gördüğünüz üzere fdji, 12478 altına inince hemen short geldi, ve 500 puvan civarı verdi bu durum,......
Printable View
gördüğünüz üzere fdji, 12478 altına inince hemen short geldi, ve 500 puvan civarı verdi bu durum,......
sayın GANDİ 12.511 ne rakkam verdiniz orada debeleniyo...tebrik ediyorum...:D
son shortu aldıktan sonra,
son durumum long, stop iki kere aşağı denedikten sonra, 3. olursa patlayacak,....yakına yazdım, ,önceki iki aşağı geliş şimdilik sigortası stobumun, [B][I]fdji toparlarsa[/I][/B] hedef 77300 günlük denge o da patlarsa 78 yakınlarına doğru gidecem,.....ya stop patlayacak, yada puvan alacaz kısmet artık,
[quote=egim;365896]sayın GANDİ 12.511 ne rakkam verdiniz orada debeleniyo...tebrik ediyorum...:D[/quote]
12478-511,
511 üstü long yapar,.....
478 altı short yapar,
arası yatay,
fdji 12431 vurdğunda short agresif olur,.....yalnız 1 dk, agresiflik buna göre değerlenmeli,...
5 likte ise, 12436 kalış, bunun agresifliği bu gün için te 12309 da,....
Yazıklar olsun böyle piyasaya.yukarı aşağı,yukarı aşağı. Dansöze çevirdiler adeta.para kazanabile aşkolsun.
77500 lerde kapanacak gibi durum öyle görünüyor
[quote=milaslı;365961]77500 lerde kapanacak gibi durum öyle görünüyor[/quote]DEMEYE KALMADI:mad:
Piyasa yarından itibaren Longa dönebilir..
Stres testinden geçemeyen İtalyan Bankası Sp ye göre yok...avrupada 26 banka zorlanarak geçmiş 6 sı İspanyada....
Fed Tutanakları Pozitif..
Siyasi gerilim kayboluyor ve Anayasa çalışmaları başlayacak...
Yarınki Italyan tahvil dönüşlerinde ECB desteği geliyor..
Citi ve Intelin bilançoları Fithche göre Cuma günü iyi gelecek..
Usta 77 üstünü Long düşünün dedi...
77.050 den LONGGG
flat ettik, aşağıda sartlı stop bekliyor, ....77375 den,....
Sayın gandi kapanmadan son yorumunuzu ve pozisyonunuzu alabilirmiyiz. Tşk
725 short oldu,.....78 stop olacak, bugüne veya yarına,.....
[quote=indregandi;365967]725 short oldu,.....78 stop olacak, bugüne veya yarına,.....[/quote]
eyvallah syn gandi hocam.
77225 den açılan longlar 77800 den verildi. Geceye flat girdim.ama yinede cüz i miktarda zarar var hayırlı akşamlar olsun.allaha emanet olun.
emir gerçekleşmemiş, şrtlı üstünden düzeltmiştim herhalde takıldı,.....falt gözüküyor durum,.....
gerçekleşse idi 78000 stop olacaktı, düz analiz gereği,......eğer flat kalmışsam bir süre işlem yapmıyacam,.... nedeni şu, 79200 üstünde long açacam, 75725 altında short açacam buna bakacam, sabredebilirsem bu şekilde olacak,....
bugün dji tepe yenileyebilirse py salar düzelir, aksi çökeriz,....çöküş yeri 75725 tir,....bundan öncekiler si
mulasyondur veya adm çarpar, alış için 79200 üstü iyidir,.....79200 altı stop olunmalı,...
[I][B]düz analiz 78-79,.....incik boncukla uğraşmayanlar için,......düz yani her iki değerinde altlarında short, üstlerinde long,..[/B][/I].
iğrenç bir pysaydı, midem ağrıdı resmen,.....
cümleten iyi akşamlar,....
[quote=indregandi;365977]iğrenç bir pysaydı, midem ağrıdı resmen,.....
Cümleten iyi akşamlar,....[/quote]
bilmukabele syn gandi
Longa devam..
Ustaya selam..
trend başladı tamam..
unutmadan fdji analizleri iyi iş yapıyor,.....
12511-12478 vermiş idik, 478 altında shorta para alındı,.....511 üstünde long agresif yaşandı,....478-511 arasında fıtık formatı yaşandı,........
sorun şurada bu değerler çalışıyor bunda problem yok,....ancak birinden diğerine geçişleri de yakalamak gerekiyor,....
bir diğer hususta,...örneğin fdji aşağı bastı, kritik yerlere dahi yaklaştı, ancak dji bir gün önceden - idi ve bu üstüste ikinci - idi,...
fdji nin bu gelişi en azından dovu beklemeli olarak düşünülmeli,.....
bunların hepsi işte globu ayakta tutmaya çalışıyorlar,.....kritik rakam bu anlamda 75725 te,...bu olmadan short olmaz,......
[quote=indregandi;365973]emir gerçekleşmemiş, şrtlı üstünden düzeltmiştim herhalde takıldı,.....falt gözüküyor durum,.....
gerçekleşse idi 78000 stop olacaktı, düz analiz gereği,......eğer flat kalmışsam bir süre işlem yapmıyacam,.... nedeni şu, 79200 üstünde long açacam, 75725 altında short açacam buna bakacam, sabredebilirsem bu şekilde olacak,....[/quote]
yada ben shortu yenilediğimde şart yüzünden fiyat geride kaldı, görmedi yani, sanırım öle oldu,.....sonuç falat oldu,.....hayırlısı artık....
Cuk oluyor,....cuk...karıştı hatlar yine,.......
Akşam ver sabah al, sabah ver akşam geri al,.....nasıl iş bu ya,....
Bu tahakkuk analizi hakkaten iyi iş çıkardı,......tahakkuk yok yani,....py kırılma noktalarından uzak,...1400 puvanla dönen bir piyasa,....1400 longa, 1400 shorta, ........
Nassıl iş ya,....kasadan alacaz o paraları, agamemnon, halkın parası lem onlar,....gökdelenleride alacaz geri,.....
Gökdelenleri alıp çok ucuz kelepir fiyata satacaz,.....ibret olsun diye,....gökdelene para gömülürmü lem, dubaiyi yeni patlattınız daha,...uçuk kaçık deniz üstüne gökdelenler , towersler ne bu lem,.....o parayı waşington d.c. Den bedava dağıtacaksınız len, kimse yüzüne bakmayacak paraların,....
Zaten öyle ya, ........biraz daha vurun dxy yi dibe, faizleri göçertin len aşağı, bakın büyüme halen yok,.....korkun lan korkun,.....geliyoruz olum geliyoruz,.......
Peh, peh, peh, ......futuralara bakın,........
Hkkaten ustadım bunlar ne halt ediyor futureları cakmaya baslamıslar nedir bu durum yuzde bir artıları gormustuk amerika da seansta acılıs kapanısla mı avlamaya calısıyolar milleti ogrendi millet nerden alıp satacagını acılı kapanıs ve gaplelerle tokatlayacaklar yeni trend bu mu ?
indi üstadım yarın icin nerlere bakalım bu durumda gaplı bi acılıs olur mu ne dersiniz
yav varya yarın bi cok kisi sazan ızgara olack herhalde ben dahil koptu gidiyor filmi şaban filimleri gibi bir cok kez oynanmasına ragmen yine reyting var ve herzman izlenir ya koptugidiyor son trene binermisnle longlayanlar sazan ızgara urnuma yanık kokuları geliyor
yarın uzunsak yapacak bir şey yok, seans beklenilecek,...77450 önemli değerimizdi, onun altında short koşacak py,....ancak panik hareketlerden sakının seansı görün,...dünyayı yakacak halleri yok bu uşakların,......py biraz dalgalı olacak haliylen,........
bernacke iyi şeyler söylememiş,.....parayı bollaştırsalar şişme başlıyor,....gelişmekte olanların carisi katlanır,.....dolara vursalar, faizler alır başını gider, gelişmekte olanlar yine batarlar, köşe kapmaca oynuyorlar ve bu işte topu cumhuriyetçilere attılar, borçalanma tavanına ait tasarıyı oylamıyorlar diye, ....bu işten ne cumhuriyetçinin ne demokratın bir çıkarı yok, ülkelere yeni haritalar çizeceklerine, tarih yazıp millet üreteceklerine, dünyanın 50 yerinde fink atacaklarına adam olsunlar biraz,....mecburlar bu işe, borç tavanı oynamaya, süreden çalmaya....
[B][I]daha öncede yazdım ve unutuldu, yapacakları en iyi iş bu periyodda başata petrol olmak üzere emtiyaları aşağı çakmak, bu gelişmekte olanları biraz rahatlatır, usd ye hafif gaz dokundurmak, buda carilerini biraz kapatır, ikisi beraber global soğumayı tesis eder, bu olana kadarda oyalanmak, fiyatların ıskantosuna oynamak, çaktırmadan ve algıyı hazırlamak....[/I][/B]
zamana oynayacaklar, tek silahları bu durumu tesis etmek,....bantın dışına çıkarlarsa çarparız, o yüzden bant geniş herkese yer var içinde, bant niye geniş bu yüzden, geniş bant ayıda yapıyor boğada yapıyor,.kurdunu kuşunu, ayısını boğasını barındırıyor, başınızı sokacak yeriniz var yani, işin özeti bu, başarırlarsa burada bant içinde tutarlar fiyatları, başaramazlarsa trend alırız,......
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/810/70435293.png/][IMG]http://img810.imageshack.us/img810/3307/70435293.png[/IMG][/URL]
yukarıdaki grafta vix analizi var, graf 5 dk lık, 5 dk lık vix analizi olmaz ancak ben yaparım,...5 likte vix trend sıırında, yukarı trend alacak,....bu yarın gün içi belli olacak, akşam açıldığında yukarı kalışı/geçişi trend olacak ve periyod büyütecem hemen,.....çünkü büyük periyod bize lazım olan, yukarıdaki vurgu ise sınırda vix, graf bunu vurguluyor, zor tutmuşlar vixsi, dxy ye basarak yaptılar bunu, eş zamanlı dxy ye çaktıki, yarın gelişmekte olanlar şarıl şarıl akmasınlar, bunlar böyle [B][I]lüvunyalar[/I][/B] işte ,....
yeşil üst kırmızıyı öptğünde bu dayanma sınırıdır, limit ve bunun üstu kalış up trend yapar, bu borsaların düşmesi demk olacak,...tersi bej alt kırmızıyı öptüğünde bu da dayanma sınırıdır, altında kalış down trend yapar,...
panik yok, rakam var,....77450,.....diğeri, 75725, 900 e terfi etti,....
77450 üstünde bu py iyi kabul edilmeli, bilgi var yukarıda yazdık,
.....[B][I]bant genişilği trade olanağıda sağlıyor, yatrımcıyı stresten uzak tutuyor kısmen sistemler çalışıyor falan fıstık,....[/I][/B].gözlemim nerden başladığınız önemli deyil 1400 civarı puvan aldığınızda falat olun veya yapabilirseniz terso olun,....ancak 79 üstünde yukarı tutun, 78 altında aşağı tutun,...genel olarak,....
incesinde biraz naziksek 79200 üstü şimdilik up trende yol açar,...75900 altı kalış şimdilik down trenede yol açar, her ne kadar trend dersekte, ilk etapta bunun bant içinde olup olmadığına bakılmalı,...bu konularda gün içi aydınlatyorum zaten,....rakamlarda hep [B][I]kalış[/I][/B] düşünülmeli, kalmayan rakm bir işe yaramaz,.....
günaydın herkese...fdow a bakıyorum da an itibariyle -50 yapmış...bu sanırım şortlar için iyi birşey..seans açıla hayrola :)
şükür şortları bademledim :):) 77.250 full long bu sefer...
Günaydın...
Osman GANDİ nin 77.450 unutma..:rolleyes:
[quote=egim;366019]Günaydın...
Osman GANDİ nin 77.450 unutma..:rolleyes:[/quote]
teşekkürler dostum.ama beni bilirsiniz..çok mantıklı hareketler yapmadığımı kabul etsem de anında reverse olurum :D
Kusurabakma akıl vermek amacım değil sadece bi hatırlatmaydı...:)
Günaydın,
[quote=indregandi;366029]Günaydın,[/quote]
günaydın cümleten