[B][URL="http://www.cnbce.com/haberler/turkiye/erdogan-24-saat-icinde-bu-is-bitecek"]Erdoğan: 24 saat içinde bu iş bitecek[/URL][/B]
Neymiş. P A P A T Y A
Printable View
[B][URL="http://www.cnbce.com/haberler/turkiye/erdogan-24-saat-icinde-bu-is-bitecek"]Erdoğan: 24 saat içinde bu iş bitecek[/URL][/B]
Neymiş. P A P A T Y A
İş bankası sitesi için 2-3 gündür teknik arıza diyor, yoksa hacker ların hedefimi oldu. Açılmıyor kardeşim bu ne yahu. Neden acaba?
[quote=foodengineer;450817]İş bankası sitesi için 2-3 gündür teknik arıza diyor, yoksa hacker ların hedefimi oldu. Açılmıyor kardeşim bu ne yahu. Neden acaba?[/quote]
Evet dün Ayyıldız Team isimli hacker grubu tarafından saldırıya uğramış.
Sebep gezi olaylarına destek verdiği, Mehmet Ali Alabora yı reklamlarında oynattığı içinmiş. Twitter açıklaması var.
Müşterilerin ciddi mağduriyetleri oldu.
13 haza. ne bugüne ne yarına 13 haza bakalım alçalan tepemi yoksa dipmi, eğer olurda veri de satılırsa 13 haza long yok. alınırsa da 13 haza short yok.
Jelibon ustad daha once yukardaki yaziniza istinaden son durum shortmu longmu ?
[quote=PASSAT;450802]veya 10 haziranda bb bitti yani 13 haziran -3 le oldu ve c düşüşteyiz
21 haziran bradleye düşeriz (b) bitirir ve 8 veya 13 hafta sürecek ralliye geçeriz
ne dersiniz üstad
her yolda ralli görünüyor.[/quote]
ihtimaller içerisinde sanırım bu ağır bastı
bununda bir ihtimali daha var
bir önceki dip olan 1598.xx kırılırsa satış devam
1598.xx kırılmazsa 13 haziran yükselen dip kalacaktır
kırarsa nereye gider onuda verelim
c=a yani 1559.xx
c=a*1.618 1504.xx
akşam herşey belli olur.dikkatli olun derim
passat
Sp, 13 mayıs papatya +4, +7 21 mayıs sattan,
Sp 13 haz papatya sonraki papatya.
TEK İŞLEM SHORT GELDİ, SON İKİ VİX YORUMUMDA HATA VAR, KAFAM KARIŞIKMIDIR NEDİR, BİR ÖNCEKİNİ DÜZELTTİM BUNU DA DÜZELTECEM, KAFAM DOLU HERHALDE SON İKİ SEFERDİR VİXDE SONRAKİ BARLARI UNUTUP SAÇMALIYORUM, ONU DÜZELTECEM Kİ ASLINDA NASIL OLMALI YANLIŞ OLMASIN.
Jel.
13 haz papatya tepeye gelmedi görüldüğü üzere, dibe gelecek,
papatya gün içiyle ilgilenmez ew gibi değildir,
13 haz kapanışı kapanış bazında kapanış alçaltırsa 14 ünde korkun ondan, örnek verecem, 13 haz kapanışı 1400 atıyorum, 14 haz kapanışı 1380 papatya döndürmemiş demekdir.
Ama 1400, 13 haz kapanışı, 13 ü düşüğü 1394, 14 ü düşüğü 1388 ama kapanışı 14 ünün 1413, papatya döndürdü demekdir. Yani 14 ünde gün içi 13 ünden daha düşüğe gidebilir ama kapanış daha yüksekte olmalıki döndü diyelim.
13 ünden yani bugünden sonra 14 ünde 17 sinde 18 inde ya da herhangi sonraki günlerde kapanış alçaltma papatya döndürmedi anlamına gelir.
Şimdi burada bir şansızlık var 14 ünü görecez hafta sonu dolmadan ama arkası haftasonuna gelecek. Biraz haftasonu riski bulaşacak işe. 15 inde piyasa açık olsaydı iyidi.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450631]Elbette 13 ünden sonra.
13 ünden sonra kapanış alçaltırsa sp stop olacaksın.
jelibon.[/QUOTE]
Yani budur.
Jelibon.
Orta vade indikte bir süredir sp sattayız bilindiği gibi %3 yukarı flate çıkarır, %4 yukarı ala çıkarır.
Bu süreçte nasdaq orta vade indikte flate çıkmıştı dün sata çıkmıştır, %1.3 flate, %2.1 ala çıkarır ancak.
Düşünceler dün kapanışından aşağı yukarı düşüncelerdir.
Önümüzdeki iki kritik tarih 13 mayıs papatya ve 22 mayıs bradleydir.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450251]Vix.
Jel.[/QUOTE]
Bunu nasıl yapıyorum bilmiyorum iki seferdir sonraki barı beklemiyorum.
Bu graf hatalıdır, doğrusu
1. dışta kapanış ok.
2. içte kapanış ok.
3. şartta içte kapattığı barın altına gelmesi lazım. Biz bütün barları kırdı attı dedik, halbuki bu graftaki son bardan sonraki barın altına gelirse ilerleyen barlar 3. şart olur.
2 seferdir aynı hatayaı yapıyorum.
Bunu bir sonraki grafta gösterecem.
Jelibon.
Yukardaki son halinden sonraki bar, son bar yani içte kapatan bardan aşağı gelirse al olur.
Jelibon.
vixin doğru şekli.
Jelibon.