-
1237 s&p sonrasında, dov ve s&p nin aylık olarak satış baskısına gireceğini düşünüyorum, bu satış, dov iççin 8700-9300 arasına kadar devam edbilir, dovun 10875 de fibonunun olduğu buna kafa vurmak isteyerek 11000 hedeflediğini düşünüyorum, 11500 ise mart 2009 TOBO hedefidir, ancak bir dönem yatay py deneyeceği baskın düşüncemdir, bu py 11000-8700 arasındadır, buralarda sobaya odun atılarak ateşin sönmemesine dikkat edecekler, long ateşleyecek, short biçecekler, her şey obama beyazlayana kadar devam edecek,
-
67050 den uzadım a.....battı balık yan gider
-
artı makas hayırlı olsun........
-
heeee güzelll .. tesadüfen Longcuların dili uzamış.. bu iyi bişi....:)
-
[quote=indregandi;215597]1237 s&p sonrasında, dov ve s&p nin aylık olarak satış baskısına gireceğini düşünüyorum, bu satış, dov iççin 8700-9300 arasına kadar devam edbilir, dovun 10875 de fibonunun olduğu buna kafa vurmak isteyerek 11000 hedeflediğini düşünüyorum, 11500 ise mart 2009 TOBO hedefidir, ancak bir dönem yatay py deneyeceği baskın düşüncemdir, bu py 11000-8700 arasındadır, buralarda sobaya odun atılarak ateşin sönmemesine dikkat edecekler, long ateşleyecek, short biçecekler, her şey obama beyazlayana kadar devam edecek,[/quote]
bişi dicem .. ne demek istediniz ?
-
kuzu ağam derki.. stop koyanın sopası kırılsın...
no stop.. yess zarar (şimdilik)
-
bizdeki borsa siyasidir, imf açıklanması sonrasında ki bu hareket çok güzel bunu kanıtlamaktadır, cört olarak terse düşme nedenlerimizin ana sebebi budur,......
bir taşla iki kuş vurulmaktadır, hem soygun, hem destek, demekki uzun bacaklı için burasıda hep beyazlamalıdır, ekonomonin üstünde işte bu tül vardır ve tülün altında ise her şey gözükmektedir, işte fake ve yanılgı burada başlamkta, tülün altını gören tülü pas geçmektedir, terste kalmak işte burada yaşnmaktadır, indiklerimiz tam ancak kafalarımız terstir,
-
[QUOTE=indregandi;215611]bizdeki borsa siyasidir, imf açıklanması sonrasında ki bu hareket çok güzel bunu kanıtlamaktadır, cört olarak terse düşme nedenlerimizin ana sebebi budur,......
bir taşla iki kuş vurulmaktadır, hem soygun, hem destek, demekki uzun bacaklı için burasıda hep beyazlamalıdır, ekonomonin üstünde işte bu tül vardır ve tülün altında ise her şey gözükmektedir, işte fake ve yanılgı burada başlamkta, tülün altını gören tülü pas geçmektedir, terste kalmak işte burada yaşnmaktadır, indiklerimiz tam ancak kafalarımız terstir,[/QUOTE]
+.+.+.+.
-
[quote=medet;215604]bişi dicem .. ne demek istediniz ?[/quote]
aylık olarak yani montly, bu gördüğümüz bunun yukarı taşmasıdır,
1237 s&p ve 10875 bilemedin 11000 de dovun yatay py de satış baskısına gireceğini, bunun 11000 -8700 arası yaşanacağını, bu dönemde usul usul düşüş yaşanacağını, farenin kulak kemirmesi gibi, yani lonken soyulacan shortken soyulacan,...
taş çatlasın TOBO hedefi 11500 ü deneyeceğini,.........(bu çünkü hedefi gözardı edemeyiz)
-
bu üç günki aralık su olacaktır vob da....
65 200 ila 67 200....
cumaya kadar bu kanal içindeyiz....üstten göm....alttan al....
-
graf yok yazı yok, bu şundan oluyor, biz bu delikanlıya başladığımızda bunları çok fena yazdık, sonradan katılan arkadaşlar okumadığı için tartışamıyoruz ve ya anlaşamıyoruz, çünkü ben bu şablon üzerinden gidiyorum, bu delikanlıya çok teorik başladık ilk başlarda,.......
-
67500 geçerse kısalara elveda..