DOW DA berbat tepede doji oluştu bakalım yarın göççekmiyiz benim salı çarşamba göçüş sanırım gerçekleşcek sanırım 78 82000 hedefini iptal edecekler ..
Printable View
DOW DA berbat tepede doji oluştu bakalım yarın göççekmiyiz benim salı çarşamba göçüş sanırım gerçekleşcek sanırım 78 82000 hedefini iptal edecekler ..
fiuuuuuuuu dow uçmuş beaaa %0.01 artmış vay be yarın + 1000 puan gapla açarız :D:..::..::..::..:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]27 Nisan Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT][/B][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GER GfK Tüketici Güven Anketi (May) 9:00 3,2 3,2 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]GER İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 9:00 %1,1 %1,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GBP Bankalar Birliği Konut Kredisi Kullandırımı (Mar) 11:30 38.000 35.276 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]GBP CBI Perakende Ticaret Endeksi (Nis) 13:00 13 Yüksek[/FONT][/SIZE][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD S&P/Case-Shiller Bileşik-20 Endeksi (a/a) (Şub) 16:00 -%0,15 %0,32 Yüksek [/B][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD S&P/Case-Shiller Bileşik-20 Endeksi (y/y) (Şub) 16:00 %0,8 -%0,7 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Şub) 16:00 145,32 Düşük [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Tüketici Güveni (Nis) 17:00 53,7 52,5 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Nis) 17:00 9 6 Orta [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=red]USD Fed-Ben Bernanke'nin Konuşması 17:00 Yüksek[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR AMB Başkanı Trichet'in Konuşması 17:15 Yüksek[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD API ABD Ham Petrol Stokları (23 Nis) 23:30 -741K Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı [COLOR=blue]Bilançolar[/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Daimler AG (DAI) 0.09$ (Açılış Öncesi- 13:00 TSİ)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ford Motor Company (F) 0.31$ (Açılış Öncesi- 14:00 TSİ)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]DuPont (DD) 1.06$ (Açılış Öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Deutsche Bank (DB) --- $ (Açılış Öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]CIT Group (CIT) -0.55 $ (Açılış Öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3M Company (MMM) 1.21 $ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]United Parcel Service, Inc. (UPS) --- $ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
[quote=belhal;232619]inanmıyormusun yoksa.:D80-90-100 binlere[/quote]
40-50 binlere inandığım kadar 90-100 binlerede inanıyorum..
sana da inanıyorum
cümleten günaydın ve bol kazanclar :o
cümleten günaydın ve bol kazanclar :o
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar
herkese günaydın.
11,216'yı geçememiş paşam.
11.180'e gelecek bir yukarı atağı geçemezse, 15'liklerde OBO'yu gündeme alır ağalar.
hatta gündemin ilk maddesi yaparlar.
bol kazançlar.
bu arada, fener hisse senedi de fıskiye formasyonu yapmış.
kral fahd fıskiyesi halt etmiş hatta bunun yanında. :..:
günaydın
bol kazançlar
Günaydın arkadaşlar, bol kazançlar...
[QUOTE=unlimitted;232661]herkese günaydın.
11,216'yı geçememiş paşam.
11.180'e gelecek bir yukarı atağı geçemezse, 15'liklerde OBO'yu gündeme alır ağalar.
hatta gündemin ilk maddesi yaparlar.
bol kazançlar.[/QUOTE]
satır aralarında obo kelimesi gördüm .. ... :o:o
[IMG]http://i43.tinypic.com/15eia2u.jpg[/IMG]
kısa devam şimdilik ... işim var çıkacam birazdan ... sellpatros v.1. e güveniyorum satta hala ...unlimitsel bakıştada crashesagne bir çıkarım var gibi geldi bana ...ehue :o:o:D:D
bol kazançlar kolay gelsin herkese ..
vob ( ya aşağı ya yukarı oyunu da denilebilir...)
[QUOTE=selçuklu;232666]satır aralarında obo kelimesi gördüm .. ... :o:o
[/QUOTE]
patron bu O B O yapıp çakılacagına ,
O B O V yapıp uçmasın ? (halk arasında "abbavvvv" olarak da bilinir :eek::eek: )
[quote=selçuklu;232666]satır aralarında obo kelimesi gördüm .. ... :o:o
[/quote]
Abi ,
Ben çok sıkıştım.. Bi fıskiye çalışması yapsammm???:..::..:
[quote=selçuklu;232666]satır aralarında obo kelimesi gördüm .. ... :o:o
[/quote]
satırın arasında gördüysen yanlış görmüşsündür selçuklu :D:D
[quote=excali;232673]Abi ,
Ben çok sıkıştım.. Bi fıskiye çalışması yapsammm???:..::..:[/quote]
Güynaydın cümleten.....
Bak görde,rüzgara karşı çalışma....:)
bence VOB da geyik formasyonu var...yine yatay bağlayacak bizde gün boyu geyik yapacağız..ü[url]www..ahada[/url] grafiksel kanıt
[IMG]http://i40.tinypic.com/vqpahk.png[/IMG]
[quote=Astatin;232676]bence VOB da geyik formasyonu var...yine yatay bağlayacak bizde gün boyu geyik yapacağız..ü[URL="http://www..ahada"]www..ahada[/URL] grafiksel kanıt
[/quote]
valla patron o formasyon sadece vobda değil.
üye olduğum foreks forumlarının tamamında geyik (saat farkı sebebiyle) teee geceden başlamış.
zaten paritelere/emtialara bakan da görür yataylığın şeyini çıkarmışlar geceden beri...
ağustos vade bende 74575 görünüyor benmi yanlış görüyom lo bu farkı niye koymuş pala ağustosa el atsak nasıl olur sizce dostlar
[quote=kafayı_yemis_dusler;232678]ağustos vade bende 74575 görünüyor benmi yanlış görüyom lo bu farkı niye koymuş pala ağustosa el atsak nasıl olur sizce dostlar[/quote]
garibanın biri yanlış vadeye aktif işlem girmiş belliki...73125-73350 kademelerii
[quote=kafayı_yemis_dusler;232678]ağustos vade bende 74575 görünüyor benmi yanlış görüyom lo bu farkı niye koymuş pala ağustosa el atsak nasıl olur sizce dostlar[/quote]
tam cash and carry lik :)
ha şöyle ver küsküyü beahhhh
nasılda öncü düşüş yaşıyor namıssız.. fena gidecek herhalde bu kadar hızlı düştüğüne göre..
gunaydınsss.
ulem bı asaı bı yukarı
senı namıssız
900 un altında kalırsa donerım ...verırse dııl ha...kalırsa...
hayırlı senaslar..
destekler dirençlerrrrrrr
[IMG]http://i43.tinypic.com/33uqwbk.png[/IMG]
ulem cnm ne shortcu olmak cektı...short saflarına gecmek ıstıorum artıkın...emme ı ıh...
ama krıterlerıme uydurmuyo sereflı...
kraşienseynçmidir nedir..ehuheueh
küskücan sol taraftan koptu geliyor..son 100 metre :D
Düşüş başlayacak gibi gözüküyor!
[quote=Astatin;232689]kraşienseynçmidir nedir..ehuheueh[/quote]
Yok lem. Water loo:D
hola...
[IMG]http://i39.tinypic.com/301dis6.png[/IMG]
22 nisan shortları 650 den kapandı beklmedeyim
beklediğim noktaya gelmedi.
gelse tipecek diyceüdüm. :..:
600 long deneme 500 istop
günaydın gençler...........
hayy maşşallah ..düşüşüne kurban.........
ooohhhhhh.......diyorum................
garantiye çok pis verdiler 7 15 i almadan çıkamayız...
kısacılar dikkatli olmalıdır...
içgudulerım dusus yonunde...buna oynuo..bu iyi...ve ben daha kapanmadım....spot 500 un ustunde tutcak mı bakalım...sayet ooleyse...yatayın alt bandından donecektır...deilse zaten kapanacam...