[QUOTE=trader38;269801]abi burdaysan geliym kan vermeye :) hem beleşden soda içer kek yerim:..::..:[/QUOTE]
Gel gel taşındık ama! Talas yolu göğüs hastanesinin yanındayız! Herzaman beklerim! .brv
Printable View
[QUOTE=trader38;269801]abi burdaysan geliym kan vermeye :) hem beleşden soda içer kek yerim:..::..:[/QUOTE]
Gel gel taşındık ama! Talas yolu göğüs hastanesinin yanındayız! Herzaman beklerim! .brv
[quote=selçuklu;269800]daha onaylamadımı abi .. üvvv .. nası göstergeymiş o .. üvvvvv :o:o:o[/quote]
ehuehuehe
onlara güvenerekten longum. yannız dizler titremeye başladı. :D
güvendiğim bi sistemden bahsettim ya hani.
vallaha da billaha da geçici sat bile yakmadı hala :)
[quote=trader38;269801]abi [COLOR=red]burdaysan geliym kan vermeye[/COLOR] :) hem beleşden soda içer kek yerim:..::..:[/quote]
Çok kabasın:D:D:D
Aha 5 dk destek aldı hiç sevmiyom bööle olunca 75250 kritik nokta!
[quote=Astatin;269802]top çevirmeye devam diyosun yani...kreş geliyo dimedi dime.brv:D[/quote]
valla aste, top çevire çevire kendi ceza sahamıza kadar geldik. herifler de pis bastırıyo. yannış bi harekette topu kapıp bizim kaleye çakarlar maazallah. :..:
[quote=selçuklu;269803]ovvvvv ... mondiyo ... ühühüühüh ..seagate patron bi şelale resmi bi ayı resmi koyda kendimize gelelim .. ühühühüh:D:D:D[/quote]
bence memü zırlasın..şöyle oturaklı ve içten zırladığı zaman borsanın yükseldiği görülmemiştir.:p
[url]http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf[/url]
bence gol olur shortlar yani, gol olur tahmniim ... ühühühüüh ..
[quote=unlimitted;269807]ehuehuehe
onlara güvenerekten longum. yannız dizler titremeye başladı. :D
güvendiğim bi sistemden bahsettim ya hani.
vallaha da billaha da geçici sat bile yakmadı hala :)[/quote]
abi bence sen kafana 3 tane elektrod bağladın bir analog-digital dönüştürücü ile histeminin sinyallerini ekrana döküyosun ve bize ondan bahsediyosun..ehuehuee
74600 destek olabilir,sonrası 73975 ...bence...
[quote=Astatin;269815]abi bence sen kafana 3 tane elektrod bağladın bir analog-digital dönüştürücü ile histeminin sinyallerini ekrana döküyosun ve bize ondan bahsediyosun..ehuehuee[/quote]
aha yakalandık :D:D
[QUOTE=Kennym;269794]75650 sat 76000 al seviyeleri
75650 altında kapanış yaparak sat gedi sistemden
1/5 kısaldım... aynı seviyelerden...
hadi hayırlısı.. hedef 1000 puan... stop and reverse 76000[/QUOTE]
yol aldık gidiyoz hedefe doğriii , bakalım ulaşabilecek mi ...
74625 e kar al yazdım... kım o seviyede satacak olursa ben almaya razıyım :..:
[quote=selçuklu;269803]ovvvvv ... mondiyo ... ühühüühüh ..seagate patron bi şelale resmi bi ayı resmi koyda kendimize gelelim .. ühühühüh:D:D:D[/quote]
[IMG]http://www.karisikresimler.com/resimler/ayi_ve_selale_resmi.jpg[/IMG]
ehehehe :D:D
exit don gömlek flar .. sailfish exitledi ..
[quote=seagate;269819][IMG]http://www.karisikresimler.com/resimler/ayi_ve_selale_resmi.jpg[/IMG]
ehehehe :D:D[/quote]
denizkapısı
dikkat et lem düşecen bak ramak kalmış heee :D:D:D:D
asti hocam sistem de yeni sinyal varmı yoksa şort devammı :rolleyes:
[QUOTE=Kennym;269818]yol aldık gidiyoz hedefe doğriii , bakalım ulaşabilecek mi ...
74625 e kar al yazdım... kım o seviyede satacak olursa ben almaya razıyım :..:[/QUOTE]
hocam oralara gelince korkup aşağı kaçmayasın :..: +.
[QUOTE=seagate;269819][IMG]http://www.karisikresimler.com/resimler/ayi_ve_selale_resmi.jpg[/IMG]
ehehehe :D:D[/QUOTE]
üvvv düştü düşecek ayu , balıgı kapayım derken üüüüüü üvvvvvvv
herkesin berat kandili mübarek olsun arkadaşlar
[quote=unlimitted;269821]denizkapısı
dikkat et lem düşecen bak ramak kalmış heee :D:D:D:D[/quote]
üwww rallimi olur diyosun yani :D üwww
[quote=Astatin;269815]abi bence sen kafana 3 tane elektrod bağladın bir analog-digital dönüştürücü ile histeminin sinyallerini ekrana döküyosun ve bize ondan bahsediyosun..ehuehuee[/quote]
sen hiç bugüne kadar yanılmayan histem gördün mü lem. .dng
histemcinin kralı benim bea. (iyi trade etmek anlamında söylemiyorum, bugüne kadar hiçbir sistem uygulamayan birisi olduğumdan söylüyorum)
histemcilik para etse 3 kuruş maaşa talim eder miydik .dng
[quote=seagate;269827]üwww rallimi olur diyosun yani :D üwww[/quote]
patron ben ralli kraş filan annamam.:)))
yukarı veya aşağı derim.
yannız bi ilk yarattın. şelale ve ayu resimlerini aynı fotoğrafta görüp de kısa pozisyondakiler için bir tehlike arzettiğine kanaat getirdiğim hiç olmamıştı :D:D
[QUOTE=TIFIL;269823]hocam oralara gelince korkup aşağı kaçmayasın :..: +.[/QUOTE]
yok hocam ben assa kacmam daha fazla... pasiften girdim emri zate .. giderse gider gitmezse canı sagolsun...
yok böyle bir trader arkadaş...
vallaha yok...
sadece benim dikkatimi çekiyor olamaz diye bu 3. söyleyişim. birisi "ben de farkettim" desin Allah rızası için ya. yoksa sienbisieee'de doctor huu'yu izlediğimi sanacam yaw...
yyfd ... yorum yok flat devam ....
[quote=unlimitted;269829]patron ben ralli kraş filan annamam.:)))
yukarı veya aşağı derim.
yannız bi ilk yarattın. şelale ve ayu resimlerini aynı fotoğrafta görüp de kısa pozisyondakiler için bir tehlike arzettiğine kanaat getirdiğim hiç olmamıştı :D:D[/quote]
ühühühü filatledim üwww etkilendim üwww :D:D
üvvvv elvan daltonluk yapıyo aga... ayıp be üvvvv
[QUOTE=Astatin;269815]abi bence sen kafana 3 tane elektrod bağladın bir analog-digital dönüştürücü ile histeminin sinyallerini ekrana döküyosun ve bize ondan bahsediyosun..ehuehuee[/QUOTE]
lem astet insan vücudundan daha gelişmiş dijital bir mekanizma varmı gayrii...analog-digital dönüştürücüye ne gerenk var.... gayette kolaycana piyasa koşullarını beynimizde sinyale dönüştürebileceyk bir teknolojiye sahibiz gayri....
Sorun şu küü çoğumuz nekadar üstün bir yapıyı yönettiğimizin farkında bile deeliz.....
Unlu mithat abey keşfedenlerden olabilir ve biz rencüde olmayalım , üzülmeyelüm deyyüü yaptığı başarılı işlemleri sistem sinyallerininin üstüne atayordur belki :::
anlaycaan unlumithat abey sandıın kadder zorlanmıyordur ihtiyacı olan sadece sinyalleri emre dönüştürmesine yarayan bir e-bırokır
şimdi deyceksinkii e-bürükür de bir dönüştürücü deelmi ozaman sana derim küü senin digital ve mekanik sistemin sanki e-bürüküre muhtaç deel
zabah zabah napıyorum ben gayri üvvvv ::: :::
[quote=fXci;269837]lem astet insan vücudundan daha gelişmiş dijital bir mekanizma varmı gayrii...analog-digital dönüştürücüye ne gerenk var.... gayette kolaycana piyasa koşullarını beynimizde sinyale dönüştürebileceyk bir teknolojiye sahibiz gayri....
Sorun şu küü çoğumuz nekadar üstün bir yapıyı yönettiğimizin farkında bile deeliz.....
Unlu mithat abey keşfedenlerden olabilir ve biz rencüde olmayalım deyyüü yaptığı başarılı işlemleri sistem sinyallerininin üstüne atayordur belki :::
anlaycaan unlumithat abey sandıın kadder zorlanmıyordur ihtiyacı olan sadece sinyalleri emre dönüştürmesine yarayan bir e-bırokır
şimdi deyceksinkii e-bürükür de bir dönüştürücü deelmi ozaman sana derim küü senin digital ve mekanik sistemin sanki e-bürüküre muhtaç deel
zabah zabah napıyorum ben gayri üvvvv ::: :::[/quote]
eyvallah efüksçü abey. imdadıma yetiştin gayri yoksa bu astetom üstüme gelceğüdü! :D
bak aklıma ne geldi şimdi.
kim demişti şu özlü sözü hatırlamıyorum:
bazı insanlar "bilgisayar kullanamıyorum" diyip şikayet ederler.
ama asıl başarısızlık,dünyanın gelmiş geçmiş ve gelecek en gelişmiş bilgisayarını kullanıyor olduğunun farkında olmamaktır...
ühüüüü kısa devam gari ühüüüüüüü
vay ben niiideeeem nerelere gideeeemmm emirlerim pasif mi kalacıdııııııı üvvvvvvv aga üvvvvvv
günaydın arkadaşlar, yeni katıldım foruma, uzunca bir süredir paritelerle işlem yapıyordum, geçen haftadan beri vobda işlem yapmaya başladım, yaf bu vob için ücretsiz ekran veren bi kurum yokmu acaba ?
re short ..
[QUOTE=burakb44;269844]günaydın arkadaşlar, yeni katıldım foruma, uzunca bir süredir paritelerle işlem yapıyordum, geçen haftadan beri vobda işlem yapmaya başladım, yaf bu vob için ücretsiz ekran veren bi kurum yokmu acaba ?[/QUOTE]
Forumdan Athlon ' a mesaj at bı gorus istersen... bazı kurumlar hesap acılısı ve islem karsılgıı verıyor ekran..
dilersen telefonunu da verebiliriz..
Ahanda ben geldim... .lelele
3 gün evdeyim, çok pis daytrading yapacam. Sistem mistem yok. Tüm sistemler short'da, ama ben 400'den long açtım misal... :) Bakalım bu 3 gün içinde sistemin getirisini geçebilecek miyim, ilginç bir deney olacak... :)))
[quote=Kennym;269849]Forumdan Athlon ' a mesaj at bı gorus istersen... bazı kurumlar hesap acılısı ve islem karsılgıı verıyor ekran..
dilersen telefonunu da verebiliriz..[/quote]
özel mesaj ile gönderebilirseniz sevinirim, şuanda işlem yaptığım kurumdan acilen kapatmam lazım, sömürgecilik mantığı ile çalışıyolar :(
[quote=burakb44;269844]günaydın arkadaşlar, yeni katıldım foruma, uzunca bir süredir paritelerle işlem yapıyordum, geçen haftadan beri vobda işlem yapmaya başladım, yaf bu vob için ücretsiz ekran veren bi kurum yokmu acaba ?[/quote]
Ücretsiz canlı veri veren kuruluş olamaz, aksi takdirde rekabete aykırı olur. Ücretsiz bulabileceğiniz herşey gecikmelidir, yasal olarak öyle olmak zorunda, aksini aramakla vakit bile harcamayın.
[quote=Strategist;269851]Ahanda ben geldim... .lelele
3 gün evdeyim, çok pis daytrading yapacam. Sistem mistem yok. Tüm sistemler short'da, ama ben 400'den long açtım misal... :) Bakalım bu 3 gün içinde sistemin getirisini geçebilecek miyim, ilginç bir deney olacak... :)))[/quote]
stro patron merhaba,
sen Slovenyadan flat deyince,:)
kedimle birbirimize sarılıp ağladık,:..:
miço hala arasıra hıçkırıyo...:..::..:
[quote=Strategist;269854]Ücretsiz canlı veri veren kuruluş olamaz, aksi takdirde rekabete aykırı olur. Ücretsiz bulabileceğiniz herşey gecikmelidir, yasal olarak öyle olmak zorunda, aksini aramakla vakit bile harcamayın.[/quote]
ücretsiz derken yanlış anlaşılmasın, hesap açıtırıp işlemlerini o aracı kurum üzerinden gerçekleştirelnlere, kurumun sunduğu bi hizmet omlarak düşünün, yoksa kimse babasının hayrına hizmet vermez
[quote=saraylı;269855]stro patron merhaba,
sen Slovenyadan flat deyince,:)
kedimle birbirimize sarılıp ağladık,:..:
miço hala arasıra hıçkırıyo...:..::..:[/quote]
Bu kadar üzüleceğinizi bilseydim poz açardım hocam... :..: :::
Ben yokken sağlam gap'ler olmuş... Grafiğe bakınca bu gap'leri yiyemedim diye bir an burukluk yaşadım ama olsun... Bu piyasa daha çok gap yapar, önümüzdekilere bakalım... :..:
[quote=burakb44;269857]ücretsiz derken yanlış anlaşılmasın, hesap açıtırıp işlemlerini o aracı kurum üzerinden gerçekleştirelnlere, kurumun sunduğu bi hizmet omlarak düşünün, yoksa kimse babasının hayrına hizmet vermez[/quote]
Hemen her kurum işlem yapmanız karşılığında ekranları ücretsiz sunar, ama hesabınız uzun süre inaktif olmamalı, belli bir hacimde işlem yapmalısınız. Özellikle FX2000 veya Matriks Gold veren aracı kurumları tercih edin. Java Matriks verenler de var, ama o biraz daha zayıf.