bence pala isyan etti ne bu kardeşim piyasayı hareket ettirmek için o kadar çalışıyorum sonra herkezden küfür yiyorum şimdide tenhada sıkıştırdılar
hadi bakalım ben olmadan ne yapacaksınız dedi
Printable View
bence pala isyan etti ne bu kardeşim piyasayı hareket ettirmek için o kadar çalışıyorum sonra herkezden küfür yiyorum şimdide tenhada sıkıştırdılar
hadi bakalım ben olmadan ne yapacaksınız dedi
pis alacaklar. :D
Aralarında 100 km uzaklık olan ve birbirlerine doğru saatte 50'şer km hızla ilerleyen iki tren arasında, birinden diğerine doğru saatte 75 km hızla uçup, ulaşır ulaşmaz da geri dönen bir sineğin trenler çarpışıncaya kadar geçen sürede katettiği toplam yolu bulabilir misiniz?
:):):):):)
üüü[quote=fXci;212918][B]:::[/B]
[B]fn(x) = e^(-n(x^2)) on [-1, 1][/B]
[code]Limit n-->inf e^(-nx^2) = Limit n-->inf (1/e^x^2)^n = 1 when x=0,
But when -1<=x<0 OR 0<x<1, 0<x^2<=1. e^(x^2) < 1. So
Limit n-->inf (1/e^x^2)^n = 0. Therefore, fn(x) is point wise , but not uniformly convergent.
[/code]
[B]fn(x) = nx/(1+n+x) on [0, ∞)[/B]
[code]
Limit n-->inf nx/(1+n+x) for xbelonging to [0, infinity)
When x=0, limit n-->inf nx/(1+n+x) = limit n--> inf n*0/(1+n+0) = 0.
When x>0, Limit n--> nx/(1+n+x) = Limit n-->inf x/{1/n+1+x/n} = x for all x>0.
Therefore limit n-->inf nx/(1+n+x) = x. So the sequence nx/(1+n+x) is uniformly convergent over [0, infininity). This implies it is also pointwise cgt.[/code]
[B]fn(x) = x^n - x^(2n) on [0, 1][/B]
[code]
limit n-->inf x^n-x^2n = 0 when x=0
Limit n-->inf x^n-x^2n = limit n-->inf (1)^n-1^(2n) = 0 when x=1.
For any x forwhich 0<=x<=1, Limit n-->inf x^n =0 and Limit n-->inf x^(2n) =0. So, Lim n-->inf x^n-x^(2n) is also zero.
So the sequence, x^n - x^(2n) uniformly converges to 0 on [0, 1]. This also implies that the sequence converges pointwise on [0, 1].
[/code][/quote]
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: (Ne nasıl yani, hımmmmm, püf)
üüüüüüüüüüüüwwwwww.
[quote=fXci;212918][B]:::
fn(x) = e^(-n(x^2)) on [-1, 1][/B]
[B]fn(x) = nx/(1+n+x) on [0, ∞)[/B]
[B]
fn(x) = x^n - x^(2n) on [0, 1][/B]
[/quote]
Vay ** Millet nelerle uğraşıyo ben hala hareketli ortalama kesiştirmeye falan çalışıyorum... üvvvv :..:
burası neresi..........
yanlış yere geldim herhal.......
matematik kulubü mü.???
Şu anki formasyonunda litaratüre üçgenin ucundan çıkma formasyonu olarak geçmesini teklif ediyorum
[quote=Astatin;212919]Şinci SAZAN gorcıs bana inanmayacak amma, birde şu var;
Üçgenin başladığı yerin tepe ve diplerini toplayıp ikiye bölelim..diyelimki 64650 çıktı..64600 den geçen ve tarih eksenine paralel olan doğruya göre EMA(112)nin simetriğini çizdirdiğin zamanda bizaati o üçgenin kendisi çıkar:)[/quote]
Bak inanılmaz olan şu. (ve yemin ederim ki gerçek)
Dün bir sistemde oynadım.
İçindeki her şey bir şekilde fibonacci ilintili oldu.
Getirisi hem 15 hem de 5 dk'lık ta %21.
Kazanan trade / toplam trade oranı hem 15 hem de 5 dk'lıkta %38.
Gizli bir şeyler var ama :o
Bence üçgenin tam ucundan çıkacak ve 16:30'a kadar yatay gitmeye devam edecek... Herkes ya yukarı ya aşağı bekliyor... Pala bu, iki tarafın da beklentisini badem etmesi lazım... :)
bozz amcanız şimdi trigonometrik graf atacak
hepiniz manyak olacaksınız.........
bana hava yapmayın ulaa..........
[quote=boz ayı;212927]burası neresi..........
yanlış yere geldim herhal.......
matematik kulubü mü.???[/quote]
Sıkıldık Bozum. Şu üçgenşn gırılmasını bekliyoruz.
Ha bu arada sıcak sıcak sıcak
[quote=ATHLON;212923]Aralarında 100 km uzaklık olan ve birbirlerine doğru saatte 50'şer km hızla ilerleyen iki tren arasında, birinden diğerine doğru saatte 75 km hızla uçup, ulaşır ulaşmaz da geri dönen bir sineğin trenler çarpışıncaya kadar geçen sürede katettiği toplam yolu bulabilir misiniz?
:):):):):)[/quote]
hesaplarıma göre sinek ilk touch and go'dan sonraki trene giderken takribi 1,8 km sonra yorulur. :::
ama redbul sineği kanatlandırır. :D