-
[quote=ATHLON;380098]patron ben gene urusya da 50.000 dolara satılan rubicon lar ve 70 cent e 95 oktan benzin gördükten sonna çok ama çok bozuldum...bizim buralarda araba almak+araba kullanmak günün yükseinden lonk açmaya benziyor yahu..uwwww...hem hatun kişileri de o kadar doal ki...bir daha ki gidişimde dönmemekten korkuyorum walla....[/quote]
Şimdi bugün toplumsal mesajlar verme günüyse eğer devam edeyim..Dün TV de bir program izledim, Libya hakkında... Libya'da, eğitim sağlık iş devlet garantisindeymiş..evlenen her çifte devlet ev veriyormuş..yurtdışına eğitim için gidersen %100 devlet ödüyor masraflarını garşılıksız...altyapı yatırımları devasa, elektirk, su, ulaşım bedavaymış....benzin de bizim paramızla 20 guruşa denk geliyormuş..vergi diye bir şey yok..ötv değil lem, hiçbir vergi yok..yani Kaddafi petrol gelirlerinin büyük kısmını memlekete gömüyormuş görünen manzarada...
Vay be dedim, ne diktatörmüş!!!!!!
Bu arada adamın öldürülüşü son derece insanlık dışı ve vahşice... Belli ki daha geçen yıla kadar kanka gibi görünen atlantik ülkeleri ve müttefikleri hakkında konuşmasın diye yargısız infaz edilmiş.... bu nasıl bir şey yaw.. ula öyle yada böyle adam yargılanmayı hak ediyor çünkü her suç isnat edilen kişi yargılanmayı hak ediyor... Misal biz Cem G.yi bile yargıladık, linç etmedik yani..Bu kadar basit bir evrensel değeri görmeyip bu vahşeti alkışlayan bir kısım "liberal" ve kendine başkasıymış süsü vermiş "evangelist" leri ve bazı neoliberalleri de çoook teprik ediyorum....İnsanlık bir gün, hala sağsanız suratınıza, gebermişseniz mezarınıza sı**cak, haberiniz olsun...
-
patron dün akşam bende çinekop mevsimini açtım..
gerçekten gorkunç lezzetliydi.
afiyet olsun :)
-
ula bu araplar hakkaten adam olmaz yahu...bir de yutupta rahmetlinin başında ölüsünün kafasını kaldırıp saçından tutarak zafer işareti yapıolar..ula bu neyin zaferi?kimin zaferi...kim verdi size o silahları?...
walla bunnar herşeye müstahak...bu toplumlar diktatörlükten başka hiçbir rejimle yönetilemez...
-
patronlar herkes aralıktamı ?
-
[quote=The Tatar;380107]patronlar herkes aralıktamı ?[/quote]
perşembenden daşınmaya başladıydık...bugün yerleştik tamamen:..:
abd hava tahmincileri bu yıl Türkiye de gış çok soğuk geçeceymiş dedi..Yani ayu bayramı olabülür..Ne zamandır İstanbul da yılbaşında kar da yağmadı...Şöyle karlı bir yılbaşı akşamı, 48000 vob endeks filan..çok şık olur haaaaaaaaa:D
-
merhaba forumun güzel insanları! Selçuklu'yu da çok özledim nerede o ? ühühühühühü
-
garanti kağıttan kaplan gibi dursada graşamıyoruz patron ?
-
[quote=The Tatar;380107]patronlar herkes aralıktamı ?[/quote]
ben ekimdeyim patron :) kılımdır biraz :..:
-
[QUOTE=flexy;380111]ben ekimdeyim patron :) kılımdır biraz :..:[/QUOTE]
bende kağıttan kaplan garantiye rağmen niçin graşmıyoruz diye gıılanıyorum :..:
-
[quote=The Tatar;380112]bende kağıttan kaplan garantiye rağmen niçin graşmıyoruz diye gıılanıyorum :..:[/quote]
2. seans takke düşer :D
-
yemeğe de gittik geldik hala taban olmamış yaw..hayret..acaba tavan mı olacak..dur bakıyım graflara bir bakak
-
Selamlar kanalizasyoncular,
Nasıl kanaizasyonda durumlar?
Vay arkadaş,
Ekim aralık vadeler arası 400 puan...:eek:
-
[quote=excali;380116]Selamlar kanalizasyoncular,
Nasıl kanaizasyonda durumlar?
Vay arkadaş,
Ekim aralık vadeler arası 400 puan...:eek:[/quote]
nnooollttttiii..yarın yvade fiyatı 400 puan sıçrayacak ve sistemler al vereceg diye mi gorguyorsun
-
-
[quote=Astatin;380117]nnooollttttiii..yarın yvade fiyatı 400 puan sıçrayacak ve sistemler al vereceg diye mi gorguyorsun[/quote]
"Satım baskısı mı var diye düşünsem mi?" diye düşünüyorum. YAni sence ben ne düşünüyorum...dng
-
[quote=The Tatar;380118]sakin bir final günü..[/quote]
Ekşın potansiyeli son yarım saat değil mi , patron??
-
[QUOTE=excali;380120]Ekşın potansiyeli son yarım saat değil mi , patron??[/QUOTE]
bakkala gidip geldim ekşın başlamış :..:
-
600 de cillop gibi sat gelmiş idi TÜH BEAAA!
-
[quote=AMON RA;380122]600 de cillop gibi sat gelmiş idi TÜH BEAAA![/quote]
VOB denilen zor oyuna girdik, ürkek adımlarla yürüyoruz
Biz, bu çetin yolun sonunda, kocaman bir şelale görüyoruz
Uçsuz bucaksız çöllerde bir vahasın, senin şırıltınla yürüyoruz
Biz, bu karanlık yolun sonunda, çil çil dolarları görüyoruz
.dng
-
[quote=excali;380119]"Satım baskısı mı var diye düşünsem mi?" diye düşünüyorum. YAni sence ben ne düşünüyorum...dng[/quote]
Makasın 400 puan olmasının bir önemi yok, oraya kaçtan geldiğinin önemi var yeğen.dng(sabah bu konudaki ultra teorik yorumumu yapmıştım)..
Ayrıca içindeki tereddüt her ne ise, seni zengin yapmaz, yolunmuş davuk yapar (VOBda):..:
Gorkuyorum:..:
-
[quote=The Tatar;380121]bakkala gidip geldim ekşın başlamış :..:[/quote]
Patron,
Potansiyel sende mi , bakkalda mı??:..::..:
-
600 de sat veren sistem 375 te al da uedi onada uymadım hayırlısı bakalım bunada uymadım
-
[QUOTE=excali;380125]Patron,
Potansiyel sende mi , bakkalda mı??:..::..:[/QUOTE]
eğer bakkaldaysa parayı bulduk demektir patron :..:
şiki şiki baba :::
-
[quote=The Tatar;380128]eğer bakkaldaysa parayı bulduk demektir patron :..:
şiki şiki baba :::[/quote]
Endekste durgunlaşma olduğunda seni bakkala mı göndermek gerekiyor , patron??:..:
-
gorkuyorum...ayrıca dax la çok pis pupuluyo..ü[url]www...aralık[/url] vade 69475 üzerinde fena gorgutur beni şahsen
-
Pala önce aralığı alıp,sonra ekimi aralığın yanına çekiyormuş gibi hissediyorum..:confused:
-
70 bin kapanışı yeterince gorkunç olurmu patron :)
-
vay arkadaş,
Fener tavan...
-
[quote=The Tatar;380133]70 bin kapanışı yeterince gorkunç olurmu patron :)[/quote]
Astiye ödlek diyebilir miyiz, patron?
Habire gorkuyor...dng
-
[quote=The Tatar;380133]70 bin kapanışı yeterince gorkunç olurmu patron :)[/quote]
[quote=excali;380134]vay arkadaş,
Fener tavan...[/quote]
Fenerin tekrar tavan olması daha gorkunç olur bence:cool::))).dng
-
[QUOTE=excali;380135]Astiye ödlek diyebilir miyiz, patron?
Habire gorkuyor...dng[/QUOTE]
gorkak patron :::
-
[quote=excali;380135]Astiye ödlek diyebilir miyiz, patron?
Habire gorkuyor...dng[/quote]
VOB da gorku değil tereddüt adamı ödlek yapar yeğen......:D
-
ulaaaannnn
425 ten tekrar sat geldi onada uymadım
:(
-
NOOLTİİ yi yaldızlıyorum şu an..Coming Up Next ... ;) 17;34;59
-
yeni en düşük geldi aralıkta..
yoksa gorkunç bir finalmi geliyor :)
-
[quote=Astatin;380096]Bu arada aftlopedro, bir vakit ekim-aralık farkını 500 pıanda tuttu lebron..geçen hafta bi ara 900 puanlara çekti şimdi 400 puana indi..he bir kısmı zamana bağlı spreadin daralmasindan amma tümünü bunla açıklayamayız..aralıkta 300 puan rahat şortlama marjı mı yaratmıştı ve onu mu gullandı lebronik aceba...du bakalim..[/quote]
makas sıfır olsun 1 milyon çiçek açsın..ver pala ver ver...hay maşşallahh
-
dı DATAR siz Astiye kızıyonuz amma asıl Gorkak benim yüreğim bir serçe yüreee gibi çarptı ve poz alamadım! ühühühühüühüh :(
-
[quote=AMON RA;380141]ulaaaannnn
425 ten tekrar sat geldi onada uymadım
:([/quote]
Sisteme uymama dalında voskara aday mısın , patron?
-
yeni vadede çok ama çok ilginç şekilde yeni açılan kısalar karşılanıyor...dow da desteinde...hmmm...aklıma iki sene öncesi geldi...dolar ilen birlikte sene sonuna kadar yukarı mı acaba...du bakiim karşılııcaklar mı daha...sanki yeni vadeye kısalarını taşıyanların malları alınıyor..uwwwwww
-
[QUOTE=AMON RA;380145]dı DATAR siz Astiye kızıyonuz amma asıl Gorkak benim yüreğim bir serçe yüreee gibi çarptı ve poz alamadım! ühühühühüühüh :([/QUOTE]
aslında final günü hiç işlem yapmamak daha profesyonel bir seçim olabilir patron..
öyle farzet ve moralini bozma bence :)