-
dünyada kaç dene finansal instruman var? ben deyim 1,000 sen de 10,000 dene var. dövizi var. debti var. equitysi var. commoditysi var. erergysi var. metali var. preciousi var. minorı var. bulkı var. bunkeri var tankeri var. bunnarın türevi var türevinin türevi var. zpotu var futuru var opsiyoni var. he bide bunlardan devşirme structural producti var. bunnarın kredi noti var. sigortasi var. bunnarın dilimi var.
he şimdi bu pala var ya. bunnarın hepsinde bu pala at koştirii.
ona göre haddimizi bilelim. kar ittik diye sevinmeyelim. zarar ittik diye yerinmeyelim.
-
bu gün çıkmak zorudayım pozum 1/2 cort devam etmektedir, korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, sönmeden tüten yurdumun üstünde en son ocak,..
anadınızmı,.....
-
[quote=indregandi;215614]aylık olarak yani montly, bu gördüğümüz bunun yukarı taşmasıdır,
1237 s&p ve 10875 bilemedin 11000 de dovun yatay py de satış baskısına gireceğini, bunun 11000 -8700 arası yaşanacağını, bu dönemde usul usul düşüş yaşanacağını, farenin kulak kemirmesi gibi, yani lonken soyulacan shortken soyulacan,...
taş çatlasın TOBO hedefi 11500 ü deneyeceğini,.........(bu çünkü hedefi gözardı edemeyiz)[/quote]
üstad cört devam demişiniz ama dowe arttıkça bizim pala da bizi ölçer.heyk sizin pala ölçeriniz varsa onun da py ölçeri vardır:D hatta palanın py biçerdöveri de vardır baksanıza durmadan biçip dövüp duruyo py yi:::
-
Boz ayı abey pozisyonu kapattı mı acaba?
-
geldim guzum...
değişen bişey yok gibi...
alan 5900
satan 6200
yani denğede..
aps -600
way anasını...
şimdi 67200 zirve olabilir.. kuzum işaret etmiş..
bi ihtimalde..67700 ün zirve olması...
cörtüz zarardayız.. emme stop yok bekliyozzz
-
[QUOTE=küçük_k;215685]geldim guzum...
değişen bişey yok gibi...
alan 5900
satan 6200
yani denğede..
aps -600
way anasını...
şimdi 67200 zirve olabilir.. kuzum işaret etmiş..
bi ihtimalde..67700 ün zirve olması...
cörtüz zarardayız.. emme stop yok bekliyozzz[/QUOTE]
evet cörtüz...müsait bir yerimizde koca bir kazık...bekliyoz.....
-
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=307181&resize_x=600[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=307182&resize_x=600[/IMG]
-
[quote=eksper;215701]evet cörtüz...müsait bir yerimizde koca bir kazık...bekliyoz.....[/quote]
sakin ve tekniğe uygun davranmalıyız...
kazığı yedik.. atan utansın...
önemli olan bundan sonrasını sakin ve akılcı planlamak..
şimdi burdan kol kessek ne olacak.. long mu olacağız .. hayır..
o halde 67700 üde göze alabiliyorsak bekleyeceğiz...
bence...
herkesin stratejisi farklıdır... saygı duyarım...
zaten 67700 de geçerse... bu formu kapatırız gitsin...
-
üryamda agamı gördüm....lem haysiyetsiz dedim....tam 4 saattir ip çekmişsin 66 900 e...şerefsiz dedim...adam gibi oyna....uyuya uyuya mefta olacagız....
-
makas ve takas..
satan 7800
alan 7400
dengede...
makas....250puvan
boby 67000
way anasını...
-
[quote=jani;215720]üryamda agamı gördüm....lem haysiyetsiz dedim....tam 4 saattir ip çekmişsin 66 900 e...şerefsiz dedim...adam gibi oyna....uyuya uyuya mefta olacagız....[/quote]
otur bi çay iç dedi...bi baktım ki ne göreyim....bizim bozoglanda çay servisi yapıyor....
ula bozo senin ne işin var burada dedim....
guzu dedi...baktım ki vob u iyi bellememişim....ustama hizmet edip ögreniyorum işte dedi....
onada aynını dedim...vay serefsiz vay dedim....yaktın bizi deyyuzzz dedim...tınmadı bilem...ruh nede ossa beden olmadımı....tepki komuyor....
-
guzum sen bu yollardan çok gitmişsin..
hele bi de hele...
bu aganın elinden kurtulacakmıyız.. yoksa mezbehada bozonun yanındaki ikinci kancaya asacaklar mı..