vade 1.6155....affınıza sığınarak, IMF vermicekmi acaba............. paraları :) :)
[QUOTE=mersiyk;71590]astatin sen bilmezsin hexen baba geçen sene bi kurt kapan yeresi dedi kac gun perişan olmuştuk korktum vallaha hayatım boyunca en buyuk zararımı orda yapmıstım .dng[/QUOTE]
mersiykim sindi öle net goremiyorum kurt kapanı sadce ihtimal ondan dikat
imkb de 25800 desteği çalışıyo gibi
long girmek devam gibi
[quote=mersiyk;71590]astatin sen bilmezsin hexen baba geçen sene bi kurt kapan yeresi dedi kac gun perişan olmuştuk korktum vallaha hayatım boyunca en buyuk zararımı orda yapmıstım .dng[/quote]
Sayın Başbakanım, sayın vekillerim sayın moderatörüm:..::..:
Ben olmaz demiyorum... Bay SAZAN'ın Gurt Taburlarında ise el (Gurt Troop) aşağı çöküş, Bay HEXEN in Gurt Kapanı (Good Trap) ise yukarı manasında dedim ben onu..enteresan bir sesdeşlikden yola çıkarak...
Bilgilerinize arz ederim.kom.kom
şuan bacağı attım omza bekliorum seans sonu için
[QUOTE=furkan;71589]grafik tamamla olayıyla ilgili yardım edebilicek yokmu matriksi aradım 5dk lik verileride indirin dediler onlarıda indirdim tekrar kurdum sonuc yine aynı 4saatlik verim yok hala[/QUOTE]
eger sorun sadece metastock'a aktarimla ilgiliyse, benim de basima aynisi geldi, topluca hisseleri secmek yerine tek tek secip aktarinca cozulmustu.
[QUOTE=mde;71596]eger sorun sadece metastock'a aktarimla ilgiliyse, benim de basima aynisi geldi, topluca hisseleri secmek yerine tek tek secip aktarinca cozulmustu.[/QUOTE]
hoşgeldiniz
[QUOTE=furkan;71589]grafik tamamla olayıyla ilgili yardım edebilicek yokmu matriksi aradım 5dk lik verileride indirin dediler onlarıda indirdim tekrar kurdum sonuc yine aynı 4saatlik verim yok hala[/QUOTE]
matriksi seans başlarken mi açtın daha sonra mı?
[QUOTE=Astatin;71594]Sayın Başbakanım, sayın vekillerim sayın moderatörüm:..::..:
Ben olmaz demiyorum... Bay SAZAN'ın Gurt Taburlarında ise el (Gurt Troop) aşağı çöküş, Bay HEXEN in Gurt Kapanı (Good Trap) ise yukarı manasında dedim ben onu..enteresan bir sesdeşlikden yola çıkarak...
Bilgilerinize arz ederim.kom.kom[/QUOTE]
hexen babanın geçmişte en son dedigi kurt kapan yeresi:)
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=62133&postcount=5463[/url]
[quote=Vob Trader;71595]şuan bacağı attım omza bekliorum seans sonu için[/quote]
arkandayım 33 altı hoş olur