[quote=atarikafa;379901]Günaydın Patronlar.
Acil 8450 points lazım...[/quote]
Gorkuyorsan olur, gorkmuyorsan olmaz:p
Printable View
[quote=atarikafa;379901]Günaydın Patronlar.
Acil 8450 points lazım...[/quote]
Gorkuyorsan olur, gorkmuyorsan olmaz:p
günaydın patronlar,rastgele..
[quote=Astatin;379903]Gorkuyorsan olur, gorkmuyorsan olmaz:p[/quote]
Gorku değil amma....Hafif gıllanma...garıncalanma da diyebiliriz.dng
[quote=atarikafa;379905]Gorku değil amma....Hafif gıllanma...garıncalanma da diyebiliriz.dng[/quote]
Gılsa kötü...Gıl tersegelmek üzerenin işaretidir, gorku ise aydınlığa en yakın olan gecenin en karanlık anına denk gelir... Astatin Horrorscope sözlüğünde açıklaması budur...Gorku eyidir..Gorku VOB da adamı ödlek yapmaz, savaşçı yapar.dng
[quote=atarikafa;379905]Gorku değil amma....Hafif gıllanma...garıncalanma da diyebiliriz.dng[/quote]
Yok beee..Ne gorkacam...Yıkılır ki bu.lelele
hay maşallah kama****ah..heheh:D:D ula tam mortal gombat ha...gaçar gibi yapıyo bi ters parende iki tekme bi pıçak..tak tak...:D
amanin tahvil faizi pis ranmış
Dolares nereye gidiyor ?Noktasal ve borusal.. Bir analiz...Bir yorum...
uwww ula ıkı atısa gıttık...ıkı arada bı derede utanmaz ıkı kere ters yuz olmus...benım rusa gosterıorum grafıı,sabah sabah grafii gorur gormez bı standart vodka actı..utanmadan bana da ıcırıo...anca keser dıyo bu hareketlerı..
buu arada aralık vade enteresan..hiç düşmemiş nerdeyse..naaaişşş
valla ben aldım 500 puanımı..sabah -850 olarak karın ağrısı olan pozisyon +500 le kapandi..filat..ful filat
usd nin suçu ne patronlar :)
[quote=ATHLON;379911]uwww ula ıkı atısa gıttık...ıkı arada bı derede utanmaz ıkı kere ters yuz olmus...benım rusa gosterıorum grafıı,sabah sabah grafii gorur gormez bı standart vodka actı..utanmadan bana da ıcırıo...anca keser dıyo bu hareketlerı..[/quote]
aftlopedro,
valla dün kaşaşnikof mesajını yazmandan sonra şşş dur gitme taban olursa ne edecen dedim ama yetişemedim galiba:o
[quote=The Tatar;379914]usd nin suçu ne patronlar :)[/quote]
suçu var mı bilmiim ama sahibi de yok..tcmb nin ekşın planından gorkuyr olabilir
bathronlar,bu piyasa bu doları daha da bu fiyattan satacak adam bulamaz kanımca...aldım gıttı vesselam...:))
bu arada stetom ,ben gıttıkten sonna o da sasırmıs neetceını...bence onun da vodkaya ıhtıyacı war..ahh Cahide ahh...
[quote=ATHLON;379917]bathronlar,bu piyasa bu doları daha da bu fiyattan satacak adam bulamaz kanımca...aldım gıttı vesselam...:))
bu arada stetom ,ben gıttıkten sonna o da sasırmıs neetceını...bence onun da vodkaya ıhtıyacı war..ahh Cahide ahh...[/quote]
aftlopedro,
valla yeminle bende aralık vade tolara pasife lonk yazdıydım, gelmedi..ben de tolara kızıp vob30 da yine şortladım..ehüüüü:D
not pipe, it is a agressyon..hehe..gork gork nereye gadar
merhaba güzel insanlar
[quote=AMON RA;379919]merhaba güzel insanlar[/quote]
selam sana genlerinde peygamber böceği genleri taşıyan ey şanlı aman ra..:p AMAN HAAA:..
nedne taban olmuyorz sence
yes we can :)
yes you can.. :) gayatron yok ama PUPUları yaşıyor
pala az kaldı beyin ameliyatı yapıyodu stopu 200 yazdım 350 de kapayabildim :)
çok şükür bugün para kaptık kaptırmadık :)
No you cant..şortlara iki ye gatlıyorum ve 5k ile devam diyorum...rest çekmem yalnız..ehu
Asti patron restine rest demeden YUSUF YUSUF diyorumve flat kalıyorum :D
Gorkuyorum cözbek...;) 60 dklık grafı açtımda şimdi, PALA önce ikili dip süsü vermiş sonra ikili tepe, sonra yok tobo olur demiş sonra tobunun ** demiş..:D ondna önce de günlükte triyengıl pozisyonu yapmıştı günlerce..vu vob harbiden gittikçe mordal gombat kibi bişi olauyor ha..aman haaaa
[quote=cozbek83;379925]Asti patron restine rest demeden YUSUF YUSUF diyorumve flat kalıyorum :D[/quote]
gorkular sarmış 4- 1 yanımı, bana herşey palayı hatırlatıyor.kom
[quote=Astatin;379924]No you cant..şortlara iki ye gatlıyorum ve 5k ile devam diyorum...rest çekmem yalnız..ehu[/quote]
[quote=Astatin;379927]gorkular sarmış 4- 1 yanımı, bana herşey palayı hatırlatıyor.kom[/quote]
timely rest makes you best.lelele.lelele.lelele.dng.dng
olveys kiks pala:p:p
hep tekenik hep analiz gonuşuyorum yaw, az da geyik yapak:p
Dehlikenin fargındamısınız.dng.dngo fiyat varya o bollingere ilk sferde yapışmadı ama bu kez yapışırsa new bride dan beter yapışır...fargındamısınız.lelele
Gıllanan adam bildiriyore ''çevremdeki bütün patronların müsterih müsterih oturup,geyiğin dibine vurması beni fena halde gıllandırıyore ''
[quote=atarikafa;379933]Gıllanan adam bildiriyore ''çevremdeki bütün patronların müsterih müsterih oturup,geyiğin dibine vurması beni fena halde gıllandırıyore ''[/quote]
he be patron da herkes oturuyo bi biz yazıyoz ayıp valla..ben de yazmayayım bari...:o
[quote=Astatin;379934]he be patron da herkes oturuyo bi biz yazıyoz ayıp valla..ben de yazmayayım bari...:o[/quote]
yok patron...Sen de yazmazsan çok gıllanıyom ben..Pazartesi yazmadın misal.....Gıl içinde kaldım.dng
tamamda niçin tavan olmuyoruz patronlar :)
belli oldu niye tavan olamadığımız :)
başım döndü yaw..
[quote=The Tatar;379938]belli oldu niye tavan olamadığımız :)[/quote]
sanırım sıra bize geldi patron..tamam da nedne taban olmuyoruz:p
arada 67575 den istoplayıp longa geçtiğimi amma longları 600 puan kara kapatmayıp dönüşte aynı fiyattan şorta geçip aracı kurum komisyonuna çalıştığımı söylesem duyarmısınız sesimi mısralarımda:..::..:
yalnız çok pis gombatlıyor pala iki gündür..bu hareketlerin sonu 10000 puan trenddir diyim ben bana..bakalım ne tarafa... Yaradan şort kullarına 10 galdıraçlu 10000 puan nasip etsin..amin..:D:o
bir güne 3 ters-yüz sığdırdı pala bugün..
ha aralık vade neden düşmüyor o ayrı..gıllanmıyor değilim
[quote=Astatin;379940]sanırım sıra bize geldi patron..tamam da nedne taban olmuyoruz:p
arada 67575 den istoplayıp longa geçtiğimi amma longları 600 puan kara kapatmayıp dönüşte aynı fiyattan şorta geçip aracı kurum komisyonuna çalıştığımı söylesem duyarmısınız sesimi mısralarımda:..::..:
yalnız çok pis gombatlıyor pala iki gündür..bu hareketlerin sonu 10000 puan trenddir diyim ben bana..bakalım ne tarafa... Yaradan şort kullarına 10 galdıraçlu 10000 puan nasip etsin..amin..:D:o[/quote]
patron çok ucuz kaldık bence..
dıtatar patron söz sizin galiba yine..bıyır
[quote=The Tatar;379943]patron çok ucuz kaldık bence..[/quote]
sen böyle deyince aklıma ne geldi eskilerden...:..: olur mu abi, USD feci düştü, dolar o kadar düşmedi..yani yabancı dolar bazında karda..satar o yüzden borsada:D:D diyen analsitler vardı bir zamanlar
[quote=Astatin;379944]dıtatar patron söz sizin galiba yine..bıyır[/quote]
estağfurullah siz buyrun lütfen :::