Niyeyse bi müsterihleştim ben.. YYŞD.
Printable View
Niyeyse bi müsterihleştim ben.. YYŞD.
[quote=atarikafa;379855]Niyeyse bi müsterihleştim ben.. YYŞD.[/quote]
o zaman sana da selam ay şanlı atarikafa:..:+..lelele
XU100 bugün de 56500 altında gaparsa 53XXX görürüz...
hiç duygusal günümde değilim...şortların 750 üzerinde açılmış kısmısını 450 den ifalt edip, 550 den yine açtım...savaş ganlı, savaş gorgunç, savaş gaçınılmaz
[quote=Astatin;379858]hiç duygusal günümde değilim...şortların 750 üzerinde açılmış kısmısını 450 den ifalt edip, 550 den yine açtım...savaş ganlı, savaş gorgunç, savaş gaçınılmaz[/quote]
bu gısaların da yarısı 300 den filat...:D olveys kiks pala.lelele
düşüş için hala bişeyler eksik gibi bence,ama bu negatif ayrışmanında kokusu çıkar elbet..sanırım o zaman çok geç olur diyen patronlar kısalıyor sürekli :)
ve refulşort
Pala olveys kiks mala ve fekat Astetron olveys kiks palatron...hehehe
[quote=The Tatar;379860]düşüş için hala bişeyler eksik gibi bence,ama bu negatif ayrışmanında kokusu çıkar elbet..sanırım o zaman çok geç olur diyen patronlar kısalıyor sürekli :)[/quote]
:p:pPALA bugün Mortal Kombat dövüşcüleri gibi patron...garşı koymak zor ve fekat...graşkaçınılmaz:p
[quote=Astatin;379862]Pala olveys kiks mala ve fekat Astetron olveys kiks palatron...hehehe[/quote]
Tövbe de tövbe de....Duyacak şimdi ...Gıraşacaa varsa da gıraşmayacak...
[quote=atarikafa;379864]Tövbe de tövbe de....Duyacak şimdi ...Gıraşacaa varsa da gıraşmayacak...[/quote]
bişi olmaz:pciğe söken benim..mordalgombat babında:..:
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkF_C_f1pO-feQEM-lGmOklBql40Aw1ViiFmoeSmI63AWvaK2v[/IMG]
izsüreni taciz etti pala..
son 1,5 saat için bende atladım vagona..
[quote=The Tatar;379867]izsüreni taciz etti pala..
son 1,5 saat için bende atladım vagona..[/quote]
Takın zırhını, çek kılıcını, PALA kanıyla kızıla boyanmış bir günbatımı için, ey şanlı dıtatar:D
[quote=Astatin;379868]Takın zırhını, çek kılıcını, PALA kanıyla kızıla boyanmış bir günbatımı için, ey şanlı dıtatar:D[/quote]
çok gecikmeli kısaldık patron ( 825 )
66xxx lazım bana :..:
[quote=atarikafa;379857]XU100 bugün de 56500 altında gaparsa 53XXX görürüz...[/quote]
54800-55200 arasında durdu durdu....Durmadı ; kömün gitsun...:::
uzlaşma karları ile aralıkta şort açayrum 68475 (ekim)den beru...vadesonu yaklaştıkça o gadarını ekim vadede gapatırık...belki hepsini de gapatırık belli olmaz..mordal gombat bu..düşmanın hareketien göre ne lazımsa..
arzular şelale... aman seans bitmesin....
mordal gombattan sonra şimdi de kolbastıyı deniyor..teprik ederim
..amma eğer dax tekrar +0.15 lere gelirse sanırım bizimkide dıtatarın 66xx ine gelir..
niçin düşmüyoruz patron,gorkmaya başlıyore :)
diğer yandan 16;45 e kadar günün en düşüğünü yenilemezsek feci gıllanacağım..şu an gıllanmaya başladım bile
[quote=atarikafa;379870]54800-55200 arasında durdu durdu....Durmadı ; kömün gitsun...:::[/quote]
üstad bizum hocayı dinlemişsun sen daa...:..:
[quote=The Tatar;379876]niçin düşmüyoruz patron,gorkmaya başlıyore :)[/quote]
[quote=Astatin;379877]diğer yandan 16;45 e kadar günün en düşüğünü yenilemezsek feci gıllanacağım..şu an gıllanmaya başladım bile[/quote]
eğer gerçekten gorkuyorsan düşecektir...:D:D ama gerçekten gorkuyorsan...:D misal ben 450 yakınca artık gorkmamaya başladım anında yukarı depti:D nasıl ki 69000 yaktığında 3,5 atmaya başladım ve sonra graştıysa..
[quote=obsidyen;379878]üstad bizum hocayı dinlemişsun sen daa...:..:
[/quote]
Ofli hepimizun hocasidur..:..:
[quote=atarikafa;379880]Ofli hepimizun hocasidur..:..:[/quote]
he yaa doğri deysun daa...:..:
Güçlü gösteriyor ama inanmıyorum..eğer dışarıya verişle birlikte 3-4 kademe basıp yukarı salındırsaydı inanırdım..ama şimdi iki kademede al ver yapıyor sanırım kendi malını çevirerek..gerçi belli de olmaz pala bu her numara varlebron da.. 16;45 de LLV yenilenmişmi yenilenmemişmi ona bakacağuk..du bakalım
valla gıllı durumlar var ben şortların yarısını 350-450 arası gapattım..
[quote=Astatin;379883]valla gıllı durumlar var ben şortların yarısını 350-450 arası gapattım..[/quote]
ve onları 750 den tekrar açıyorum
[quote=Astatin;379884]ve onları 750 den tekrar açıyorum[/quote]
ve yarısınıı 575 e kavırmaya yazıyorum..
[quote=Astatin;379885]ve yarısınıı 575 e kavırmaya yazıyorum..[/quote]
bu gısmı 675 den gapattım hadji.. yarısı ise duruyor
[quote=obsidyen;379881]he yaa doğri deysun daa...:..:[/quote]
Opsi Van Kenobi..bi NEOEW sayda önümüzü görelim patron...lelele
nihai görüşüm 66xxx leri gösterecek bugün şeklinde ama mortal kombat ve kolbastı sonrası az temkinli olmakta faide var
550 ful flatttttttttttt
925ye şort yazdım tekrar..klader gısmet
[quote=Astatin;379887]Opsi Van Kenobi..bi NEOEW sayda önümüzü görelim patron...lelele[/quote]
topiğe 5 dk lık bir tad bir doku bir esinti koydum asti abimm...heyk.brv.dng
[quote=Astatin;379891]925ye şort yazdım tekrar..klader gısmet[/quote]
geldiler..gecey şort
cümleten iyi akşamlar patronlar,üww :(
[quote=obsidyen;379892]topiğe 5 dk lık bir tad bir doku bir esinti koydum asti abimm...heyk.brv.dng[/quote]
way...üwwww...gördüm..ingaaaa..zati gönülsüz açtıydım son şortları...:D volatilite ve volum tap çekmiş + dipten 800 puan depmiş+dışarı ile pupulayarak yapmış..aslında long veya iflat girilecek geceydi ama du bakali:D
Günaydın Patronlar.
Acil 8450 points lazım...
günaydın yiğitler...hasta oluyorum şu açılışlara...şort maliyetin 100 puan altına 825 e alış gönderdim gerçekleşmemiş. **..üww..gitse şimdi yeniden açardık ne güsel..ingaa..şort devam