-
bütün bunlara bakrak teknik byutta olaı ele alırsak ki doğrusu bu diğerleri şahsi fikirlerim benim,....
[B]73805[/B] görüyorum short kriterini, niye yukarıda kapanışa göre çünkü gnlükte satıştayız zaten, bu nedenle,....hedef 72950 nin kırılmasıdır...73805 altında kapatmamız olumludur short için, bir tek şartla üstüne çıkmamak şartıyla, eğer çıkarsa....deyilmi....
bu durumda long kriteri 74136 takiple, 74875-975 anahtara, buradan 752xx e devam eder,.....ve sonrası insaf bölümü olur,....
bildiğiniz gibi yarına flatım, bunda parite etkili oldu, bayan, ağam yine aşağılara dalış denerken, ben öncesinde ekimde ki shortlarımı 74250 den flatlamış ve 774200-075 den L olmuştum bunları 275 den verdim, çünkü bu L indiklerin yanı sıra yukarıdan tekrar short açabilme buray kadarda L gidebilme amacındaydı, verdikten sonra 075 tekrar L denedi, 525 S vardı o da olmadı, ısrarcı olmadım çünkü, dolarede L yim,....bu yetrli zaten kayıp için, ama minumum,...içimdeki ayılığı bununla bastırabiliyorum işe yarıyor, her neyse yukarıda seneryom işlerse, yarın korkmadan L açarım, yereler belli,...sabha durum netlik kazanır zaten,...her durumda L için kuvvetli gap açacağı kesin, bu beni mala sokmaz, shortları da bayıltır, ben olsam öle yaprım çok short var çünkü,...
parite takibi yol gösterdi, dxy nin de + olması o dilimde buda işaret verdi,...ancak yinede dolaremi tuttum, çok az azalttım bunu, çünkü aşağıdam toplayacam, gelirse,....
sonuçta ağayı yakalayamaz isem yukarıdan short basarım, olgun yerelerden ekimde,...diyelimki ağam daldı aşağı bu durumda dolareden kazanırım,...ve short için yere bakarım,....düşüncelerim bunlar ....
cümleten başarılar .....
-
[quote=indregandi;284060][URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/f8823271.jpg[/IMG][/URL]
650 kapadı, eğer 675 kapasa idi bu alış olacaktı, 5 dk için bir kademe ne ifade edr, hiç bir şey, burada sonuç şu ortada bıraktı, nasıl ayrlıyor inanılmaz, ya ben onu iyi ölçüyorum, ya o çok mükemmel,...ikincisi tabi,....[/quote]
İndregandi ağam, başarılarınızın daim olmasını dilerim, tüm gönderilerinizdeki ho lar tarafınızdan özenle seçilmiş ve ayarlanmış üst üste konulmuş maşallah, eğer çok gizli değerler değilse rica etsem en azından şu gönderinizdeki 5 renk ho değerlerini banada verebilirmisiniz, bu şekilde ho ayarlayamıyorum hiç, özel mesaj atacaktım ama henüz buna yeterli gönderim yokumuş:o, hayırlı sahurlar, selamlar sevgiler.
-
bond piyasasindan bakis:
CDS ( default credit swaps ) NA. IG :
82 altinda - çok iyimser
82 - 97 - iyimser
97 - 107 - nòtr (iyimser)
107 - 113 - nòtr (endise basliyor )
113 - 127 - endiseli
127 - 143 - çok endiseli
143 - 167 - korku var
-
iki gùn evvel 112 (113) iyimser siniri kirarak dùn 115 gòrdù.
dùn kapanisi 112.4
TNX 254-258 band kirarak dùn 242 gòrdù.
dùn kapanisi 253.8.
Bence bu cuma kapanisi onemli. Eger geçen cuma kapanisi ùzerinde olursa (TNX - 262.5 )
TNX 242 - cds 115 simdilik dip oldu
-
[quote=ares;283657]iyi akşamlar indi bugün göstergede ben de longdum hemde 600 den istifimi bozmadım bekledim 750 den verdim tesadüf bir hareket etmişiz senden bir şeyler mi kaptım yoksa :)
indi bu ho ların cinsi rengi km si sır değilse öğrenebilirmiyim geceden verdiğin rotalar için ayrıca teşekkür ederim[/quote]
[quote=indregandi;283672]ares bunlar sabit indikatörler deyil, ancak ben üstünde çalışarak bunalrı topik için analmlı hale getirmeye çalışıyorum, yol gösteriyorlar hem size hem bana, yani yorumsuz bunlardan fayda alamayız,...;)
şimdi yorumlayın diye aşağıda bir tane verecem,....[/quote]
[quote=MSvob;284138]İndregandi ağam, başarılarınızın daim olmasını dilerim, tüm gönderilerinizdeki ho lar tarafınızdan özenle seçilmiş ve ayarlanmış üst üste konulmuş maşallah, eğer çok gizli değerler değilse rica etsem en azından şu gönderinizdeki 5 renk ho değerlerini banada verebilirmisiniz, bu şekilde ho ayarlayamıyorum hiç, özel mesaj atacaktım ama henüz buna yeterli gönderim yokumuş:o, hayırlı sahurlar, selamlar sevgiler.[/quote]
günaydınlar cümleten,.....
bu indikatörlerin daha öncede paylaştığım gibi bir anlamı yok, benim yaptığım aşçılık, elde bir malzeme var, onlarla bir şey hazırlıyorum, standart al sat dayalı sistemler deyil bunlar, o nedenle hiç birinin bir anlamı yok bunların,.....
yorum çok önemli, eğer macro olarak dünyanın nerede olduğunu bulursak, o zaman indikler çalışır, bu gün çalışmaz yarın çalışr, buna inanın, trend olmadan düşüşlerde o elimizdeki indik, 3000 pvan basıyor, buna 3000 pvan tepki koyuyor, sonra ternde giriyor 6000 puvan düşüyor, buna kim dayanacak, hangi sermaye ile dayanacak, dayanabilmesi için çıkacağı yeri kestirebilmesi gerekli, kestrirdi, önünde iki şık var yaoraya kadar yakınlarından mallanmış olcak, veya tam oradan mallanacak, bunlar inanın çok zor, onun için ben dikkat edin bunlara yorum getiriyorum, işin içinden öle çıkıyorum, buda bir temel gerektiriyor, temel yeterli buna, yeterki sağlıklı olsun, at gözlüklü olmasın, bu yeterli,.....
bunun temeli kötüye kötü diyecez, iyiye iyi diyecez, iyi ve kötü görece kavramlar olduğuna göre, temel ne kadar sağlamsa, ağızdan çıkan bu temel üzerinde o kadar güzel oturcak, bir noktada göreceyi minimize edecek tamamen kaldırmaz, bu böyle,......
onun için ne ben sihirliyim ne de o indikatörler, verdiğim anda marjini yer oturursunuz, iki ters yetr buna,.....
-
önümde açık 8 tane graf penceresi var şu anda, bunlardan 4 adedi günlük vob, biri bay, diğeri bayan bunlarda günlük, 2 pencere ise 5-10 karma gidiyor,. ancak böyle mücadele edebiliyorum,......
-
bir tane de eh işte çalışan bir sistem var, onada arada bir bakıyorum, buda günlüğe ayarlı, o yüzden 5 lik , 10 luk iyi deyil durumu, daha önceki sistemleri de pc çöktükten sonra kullanmıyorum artık,.....durum böle,
bunları çıktıktan sonra geriye yorum kalıyor, şimdi daha önceki yaorumlarım gibi kısa al satları paylaşsak bu defa ana terendi kaçırabiiriz, onun için gün içi yorum yapmıyorum, bir dün akşama doğru yaptım çünkübay bayan anaormaldiler dün,....
bu yüzden günlük değerleri veriyorum, bu adamlar refe kadar idare edmezlerse çökerler, refe kadar idare ederlerse bu defa şartlar değişerek yine çökerler, yurt dışı düzelmedikçe bu böyle,
herkes görüyor ben birde isim koydum dünya güzeli diye, alenen her şey ortada,.....kimse kimsenin önüne durduk yere ot komaz, bir tutam ota giderseniz..... bu sırıtıyor artık, onun için bu coğrafya at üstünde dolaşanın bu sıralar arazisi olmuş durumda, yalnız arazi çit leri ni nereden çevirecek ona karar veremiyor, bunu da icraatı belli eder ancak, icraata bakar, çok yol aldı bunda ama kaza her zaman olabilir, demokrasi bir reflexstir, sırası gelir devreye girer kimseye de sormaz,.....
-
[quote=m.e.ang.;284140]iki gùn evvel 112 (113) iyimser siniri kirarak dùn 115 gòrdù.
dùn kapanisi 112.4
TNX 254-258 band kirarak dùn 242 gòrdù.
dùn kapanisi 253.8.
Bence bu cuma kapanisi onemli. Eger geçen cuma kapanisi ùzerinde olursa (TNX - 262.5 )
TNX 242 - cds 115 simdilik dip oldu[/quote]
m.e.ang,
bunları zahmet olmazsa her gün topikte yayınlamanı istiyorum, çok güzel bilgiler bunlar,.....
-
celcuki üstadın baklavası da güzeldi bakın, eş kenar dörtgendi, topiği kapatmış, bence o baklavayı biri hazırlayıp buraya koyarsa her sabah güzel olur, o forex 2000 de yapmış, mtx te tutmuyor,.... lineer....buna trend geliştirebiliriz sanırım,....
-
-
son durumda dolareden dün 85 çıkşlarımı 15 den istihdam ettim, onun dışında flat te devam ediyorum, duruma göre L yapacam, ancak şu anda 10 dakikalıklar 10:30 barından sattalar,...satış henüz derin deyil,.....L kriteri 74036 da şu anda, 73873 short kriteri, 73300 altı ise satışlar derinleşir,.....bunlar günlükler ve bu gün gün boyu sürecekler,....
-
bu günlük değerler dün gece ki durağan aldığım değerlerin gün içi fiyatlardan etkilenmiş hali,.....