-
[QUOTE=jelibon;233070]Bugünkü hareket sp, dow ve nasd**da iki hafta önceki cuma dibini aşağı kırmadıkça alım fırsatı olacaktır. Bunun için yarın çok önemli.
Jelibon.[/QUOTE]
Şimdi,
İki noktamız var önümüzdeki günler için, altında kapanış olmamalı. Olursa shortlar rahatlar.
Sp 1180.
Dow 10955.
Jelibon.
-
[QUOTE=mordak;232095]bence çok büyük hikaye var.....haftaya kokusu çıkacak.....
değil petrol endeks ve pariteleri kimse kurtaramayacak.......
haftaya olay başlıyor...izleyelim ve görelim.....
damdan düşen hikayeler bu çıkışlar.....[/QUOTE]
[QUOTE=mordak;232097]sürekli geri alışlar....paritenin hasına bakmadan çıkışlar....(sanki dönerse yukarı alem kopacak tarzı)....
tüm bunlar son anların can çekişmesidir.....
ha bizi vobu bilmem ama......
bu hafta geri dönüş başlıyor.....
izleyelim hep beraber....[/QUOTE]
ne oldu....... çok iyi iş bilen çok iyi anlayan arkadaşlara diyorum.....
hadi bakem yorum yapında görelim.....
-
jelibonum nasılsın.....(umarım keyfin yerindedir)....
yorum ve analizlerin süper......
nokta atışları bu derece olur.....
iyi keyifler bol kazançlar olsun.....
-
AHHHHH kayahan ahhhhh.....
sabır...sabır....sabır......
-
[QUOTE=mordak;233116]jelibonum nasılsın.....(umarım keyfin yerindedir)....
yorum ve analizlerin süper......
nokta atışları bu derece olur.....
iyi keyifler bol kazançlar olsun.....[/QUOTE]
Birazda 70000 tane işlem yapmasam iyi olacakta, kaptırıyoz kendimizi sürekli pozisyon.
Sevgiler.
-
dow'un Yunanistan,portekiz vb ülkelerin süregelen durumlarını bilmesine rağmen bu akşamki habere verdiği aşırı tepki...ve tepki durumunda da pozitif bölgede kalması...
Yunanistan da portekiz de bu kadar satan naapcak bu paraları...Geçen hafta s%p nın Türk bankaları notu ve bu geceki portekiz notu indirmesi...
Vob da dow un yukselişine rağmen oluşan tepkisizlik...Ve bu uyumsuzluklar...75bını asmayı bırak tutnamaması bile orada...ve muhteşem testereler buyuk marjda son zamanlarda...64000 dekı shortor kıyımı...ve piyasada tanıdığım herkesin geceye short girmesi...Bu işte feci bir gariplik war...
ha şunu da söyleyeyim,mevcut durumda yarın mın 1000 puan gep kacınılmaz...fakat algılarım benı dönüş için ıkna etmıyor...ha buyuk ıhtımal acılısta kapanacağım longlarımı o ayrı...fakat kaç gundur söylediğim gibi çok ilginç ortalık...
-
ayrıca sunu da söylemek isterim...
Bu işe ilk başladıgımda (ki başladığım kurum tamamen yabancı portföy alıyordu o zamanlar), uzmanımın bana ilk sözü şuydu...
"bu işte önce duygusuzlaşmayı öğreneceksin,bunu da kazanarak değil kaybederek oluşturacaksın...ve ileride ne kazandığına sevinir olacaksın,ne de kaybettiğine üzülür...o zaman iyi bir yatırımcı olabilirsin"
Bunu çok zamandır yazcaktım da şimdi kısmet oldu.Eğer paçaları sıyırıp bu dereye girdiysek...Kaybın da ,kar edilen işlemler arasında güzel bir vip locası olduğunu kabul etmemiz lazım...Bu yaptığımız iş ,dünyanın en zor işlerinden biri...Çünkü emeğin karşılığını değil,emeğin sonucunun karşılığını veriyor bize...
Bu arada tüm shortör arkadaşları tebrik ediyorum...Çünkü çok pis dayandılar...
-
ha şunuda söylemeden yatmayayım....
analiz tekltir....ya doğru yada yanlış.....
ama ellli kez değiştirilmez......dünya piyasalarına bakıp....yorum yapmak olmaz....
ya gece net koyacan babayı...yada yazmayacan arkadaş...yoksa şu kadar gap olur şu oldu bu oldu...olmaz.......
OLMAZ.....
-
mentalbey nisan vade vedası ......
artık haziran vadede daha çok siboba ağırlık veriyorum gayri. %75 sibop %25 mentalrayda fortpöy... son son mentalı vereym
[IMG]http://i39.tinypic.com/2sam2qo.png[/IMG]
-
[QUOTE=mordak;233124]ha şunuda söylemeden yatmayayım....
ama ellli kez değiştirilmez......dünya piyasalarına bakıp....yorum yapmak olmaz....
ya gece net koyacan babayı...yada yazmayacan arkadaş...yoksa şu kadar gap olur şu oldu bu oldu...olmaz.......
OLMAZ.....[/QUOTE]
boşver mordak abeyim yorma kafanı beyle şeylere. bu dunyada herkes kendine eder gayri... yorma gendüü .. treydelim gitsin...... salla gayri...
-
[quote=mordak;233124]ha şunuda söylemeden yatmayayım....
OLMAZ.....[/quote]
abey çok celalleniyon...ne gerek var...sen boşver..herkesin analizi kendine...kazancı da ,kaybı da...isteyen istediğini takip eder,isteyen etmez..
burada başkasının bilmemnesiyle sorgusuz gerdeğe girende yak akıl yoktur ya da parası çoktur zaten...
-
dayanamayacam bı de şunu sööleyeceim...
analiz TEK DEĞİLDİR...Doğrusu ve de yanlışı YOKTUR.Olsaydı piyasa diye bişii olmazdı..
Analizin doğru olup olmadığını paranın gücü gösterir...
Yabancı para girişinin bu kadar bariz şekilde göz göre göre belli olduğu ülkemde o doğru analistler war ya...şu anda işlerini ailelerini kaybetti..
Halbuki ekonomik kurallara göre analizlerin hepsi ama hepsi doğruydu...
O yüzden canlı konuşur...Senin benim ne kadar iyi sistemdi,teknikti,tecrübeydi bilişi değil...
-
ve dünya sahnesındekı oyuncular değişirken...Türkiyenin bu yeni sahnede önü sonuna kadar açılırken...Dış ticarette,siyasette,dış ilişkilerde ve buna bağlı olarak ekonomide,Satılan dünyadan çıkan varlıkların Türkiyeye gelişini görünce, o zaman şu anki fiyatların devede tırnak olacağını göreceğiz...
-
[QUOTE=ATHLON;233129]ve dünya sahnesındekı oyuncular değişirken...Türkiyenin bu yeni sahnede önü sonuna kadar açılırken...Dış ticarette,siyasette,dış ilişkilerde ve buna bağlı olarak ekonomide,Satılan dünyadan çıkan varlıkların Türkiyeye gelişini görünce, o zaman şu anki fiyatların devede tırnak olacağını göreceğiz...[/QUOTE]
ve sosyal çöküntü artıkça demeyi unutmuşun...
siirtler ,yibolar artıkça açılan türkiyenin önü değil,
olay.....o dediğin dünya sahnesindeki büyük oyuncuların, oyuncak değiştirmesinden ibaret olur..
yunanistan gider türkiye gelir.........onlar için farketmez......
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın,
[U]28 Nisan Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[B] USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (23 Nis) 14:00 %13,6 Düşük
USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (23 Nis) 17:30 1894K Düşük
[COLOR="red"]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek [/COLOR] [/B]
[B][U]Bazı [COLOR="blue"]Bilançolar[/COLOR] [/U][/B]
Goodyear Tire & Rubber (GT) -0.02$ (Açılış Öncesi)
[B]Visa Inc. (V) 0.91 $ (Kapanış Sonrası ) [/B]
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
T.C Hazine 56 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B][U][COLOR="red"]NOT: Japonya NIKKEI, yarın tatil nedeniyle kapalı. [/COLOR] [/U][/B]
[B] Bol Kazançlar..[/B]
[/SIZE][/FONT]
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Bu sabah erkenciyim geceye long kaldım Şöyle sindire sindire bi dayak yiyelimki
aklımız başımıza gelsin.
Şunuda söyleyeyim. Dün garanın son saniye yukluce satışı.Ve meri teyzeyle,cıtı
nın vovdaki satışlarına çok uyuz olmuştum son dakika kapanıp kapanmayayımmı diye düşündüm.
sonuçta longum.
Yanlış bu iş burada bitmez
-
herkese günaydın.
gece yıkılmış ortalık. longculara sabır, şortçulara tebrik.
bari bugün ivvvenç bi piyasa olmasın dileklerimle...
-
günaydın gençler.....kendini genç hissedenler.....
ne güzel bir gün..........heyecandan uyku tutmadı genç aşıklar gibi.....
[B]KARA ÇARŞAMBA........[/B]
-
[B]Günaydın Türkiye....[/B]
[IMG]http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/04/28/bu-b-k-tan-kagitlari-nicin-sattiniz-insanlara--620207.Jpeg[/IMG]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Bu [SIZE=5]b.k’tan[/SIZE] kâğıtları niçin sattınız insanlara?[/B][/COLOR][/SIZE]
[B]Goldman Sachs’ın yedi yöneticisi dün ABD Senatosu’nun finansal krizi araştıran alt komitesinin oturumunda soğuk terler döktü. Komite Başkanı Levin yöneticilere altı kere ‘Bu b.k’tan kâğıtları niye sattınız insanlara?’ diye bağırdı[/B]
01:41 | 28 Nisan 2010
[URL]http://www.milliyet.com.tr/bu-b-k-tan-kagitlari-nicin-sattiniz-insanlara-/ekonomi/haberdetay/28.04.2010/1230766/default.htm[/URL]
[B]Kağıttan kuleler....[/B]
[B]Güçlü kuleler.....[/B]
[B]ÇAYLAAAAAARRRRRRRRRRRRR......[/B]
[B]Hep unutuyorum...yuvarlak çöteninde yerli işbirlikçilerininde a..........:cool:[/B]
-
[quote=unlimitted;233142]herkese günaydın.
gece yıkılmış ortalık. longculara sabır, şortçulara tebrik.
bari bugün ivvvenç bi piyasa olmasın dileklerimle...[/quote]
Gap'ına güvendiydik, gazoz kapaklarımı isterim..:..::..:
-
[quote=excali;233147]Gap'ına güvendiydik, gazoz kapaklarımı isterim..:..::..:[/quote]
alırsın! :D
-
günaydın cümleten
her çöküşte olduğpu gibi bunu da kacırdım sanki :) yarıl yarılabıldıgın kadar aga..
yaf bunlar bılmıyomuydu notunun düşeceğini ? peki bunlar buna rağmen son 3 güne kadar neden long durdular.. bu kısım garip geliyor bana.. son ana kadar akuma vurusuna kasıp son 3 gun *okuna vurmazlar , vuramazlar.. neyse bakalım ne olacak..
-
[quote=unlimitted;233148]alırsın! :D[/quote]
Ulem, ne gıymetli gazoz kapağın varmış senin de..:..::..:
-
[quote=unlimitted;233148]alırsın! :D[/quote]
unlum,renk körüm,gözlerimin altına takanım,ihtiyar olduğumu sananım...
Önce bir göz doktoruna git,sonrada aynaya bak....son halimizi gösteren İresimlerimizi buraya koyalım bakalm kim daha genç ...hi hih....;)
-
[quote=EMEKDAR;233152]unlum,renk körüm,gözlerimin altına takanım,ihtiyar olduğumu sananım...
Önce bir göz doktoruna git,sonrada aynaya bak....son halimizi gösteren İresimlerimizi buraya koyalım bakalm kim daha genç ...hi hih....;)[/quote]
sen hala orda mısın lem o konu 3 gün öncesinin konusu :D
hakkat alzaymır oldun sen hee :..::..:
-
Günaydın:)
longlara sabırüüü
shortlara tebrik.brv
flat olanlara iyi yerden trene binmek dilerim.:..:
bol kazanç ve bol şanslar..lelele
-
[quote=excali;233150]Ulem, ne gıymetli gazoz kapağın varmış senin de..:..::..:[/quote]
benim gazoz kapaklarım kıymetlidir arkadaş...
o yüzden gece pozuna kumar derim.
o yüzden gap tutturma oranım ciddi miktarlarda yüksek olmasına rağmen gece pozuna kazuz kapaklarımı yatırmam...
bilmem annatabildim mi şeşbeş! :..:
ben annatttım da, bilmem sen annayabildin mi katran adam. :..:
-
Merhaba forumun GÜZEL İNSANLARI!
-
Günaydın arkadaşlar...
Herkese bol kazançlar
-
pıhh..pıhh..flaş...flaş...Şortcular Sistemli ve Organize Örgütü az sonra bir darbe girişiminde bulunacak..Bakalım bu darbe girişimi bastırılacak mı yoksa neredeyse iki yılı bulan Long iktidarı son mu bulacak.....
-
[quote=unlimitted;233156]benim gazoz kapaklarım kıymetlidir arkadaş...
o yüzden gap tutturma oranım ciddi miktarlarda yüksek olmasına rağmen gece pozuna kazuz kapaklarımı yatırmam...
ben annatttım da, bilmem sen annayabildin mi katran adam. :..:[/quote]
Unli tepici abi,
Bu kadar laftan sonra coşkuu'yu gönderiyorum sana ..:..:
-
cümleten günaydın bol kazançlar .. mesut abi hayırlı sabahlar :D:D:D... ..
-
[quote=unlimitted;233156][B]benim gazoz kapaklarım kıymetlidir arkadaş...[/B]
ben annatttım da, bilmem sen annayabildin mi katran adam. :..:[/quote]
şşşş müjdeden aldıklarında duruyormu....:)
-
az düştü ya .. üvvv .. -2850 gap olsaydı iyiydi .. üvvv
-
[quote=selçuklu;233176]az düştü ya .. üvvv .. -2850 gap olsaydı iyiydi .. üvvv[/quote]
haklısın selçuklumda...
Uzun kalan vetan evlatları var...hem sağlam geliyorlar...:cool:
-
ulen geçen günkü abzürt hareketten sonra kapuska olan göstergeler anca düzeliyor derken yine hepsi allak bullak.
en az 3 gün daha tatil bana yine...
piffffffffffff!
-
[quote=EMEKDAR;233175]şşşş müjdeden aldıklarında duruyormu....:)[/quote]
bak hala ne diyo. müjdeden onu sen aldın ben almadım diyorum alzaymırım posbıyıhım kel saçlım güzlerinin altı turba turba olanım alooow kime diyorum. :D:D
-
[QUOTE=selçuklu;233176]az düştü ya .. üvvv .. -2850 gap olsaydı iyiydi .. üvvv[/QUOTE]
he...
direktman 31000 olsaydı iyiydi........:D
-
altın kırmış sonunda zincirlerini :) ne zamandır 54 XXX harici görülmüyordu..
-
[quote=unlimitted;233181]ulen geçen günkü abzürt hareketten sonra kapuska olan göstergeler anca düzeliyor derken yine hepsi allak bullak.
en az 3 gün daha tatil bana yine...
piffffffffffff![/quote]
Atatürk Orman Çiftliği'ne git. Hem dondurma yersin, hem yeni tepiş yöntemleri öğrenirsin.. ehuhehe:..::..: