çArşı kuruluşu 1982,
31 sene özgürlük dedik,
2013 DE HERKES ÖZGÜRLÜKÇÜ ÇIKTI.
JEL.
Printable View
çArşı kuruluşu 1982,
31 sene özgürlük dedik,
2013 DE HERKES ÖZGÜRLÜKÇÜ ÇIKTI.
JEL.
Birgün OPTİK'İN akm'ye posteri asılacağını hayatta düşünmezdim,
asıldı.
çok sevdik be abi, öbür taraf kapalı MEKANIZINIZ CENNET OLSUN.
Jel.
OPTİK BAŞKAN.
jel.
üstad sp de TOBO nun sağ omuzu oluşuyor bana göre
ne dersiniz
sp de 1634.xx sağ tobo hedefi gibi
1649.xx üstünde ise tobo hedefine giider
1702.xx de tobonun hedefi gibi
76800-78300 bandını ne tarafa kırarsak o tarafa devam gibi.tabiki 2 gün kapanış şartıyla
passat
Jelibom abey bir soru sormak istiyorum.
13 haziran +-7 gün icerisinde spx yeni zirve tazeledi ve düşmeye başladı. tepe işareti koyma ihtimalimiz sayıma ne kadardır? xu100 olarak biz 1 dalga önde olma ihtimaline karşı.
sevgiler saygular.. papatyayı izlemeye devam :)
[QUOTE=caylakboga;450463]Jelibom abey bir soru sormak istiyorum.
13 haziran +-7 gün icerisinde spx yeni zirve tazeledi ve düşmeye başladı. tepe işareti koyma ihtimalimiz sayıma ne kadardır? xu100 olarak biz 1 dalga önde olma ihtimaline karşı.
sevgiler saygular.. papatyayı izlemeye devam :)[/QUOTE]
Hep o 13 hazı zaten en dibe ya da en tepeye istedim, alçalan tepe de ya da ireegular tepe de 13 hazda arkası düşüş olur.
Kanlımı kansızmı?
13 haz yükselen dip sonra devam diğer ihtimal.
Şu 13 hazı görsek net olacaz.
Jelibpon.
yaşayıp görmek gerek ozamana.. :)
Dün sıpsıfır bir gün hiç bir değişiklik yok, 13 ünü beklemeye devam, 13 ünde oluşacak durumda burada yazılan iki ew dışında çok sert bir düşüş 3. ihtimaldir. Ne olursa olsun mutlaka 13 ünü görün sert aşağı kırılımda aynı yönde olun, bu 3. ihtimaldir. Risksiz trader mutlak 13 haziranı görmeli. 2 gün yazmamaya çalışacam. Sp satta, nasdaq flatte. Orta vade Sinyal değişmezse sorun olur, sinyal bakacaz. Sp %0.8-1 arası flat olur dünden, 1.6-2 arası al olur dünden.
Nasdaq flata ve yatay kapadı dün ama gösterge hafif düştü 0.3 al olur, 0.7 sat olur.
Jelibon.
Bakın olayı anlayın kasımdan beri yukarı geldik arkası gelmeyen bir flat ve satla hep longdu,
Ardından 13 mayıs +4 ve +7 de tepeleyerek sat olduk, 13 haza yakına geldik ama geçen haftadan erken teptik. Burada iki trade vardı uzun süre long ve bir kere short, şimdi napacağımız 13 hazda netleşecek umarım ve bekliyoruz. İsyan yok ağaya uyum var. Naparsa bizde aynısını yapacaz, tepeyse satılacak, yükselen dipse alınacak, kırılım yukarı kırılımsa alınacak, aşağı kırılımsa satılacak, önümüzdeki sürecein kritik haftası papatya haftası olan bu haftadır. Bu hafta alınacak poz long veya short bir sonraki papatyaya kadar gidecek.
Jelibon.
üstad sp de 1598.xx e b deyip
şimdi de yükselişin 2 veya b hareketi için 13 hazirana düşemezmiyiz
küçük tobo hedefi 1702.xx
büyük tobo hedefi 1777.xx
ne diyorsunuz
[QUOTE=PASSAT;450499]üstad sp de 1598.xx e b deyip
şimdi de yükselişin 2 veya b hareketi için 13 hazirana düşemezmiyiz
küçük tobo hedefi 1702.xx
büyük tobo hedefi 1777.xx
ne diyorsunuz[/QUOTE]
Ya a hiç bitmedi ya da irregular b deyiz, ya da normal b deyiz, 3 durum yazıyorum, 4 üncü bulmayı beceriyorsun seni tebrik ediyorum, alemsin.
Jelibon.