-
[quote=Astatin;294611]şeytanın en büyük başarısı insanları kendinin olmadığına inandırmasıdır hesabıı olmasın patronlar..yani düşmeyecek süsü verip pois düşebilirmi acep..gap felan devamında..ühühü tersi de olabülür[/quote]
bende onun için haftasonuna şort girdim :..: bide acayip düşüş bekliyorum nedeni az sonra
-
[QUOTE=seagate;294539]abi şimdi adamlar ne var ne yok satmaya karar verdi.. misal 30 dakka sonra.. bunu aralarında biliyolar.. sadece biz bilmiyoruz belli bu.. yani bunu kastediyorum.. adam isterse alıyor isterse veriyor.. veya alacaklar belli bu .. ne olacağı.. sadece biz bilmyioruz..[/QUOTE]
Bu kadar büyütme Segate bunları.
Kanalın üstüne değdi düşüyor.
Basit birşey.
Jelibon.
-
[quote=abka;294620]cidden öyle..100 kontrata neredeyse 840 milyar poz. Demek..
Ama daytradede bu çok sıkıntı olmuyor..
Ha ani bir haber gelirse(11 eylül,istanbulda patlama falan,işte o zaman duman)[/quote]
stopsuz hiç olmaz o işte demek istediğim şuydu 10 pozla 300 puan zarara girse 300 puan kaybettim dersin 100 pozla 300 puan zarara girse 3000 tl dersin... Aslında iyi bir sistemle hiç farkı yoktur ama psikolojisi zor oluyor...birde 2 defa arka arkaya kaybettinmi sinirlerin yıpranıyor onun yerine 25 açıp kaybedince 50 açıp kaybedince 100 açmak mantıklı 300 stopla oynasan 2 kaybet 1 kazan 225 puan kurtarıyor...
-
[QUOTE=abka;294563][B]bşktaşda dönüş tamam..[/B]zirveden [COLOR="Red"]çok yüksek hacim [/COLOR]ve [COLOR="Red"]tepeden %10 aşşağı[/COLOR]...
eee inşallah 2 yıl içinde imkb-100 de 30.000 olursa bştajı 2.00 dan alırız..[/QUOTE]
Aney, ne fiyatlanacak şimdi yani, ueafyı alamayacaz, şampiyon olamayacazmı.:..:
-
[QUOTE=seagate;294566]kusura bakmada abi borsadan bahsediyoruz borsa bile değil vob.. kimileri kumar diye niteliyor.. kumar mı değil mi bilemem benim ilmimi aşıyor.. pehhhhhhhh ben diyorumki ne olacağı belli biz bilmiyoruz sadece.. bu efg iş yatırım tüm pozisyonları almış bunlar ilahi güç mü insan da bunlar ne yapacakları belli tanıdık olsalar gidip sorarsın ne olacağını söylerler... satmaya karar verirlerse düşer almaya karar verirlerse yükselir.. bu ayrı bi olay rızık felan kısmıyla bağlantı kuramıyorum..[/QUOTE]
Çok yanlış düşünüyorsun.
Böyle birşey asla olamaz.
-
yuzde -3.89 kaldi yuzde -5 e oda pazartesi tamamlanir insallah geceye short devam....
-
[quote=last trader;294632]yuzde -3.89 kaldi yuzde -5 e oda pazartesi tamamlanir insallah geceye short devam....[/quote]
Direk 80.600 açar,o biçim diyorsun yani....:o
-
işte nedeni arkadaşlar 120 dk lıktaki grafiğe ve indikteki NU ya dikkat ayrıca kanalda patladı bi tek sistemin sinyal vermesi kalmış oda verene kadar ooooo
[URL="http://img718.imageshack.us/i/v30120dklk.jpg/"][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/4885/v30120dklk.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]
-
4 ay boyunca ufak işlemlerle borsayı takip ettim 8 aydır resman bu işi yapıyorum teknik analiz kursu aldım 6 aydır tamamlayamadığım sistemim üzerinde çalışıyorum sabah 9:00 akşam 18:30 a kadar ekran başındayım... çoğu gece sistem çalışması yapıyorum...vara yoğa pozisyon açmadan tekniğe dayalı işlemler yapmaya çalışıyorum.. Büyük emek verdiğimi düşünüyorum evimi bu işle geçindiriyorum kumar olduğunu asla düşünmüyorum.....
-
[quote=perfectt;294637]4 ay boyunca ufak işlemlerle borsayı takip ettim 8 aydır resman bu işi yapıyorum teknik analiz kursu aldım 6 aydır tamamlayamadığım sistemim üzerinde çalışıyorum sabah 9:00 akşam 18:30 a kadar ekran başındayım... çoğu gece sistem çalışması yapıyorum...vara yoğa pozisyon açmadan tekniğe dayalı işlemler yapmaya çalışıyorum.. Büyük emek verdiğimi düşünüyorum evimi bu işle geçindiriyorum kumar olduğunu asla düşünmüyorum.....[/quote]
Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız,başarılar dilerim.Fazla güven hata yaptırır...
Sevgili catedral derki; " herkes sonunda,fasulyadan nohuttan,herhangi bir hububattan dolayı batışı tadar "...
Ben 3. doğru gidiyorum...
Siz tadmazsınız inşallah....en içten samimiyetimle...
-
[quote=EMEKDAR;294642]Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız,başarılar dilerim.Fazla güven hata yaptırır...
Sevgili catedral derki; " herkes sonunda,fasulyadan nohuttan,herhangi bir hububattan dolayı batışı tadar "...
Ben 3. doğru gidiyorum...
Siz tadmazsınız inşallah....en içten samimiyetimle...[/quote]
İnşallah sizde tatmazsınız bir daha sn. emekdar..
peki nerde hata yapıyorsunuz siz çok eskiden beri bu iştesiniz bildiğim kadarıyla ..
-
[quote=perfectt;294645]İnşallah sizde tatmazsınız bir daha sn. emekdar..
peki nerde hata yapıyorsunuz siz çok eskiden beri bu iştesiniz bildiğim kadarıyla ..[/quote]
Çok kısaca ifade etmek gerekirse,esnek değilim,piyasada kaypak olmak gerekiyor...
Doğrularlarınla piyasada hareket etmek bitiriyor..
Ak dediğine aynı anda dönüp kara diyebilmek gerek...anlatabilmişimdir inşallah...
Dileğin içinde teşekkürler...