Vay be foruma giremeyince kendimi yalnız hissettim :)
Printable View
Vay be foruma giremeyince kendimi yalnız hissettim :)
tahta manyadı .. ehuehuehue
[quote=enorton;172925]Vay be foruma giremeyince kendimi yalnız hissettim :)[/quote]
Piyasa senin imzayı haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyor... :) Niye düşüyo... niye çıkıyo... en ufak fikrim yok.. en ufak fikri olan birini de göremedim.... Çıkarken long'luyorum, düşerken şort'luyorum... Üzümü yiyorum bağını sormuyorum... :) Zaman seni haklı çıkarttı enorton... :..:
ver coşkuyu ver coşkuyu....he he
Rabbim kimseyi forumsuz, bırakmasın, selam forumun furuşkan evlatlarına, selam voborsaya, işler gene ayna,.....
Hüseyine Nobel veriyorlar, ondan yükseliyor olabiliriz :)
antin kuntin şeylerle gene ortalıgı yıkmaya başladılar.. bunların yatacak yerı yok :)
ne guzel hehehe yukarı bas assa bas ogle arası tekrar yukarı bas. puhahah ula bu agalar kendı arasındada savasıyo sankı..
fıller tepısırken arada kalanın vay halıne...
15:30'da ticaret dengesi ve işsizlik rakamları var. Veriler bir takım arkadaşlara önceden ulaşmış olabilir...
[quote=Kennym;172934]antin kuntin şeylerle gene ortalıgı yıkmaya başladılar.. bunların yatacak yerı yok :)
ne guzel hehehe yukarı bas assa bas ogle arası tekrar yukarı bas. puhahah ula bu agalar kendı arasındada savasıyo sankı..
fıller tepısırken arada kalanın vay halıne...[/quote]
Risk almamak için gecelere flat girmek yetmiyor, artık öğlelere de flat girmek lazım.... Hatta her dakika başına flat girmek lazım. Her dakikanın ilk 5 saniyesinde poz açıp son 5 saniyesinde kapatmak lazım. Daha uzun poz açık tutunca anında kaktırıyorlar. :)
hay dubra tepişka yaa..kavuşturana şükür
Lan bu ağayı soymaktan gına geldi, bütün hesabına kene gibi yapışacam bunun, dolareleride tekrar toplamaya başladım, çok bereketli günler bunlar, crismas nediyle sanırsam,
kolay gelsin arkadaşlar,anca ulaşabildik foruma..
öğlen arası gelen alışlar not arttırımı gününü hatırlattı..
ilerleyen saatlerde süpriz haber düşebilir piyasaya yine..
Benim sisteme nazar değdi yaw, pis çarpılmaya başladı :(
işlemler: 635xx şortlara sabah 63150 den ekledim...onları dibin 1 kademe üstünden longa çeviridm..sonra 63500 den şorta çevirdim sonra 63275 den longa çevirdim..sonra 900 den şorta çevirdim..sonra 600 den longa çevirdim.....ehuheueeh kabaca 4000 puan götrdüm....ehuheueuhhe...nerdeeeeeeeeee
bugün sadece dünden kalan şortları 62650 den kapadım.....beeket versin dedim..sistem 62950 al verdi ama ben filatım..zubriişka dubra depişka
Dolarcıklarımda birer ikişer gerçekleşiyo, bunlarsız sabah olmuyo bu aralar, bir ayak bunda olsun [COLOR=red]DDT[/COLOR] kapatılırsa eyi iş görür, aksi durumda ise dxy nedeniyle fazla düşmez,
MOST AL verdi..
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9012/mostr.png[/IMG]
Şükürler olsun kavuşturana
fXci kardeş bi gıraf koysanda yönümüz netleşse.
düşecek gibi bu deyyus... 700 den cort
şimdi bu günü 643xx civarında en bekliyorum, kapanış tahminim 63300-600 arası orta yolda, çünkü ddt davası var, total + 2700 puvandayım, ordinolarım 925 sat, 63 al, araya girmiyorum, son yaptığğım işlem 825sat 625 al,
makası açtı yine pala..
niyeti 64 bin üzerine gitmek olabilir..
Bazıları kanal sever...
kuzum hoşgeldin..bi pro ekşın yapsanda cıvık beynimiz şenlense....
[QUOTE=Strategist;172953]Bazıları kanal sever...[/QUOTE]
güzel kanalmış .. 800 ort kısaym en alt banda gelelim patron .. bizi oraya götür .. eheuhe ::::::::: çok işlemim oldu bugün .. vay a* ..
[quote=selçuklu;172956]güzel kanalmış .. 800 ort kısaym en alt banda gelelim patron .. bizi oraya götür .. eheuhe ::::::::: çok işlemim oldu bugün .. vay a* ..[/quote]
Dikkat patron 30dk sonra işsizlik ve dış ticaret rakamları iyi gelirse dolar göçer fdow fırlar, biz de fırlarız... Şort'larda stop'u sıkı tutmakta fayda var....
CAD Uluslararası Mal Ticareti (Kanada Doları) (Eki) 15:30 -0,7Mlyr -0,9Mlyr Düşük
USD Dış Ticaret Dengesi (Eki) 15:30 -$37,0Mlyr -$36,5Mlyr Yüksek
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (5 Ara) 15:30 465K 457K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Kas) 15:30 5465K Orta
[url]http://www.ecoyatirim.com.tr/piyasalar/m_piy_ekonomiktakvim.php[/url]
[quote=Strategist;172953]Bazıları kanal sever...[/quote]
Güzel kanal, kanala laf yok,
70000 olur gol olur...ehuheueue... bu arada klasik zırlamamı yapayım..sistemin longuna uysak 900 puanımız dah avardı...üwwwwww
[QUOTE=Strategist;172957]Dikkat patron 30dk sonra işsizlik ve dış ticaret rakamları iyi gelirse dolar göçer fdow fırlar, biz de fırlarız... Şort'larda stop'u sıkı tutmakta fayda var....[/QUOTE]
kapattım uzunum sistemlerim alda .. stop reverse yakın ..
üst banda güdelim patron oraya götür bizi .. alt bandın a* .. eheuuheuhe .boks..boks.
Futbol topiğine de arada bişeyler yazalım arkadaşlar...
[url]http://www.voborsa.com/forum/futbol-t17.html?p=172893#post172893[/url]
[quote=unlimitted;172915]bu siteye her saldırdıklarında, en az 1.000 puanlık hareket olması ne kadar büyük bir tesadüf...:cool:[/quote]
pala nın parmağı var kesin,ben şüpheleniyorum kendisinden :)))
ayrıca paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez :::
[url]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=199443661436&ref=nf[/url]
575 sistemli ve istemli şortt
EUR/USD üçgen kırdı.. Bakalım sahte breakout mu, sahici mi...
Sahici ise formasyon hedefi 1.4850....
sabahtan beri giremiyorum foruma no0luyo yaw_?
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet...
site aktifken hemen yazayım...
düşüş kanalı içinde gözel hareket ediyor gayri...
yukarda 63.950 var...tabi alırsa,kanımca kısalama için güzel nokta...şayet orayı geçerse 64.150 den geçen ana trendimi geçmesi kapamam için sebep olacaktır...oradan sonna kısa tutmam...aşağıdaki hedefi 61.9xx,ama pat diye bugün gelir diyemem...
bol kazançlar,grafik akleyemiyorum...özür...
Artık burdan da long olmazsa uzun bi donem olmasın... Manyaq gibi piyasa
[quote=ATHLON;172971]site aktifken hemen yazayım...
düşüş kanalı içinde gözel hareket ediyor gayri...
yukarda 63.950 var...tabi alırsa,kanımca kısalama için güzel nokta...şayet orayı geçerse 64.150 den geçen ana trendimi geçmesi kapamam için sebep olacaktır...oradan sonna kısa tutmam...aşağıdaki hedefi 61.9xx,ama pat diye bugün gelir diyemem...
bol kazançlar,grafik akleyemiyorum...özür...[/quote]
yukardaki 63.850, 950 deel...yannış proceksion için özür...
aragazı sanko veriyor...dierlerine yukardan mal çıkarttrıor gibi...
CNBC-e feza senaryolarına başladı, haber pompalıyorlar sürekli, bağlanmadık sistem adamı bırakmadılar, durmuş ta güneşi görmüş tünelin ucundaki ışık o olabilirmiş, malları çıkma hesapları başladı, 2000 yılında ocağın 2. hafatası stop demişti, işsizlikten beslenen Coni ekonomisi ile fazla gidemezler, coni de gelen her iyi haber satış getirecek bundan sonra, eğer veriler gerçekse,................