[quote=abicim;238475]VobiX amca nerede yahu,
akidaşlağ bene yurt dışı piyasaların, paritelerin ve bilumum tahvillerin, metallerin [B]taş devrine kadder olen bölümünün verileri lazım[/B]. kimden nerden nasıl bulcem acep.
gelde vobix i özleme .hemen koşardı yardıma.
haftalık ewcil sayım sahiplerinde varmıdır acep. saraylı abey, beni de sarayına alsana. nüfusuna da alsan olur abey. hehehe.
harbiden kimde varsa yada nerden alınıyor bilgisi. msdownloader da yok o kadder eski.
ulen sankim stratejici abeyde var gibin.burdan öle görüniyo.
tamam perihanız emme arada ormana da bakalım isteruk.
ulen bekledim 3 dakika oldu kimseden çıt sesi çıkmadı. ben 1 dakikalık çalışıyom daha hızlı olmalısınız. hade baken bekliyom. hehehe. tamam akşamda olur.[/quote]
[quote=Strategist;238490]abicim Matriks 60dk ve üstünde hemen her enstrümanda en az 1 yıllık veri tutuyor. Çoğu daha da uzun. Bunları Metastock'a atmak da kolay. 60'lığın altında durum vahim ama. 5dk'lıklar için 4-5 ayı geçen veri yok.[/quote]
[quote=abicim;238511]cevapların için tekrar teşekkürler abey.
benim istediğim klasik msdownloader den bulamayacaklarım. bu konuya ne zaman kafayı taktım. mavi abey bir parite analizinde elimde veri yok demişti bende çüş daha ne olsun demiştim içimden. perihan misali.
fekat ihtiyar haklıymış meğersem. birde blogunda şengöz amca da öyle taş devrinden gelen haftalık verilerle grafikler atıyorlardı ya. medeni cesaret gösterip soramadık işte nerden alırsın abey bu verileri diye.
yine de sağol[/quote]
abicim bende de öyle fazla veri yok,gerek te yok zaten..
dow için gerektiğinde ABD sitelerine gidip istediğim gibi bakıyorum...
mesela
[URL="http://www.stockcharts.com"]www.stockcharts.com[/URL]