asıl akşam bakalım dow ne yapacak merak ediyorum ustad sence -3 yaparmı :D:D
Printable View
asıl akşam bakalım dow ne yapacak merak ediyorum ustad sence -3 yaparmı :D:D
garanti 11500 kontrat alışta..
efg karşı tarafta 10 bine yakın kontratla..
fiktif büyük ihtimal..
[quote=a.kaya;235554]asıl akşam bakalım dow ne yapacak merak ediyorum ustad sence -3 yaparmı :D:D[/quote]
hele bi avrupayı kapatsın asıl yüzü çıkar meydana..
göstere göstere zaten sığ bir piyasa henüz karşılıklı işlemler sırıtıyor evet
N e yaptıkki şurda 1.32
hiç almayalım daha iyi..
Bu kadarla kalacaksak...
short kapa şartı 72375 oldu kapanış itibariyle bende..
yarın bi yukarı tepki verebilmesi için dow un kaybının artmaması yeterli olur..
cümleten iyi akşamlar !
larossian abi başta olmak üzere herkesin eline sağlık !
genel olarak short silahını erken çekti çoğunluk,tebrikler..
valla çok kırılıyorum üüü o kadar grafikler gönderiyorum elimden geldiğince ama altlarında bazen tek bir teşekkür göremiyorum.:o Halbuki bazen bazı arkadaşların 1-2 kelimesine bile piyasa ile ilgisi olmasa bile 10 larca tşk ler geliyor diğer seans odasında aynı alınıyorum bakın arkadaşlar üüüüüü
[quote=YAVUZHAN;235573]cümleten iyi akşamlar !
larossian abi başta olmak üzere herkesin eline sağlık !
genel olarak short silahını erken çekti çoğunluk,tebrikler..[/quote]
'' short un adı var long un tadı... ''
rahmetlide shortlardı...
artık imzanı değiştirme zamanı yaklaştımı acaba yoksa buda sadece bir düzeltme mi görecez ustad :confused:
[quote=a.kaya;235576]valla çok kırılıyorum üüü o kadar grafikler gönderiyorum elimden geldiğince ama altlarında bazen tek bir teşekkür göremiyorum.:o Halbuki bazen bazı arkadaşların 1-2 kelimesine bile piyasa ile ilgisi olmasa bile 10 larca tşk ler geliyor diğer seans odasında aynı alınıyorum bakın arkadaşlar üüüüüü[/quote]
a.kaya ayıpsın abicim,ben herkese tesekkürü basıyorum,bazen ekranda olmuyorum larossian abiye bile tesekkür edemiyoruz,yoksa herkes degerli burada ve gercekten cok kaliteli bir topik..Larossian abiye basta olmak üzere herkese sonsuz tesekkür..
[quote=a.kaya;235581]'' short un adı var long un tadı... ''
rahmetlide shortlardı...
artık imzanı değiştirme zamanı yaklaştımı acaba yoksa buda sadece bir düzeltme mi görecez ustad :confused:[/quote]
imzam son bir yılın özeti aslında dostum..
değiştirmek için henüz vakit var diye düşünüyorum..
seans içinde yazdığım gibi günlük periyotta son kale 71100 bende.
bu seviye altında 59600 - 75 bin hareketine fiboyu çekerim :) realize resmen başlamış demektir o zaman..
ayrıca grafiklerine teşekkür ediyorum ben :)
çoğu arkadaşla epey önceden tanışıklık olduğu için herşeye teşekkür etmek racon oldu :)
alınganlık yapma sakın herkes herşeyin farkındadır..
Böyle düşüş günlerinde asıl düşüş genelde ertesi gün olur yarın ola hayrola bakalım..