-
[quote=boz ayı;330357][I]yani bana dokunmayan yılan bin yaşasın.......[/I]
[I]ben paramı kazanayımda ne olursa olsun...boşver....[/I]
[I]bende böyle anladım....[/I]
[I]ama ASLA kabul edemem..ETMEM.....:mad:[/I]
[I]hayatım boyunca etmedim....benim yüreğim delikanlı....heryerim bunak [/I]
[I]olsada....[/I][/quote]
abi o noktada sana hak veriyorum ancak maalesef durum bu. keşke herkes istifade ettiiği, birşeyler öğrendiği, vefa borcu olduğu insanları her fırsatta müdafa etse. delikanlılık bunu gerektirir. ama genele hitap olan böyle forumlarda bunu beklemek fazlasıyla iyimserlik oluyor. :( beni yanlış anlamamanı umuyorum abi. saygılarımla
-
Boz amcanın 27 yıllık tecrübesinin dışında bu işe karşı özel bir yeteneğinin olduğunu düşünüyorum.Çok özel bir yetenek.Herkeste bulunmayacak cinsten bir yetenek bu.
Boz amcayı okumaya başlar başlamaz yeteneğini kavradım.Forumda kimseden tepki gelmeyince ben tepki vermek zorunda hissettim kendimi.
Bunun değerini bilmeliyiz.Boz amcayı üzmek yerine özgürce görüşlerini yazması için onu yüreklendirmeliyiz..Boz amcadan öğreneceğimiz ufak bilgi kırıntıcıkları ileride gerçekten çok işimize yarayabilir.Herkesi topiği korumaya davet ediyorum.
-
''Ustanın çekici bin altın'' anlamı:
Usta kişi,bir zanaatı uzun denemeler sonucu gereği gibi öğrenmiş olan ve kendi başına yapabilen kimsedir.İşinin tüm inceliklerini kavramıştır.Bu bakımda pek çok kimsenin uğraşıp da yapamadığı işi kolayca yapabilir o.Dolayısıyla onun küçük görülen emeği bile oldukça kıymtlidir.
-
topiği kimse beğenmiyorsa şu an ziyaretçi sayısı neden 53 ve neden Bu kadar az tepki geliyor?
-
[quote=KARTAL;330424]topiği [B]kimse beğenmiyorsa şu an ziyaretçi sayısı neden 53[/B] ve neden Bu kadar az tepki geliyor?[/quote]
gülmek için olamazmı..:)
ya dayanamadım artık..son 15 sayfayı bi okuyun bakiyim..hiç hakaret saldırı varmı..
herkes kendi çalıyor kendi oynuyor..
ben böyle bişey görmedim yaa..kendi forumumdada paylaştım.
yok çekemiyorlar, yok bi daha yazmam..
sonrada herkes hep beraber, aman gitme bizi mahrum etme...dng
bencede mahrum etmeyin, gülüyorum valla..çok zevkli oluyor..
-
Ali Kalkancı ve müritleri gibi olmamak lazım..:)
-
Sayın levent aslan,
Ben kimsenin muridi değilim ama boz amcanın bu işi çok iyi yaptığını düşünüyorum ve geri gelmesini istiyorum.İsteğim açık ve net.Benim yazdığım yazılarda yalvarma yok istek var.Gelir gelmez bilemem ama Boz amca bence yazmalı.
-
[quote=KARTAL;330473]Sayın levent aslan,
Ben kimsenin muridi değilim ama boz amcanın bu işi çok iyi yaptığını düşünüyorum ve geri gelmesini istiyorum.İsteğim açık ve net.Benim yazdığım yazılarda yalvarma yok istek var.Gelir gelmez bilemem ama Boz amca bence yazmalı.[/quote]
ee yazsın..elinden alanmı var..kimsede bişey demiyor işte..
-
Elinden alan yok ama önce övüp yere göğe sığdıramayanlar şimdi terse düşünce yerden yere vurmaya çalışıyorlar.(((Ki terse düşülecek bir durumda ortada yok aslında))).Kim olsa sinirlenir.Ben olsam bende sinirlenirim.Sadece sitem okuyoruz insan istenmediğini düşündüğü yerde yazı yazar mı?
-
yerden yere vurdukları mesajları bi çıkartsana şuraya..ben göremedim..
sadece bi kişinin, ufak bi hayıflanışı var..tek mesaj..
göstersene kim yerden yere vurmuş..
-
leventaslan
kendi forumunda işi makaraya sardırdı
-
[quote=TIFIL;330487]leventaslan
kendi forumunda işi makaraya sardırdı[/quote]
hemende ispiyonladınız haa..
napıyım dayanamadım...dng
bu komikliği paylaşmam lazımdı..