ı ıh beenmedim verişi...hatta bırazdan uzayabılırım
Printable View
ı ıh beenmedim verişi...hatta bırazdan uzayabılırım
[quote=The Tatar;380148]aslında final günü hiç işlem yapmamak daha profesyonel bir seçim olabilir patron..
öyle farzet ve moralini bozma bence :)[/quote]
Haklısın patron. Ben bugün uzlaşmıyorum , palayla...;)
noldu yaw kriz bitmemiş miydi?
[QUOTE=mosyo2000;380151]noldu yaw kriz bitmemiş miydi?[/QUOTE]
borsada fırsatlar ve krizler bitmez patron :..:
way anasını...hakkat uzadım...son 3 dakkada..bakalım neler olcak...
[quote=mosyo2000;380151]noldu yaw kriz bitmemiş miydi?[/quote]
kağıt sektörünün ve matbaaların krizi bitmiş patron..2 trilyon euroay kağıt ve makina yetiştirmek kolay değil:D:D
İyi akşamlar forumun güzel insanları
[quote=ATHLON;380153]way anasını...hakkat uzadım...son 3 dakkada..bakalım neler olcak...[/quote]
patron,
biten bir beklentinin ardından gelen düşüşler hep gorgutur beni...beklenti ya bitmiştir yada bitti süsü verilmiştir..dng ula yine %50_50..
:p
alırım anahtarını aftlo:..:
enerji lazımmış patronlar...yettim akümülasyona...forum çok sessiz..ahh ah nerde o eski günler...gazanız mübarek ola..bir vade daha bitti..pala ne oyunlar yapmış gız..uğraşılmaz bu palayla..
iyi akşamlar patronlar..
[quote=QUEEN;380157]enerji lazımmış patronlar...yettim akümülasyona...forum çok sessiz..ahh ah nerde o eski günler...gazanız mübarek ola..bir vade daha bitti..pala ne oyunlar yapmış gız..uğraşılmaz bu palayla..[/quote]
oj geldin quuuuün :) pala bildiğin .... halen değişen bişi yoh :D
[quote=ATHLON;380147]yeni vadede çok ama çok ilginç şekilde yeni açılan kısalar karşılanıyor...dow da desteinde...hmmm...aklıma iki sene öncesi geldi...dolar ilen birlikte sene sonuna kadar yukarı mı acaba...du bakiim karşılııcaklar mı daha...[COLOR=red]sanki yeni vadeye kısalarını taşıyanların malları alınıyor[/COLOR]..uwwwwww[/quote]
yalnız hakkaten böyleyse dalga geçmek yok:D ben perşembeden bu yana en son sabah açılışta taşındım:D benle dalga geçmeyin...gapanışa doğru gısalanlar varsa onlarla dalga geçin..üüühühhü..
[quote=QUEEN;380157]enerji lazımmış patronlar...yettim akümülasyona...forum çok sessiz..ahh ah nerde o eski günler...gazanız mübarek ola..bir vade daha bitti..pala ne oyunlar yapmış gız..uğraşılmaz bu palayla..[/quote]
waaayyy waaaayy waaaayyyy...KING of THE KUINS:D gelmiş... ne ediyon gı, kürkçü tükkanına geri mi döndün:D felkam felkam...
[QUOTE=Astatin;380161]waaayyy waaaayy waaaayyyy...KING of THE KUINS:D gelmiş... ne ediyon gı, kürkçü tükkanına geri mi döndün:D felkam felkam...[/QUOTE]
yok lem sadecene enerci vercem ..para yok gız vob oynayalım...dngvalla demo matrixden bakıyoz..o derece:p..dönmem gibi..bi yanım istiyoda..tembelleştim..sabah kalkıp bakmak lazım.:o.işte o yüzden başlamıyım.. diyorumm...:)
[quote=QUEEN;380162]yok lem sadecene enerci vercem ..para yok gız vob oynayalım...dngvalla demo matrixden bakıyoz..o derece:p..dönmem gibi..bi yanım istiyoda..tembelleştim..sabah kalkıp bakmak lazım.:o.işte o yüzden başlamıyım.. diyorumm...:)[/quote]
al azcık çimento yat ileride temettüleriyle cocukların düğününü yaparsın gı :::
[quote=QUEEN;380162]yok lem sadecene enerci vercem ..para yok gız vob oynayalım...dngvalla demo matrixden bakıyoz..o derece:p..dönmem gibi..bi yanım istiyoda..tembelleştim..sabah kalkıp bakmak lazım.:o[COLOR=red].işte o yüzden başlamıyım.. diyorumm[/COLOR]...:)[/quote]
derin tereddüt gördüm bu ifadede...no longer than 1 hafta:D:D:D velkam velkam.... vob güzel pala güzel kebap güzel raki güzel:D:D
hoş geldin queen patroniçe...enerji gorkunç enerji kaçınılmaz...senin golden vardı sanırsam..naapıo o?..:))
[QUOTE=flexy;380164]al azcık çimento yat ileride temettüleriyle cocukların düğününü yaparsın gı :::[/QUOTE
he düğün felan var bişey yapmak lazımm..ama bügünü çıkartamıyozkine.. kızı gönderdik koleje ankaraya..hesapta burslu..ama çok masraf oluyore:o
[QUOTE=ATHLON;380166]hoş geldin queen patroniçe...enerji gorkunç enerji kaçınılmaz...senin golden vardı sanırsam..naapıo o?..:))[/QUOTE]
ne goldeni gız..köpekmi..yok bende köpek..kendimize bakamıyoz bide köpeklemi uğraşalım aste ayıp ediyon..;)
fxcim.. enortum..türkolu..nerde kimse kalmamış buralarda:rolleyes:
[quote=QUEEN;380168]ne goldeni gız..köpekmi..yok bende köpek..kendimize bakamıyoz bide köpeklemi uğraşalım aste ayıp ediyon..;)
fxcim.. enortum..türkolu..nerde kimse kalmamış buralarda:rolleyes:[/quote]
apla soruyu soran aftlopedro aybeden ben olmuşum:D:D ne yetenekli insanım gayri.dng
gidenlere gelince ; pastoral arkadaşlar orjinli tartışmalar argadaşları üzdü sanırsam...:(
[quote=ATHLON;380153]way anasını...hakkat uzadım...son 3 dakkada..bakalım neler olcak...[/quote]
dow sanırım %2.52 eksi gapatır :) :)
[QUOTE=Astatin;380170]dow sanırım %2.52 eksi gapatır :) :)[/QUOTE]
yok%5 peş.dng.. yuh ayumusun olum:..:...
[quote=Astatin;380170]dow sanırım %2.52 eksi gapatır :) :)[/quote]
walla keyfi bilir...:)
ula gene asmalıya mı gitsem çinekopa...çinekop yanında tekir de gorkunç,kalamare de,karides güveç de ..uwwww..özlemişim...
[QUOTE=Astatin;380169]apla soruyu soran aftlopedro aybeden ben olmuşum:D:D ne yetenekli insanım gayri.dng
gidenlere gelince ; pastoral arkadaşlar orjinli tartışmalar argadaşları üzdü sanırsam...:([/QUOTE]
zannımca "aste" burda "olm", "kız", "lan", "şişşh" ,"aloo" gibi manalardan birinin yerine kullanılmış olabilir...
[quote=QUEEN;380171]yok%5 peş.dng.. yuh ayumusun olum:..:...[/quote]
[quote=ATHLON;380172]walla keyfi bilir...:)[/quote]
KUIN;
ivit:..::..: ayuyum..
AFTLO;
%5?:p
--------------------
yaw şaka bir yana, beyle efsf türü belentiler sonrası beklenti ya bitmiştir ters yöne pis hareket olur veya one day realizayondur döner artı kapatır...
beeennn..ilk seçeneğe oynadum..dow un eksisi %2 yi geçer..ıfçır da eksi olur...yani %çeynç dow+%çeynç fdow(23;00 sonrası) > -%3 tahminimce:p...
tersi de olabülü..
aftlo, döner artı kapatırsa sabah söyle de seninle karşılıklı işlem yaparak istoplayayım..yabancıya gitmesin:p:p
[quote=Astatin;380175]KUIN;
ivit:..::..: ayuyum..
AFTLO;
%5?:p
--------------------
yaw şaka bir yana, beyle efsf türü belentiler sonrası beklenti ya bitmiştir ters yöne pis hareket olur veya one day realizayondur döner artı kapatır...
beeennn..ilk seçeneğe oynadum..dow un eksisi %2 yi geçer..ıfçır da eksi olur...yani %çeynç dow+%çeynç fdow(23;00 sonrası) > -%3 tahminimce:p...
tersi de olabülü..
aftlo, döner artı kapatırsa sabah söyle de seninle karşılıklı işlem yaparak istoplayayım..yabancıya gitmesin:p:p[/quote]
ok..:))yannız deviş tokuş yaparken şampanya neyin patlatalım...ne biliim kurdele keselim..:)
[quote=ATHLON;380173]ula gene asmalıya mı gitsem çinekopa...çinekop yanında tekir de gorkunç,kalamare de,karides güveç de ..uwwww..özlemişim...[/quote]
valla patron şimdi çinekopu bir kaç kez yedik onun gorgunçluğuna alıştık..o yüzden tekrar çinekop yaparsan o kadar gorgunç gelmeyebilir... o yüzden bence tekir in gorgunçluğunu dene...:D
[quote=Astatin;380177]valla patron şimdi çinekopu bir kaç kez yedik onun gorgunçluğuna alıştık..o yüzden tekrar çinekop yaparsan o kadar gorgunç gelmeyebilir... o yüzden bence tekir in gorgunçluğunu dene...:D[/quote]
ben on gundur,datsız dutsuz çorbaları içerken,en son bi de havaalanında ivrenç bir pizza yerken siz tabe götürürsünüz buralarda..lakin benim aşkım daha taze,benim aşkım hala gorkunç çinekopla...:))
[QUOTE=Astatin;380170]dow sanırım %2.52 eksi gapatır :) :)[/QUOTE]
batron ufak bir sürcü klavye noksanı olsa sa tebrik ederim... senden gorkulur walla...
sen gorkunç piyasa gorkunç...:)
[quote=mosyo2000;380187]batron ufak bir sürcü klavye noksanı olsa sa tebrik ederim... senden gorkulur walla...
sen gorkunç piyasa gorkunç...:)[/quote]
önemli olan dow+fdow>-%3 olması...:p hadow 2.25 düşmüş ha 2.52.lelele
ama durumdan hazine çıkarmak lazım..misal 2, 25 +3 banko çek çarşambaya:p
paritenin durumu nedir patronlar ?
dow da minumumdan kapanmış..
aralık kontratı 64 binleri ziyaretlemi başlayacak esas oğlanlığa ne :)
[QUOTE=The Tatar;380193]dow da minumumdan kapanmış..
aralık kontratı 64 binleri ziyaretlemi başlayacak esas oğlanlığa ne :)[/QUOTE]
pek iyimsersiniz sayın the tatar...
[QUOTE=mosyo2000;380194]pek iyimsersiniz sayın the tatar...[/QUOTE]
64 bini beğenmiyormusunuz mösyö :..:
[QUOTE=The Tatar;380195]64 bini beğenmiyormusunuz mösyö :..:[/QUOTE]
gerçekçi ol 48.000 iste...:rolleyes:
vayyyyyy kuinnn gelmis, hosgelmisss...
[IMG]http://netanimations.net/queen.gif[/IMG]
[IMG]http://www.klamonfra.de/galerie/bilder/Animationen/Animation1.gif[/IMG]
[IMG]http://s3.amazonaws.com/files.posterous.com/andjoh/nXxMFotF1LkzAGE3wXd95BvzPuPdzB2mZ9ZElc2OHFecqEjEgzQEiLBpKol4/photo.gif?AWSAccessKeyId=AKIAJFZAE65UYRT34AOQ&Expires=1320122607&Signature=bk46zEQpf6MhAhqWHS2abUyp%2By4%3D[/IMG]
gerçekler....
[B]Avrupa’daki borç krizinin ilk kurbanı[/B]
[COLOR=#333333]Yunanistan ilk kurbanını aldı MF Global 41 milyar $’la battı
[/COLOR]
[COLOR=#333333][IMG]http://fotograf.gazetevatan.com//newpics/news/311020112043376147545.jpg[/IMG][/COLOR] 41 milyar dolarlık varlığa sahip ABD’li yatırım şirketi MF Global, portföyündeki yüklü Yunan tahvilleri nedeniyle iflas koruma başvurusunda bulundu. MF Global, ABD tarihinin en büyük 8’inci iflasına imza atarken borsalarda yüzde 2’yi aşan kayıplar yaşandı.