[QUOTE=excali;353386]Sene 2011 Mayıs?[/QUOTE]
Tüpü erken verdim de diğerlerini 2010 Mayıs da 5.75-6 arasından verip seramik şirketlerine yatırım yaptım. Sinpaş baya sermaye arttırımı yapınca fiyat değişti, hala seramikler ile devam. :..:
Printable View
[QUOTE=excali;353386]Sene 2011 Mayıs?[/QUOTE]
Tüpü erken verdim de diğerlerini 2010 Mayıs da 5.75-6 arasından verip seramik şirketlerine yatırım yaptım. Sinpaş baya sermaye arttırımı yapınca fiyat değişti, hala seramikler ile devam. :..:
[QUOTE=excali;353416]Herşey normal, bunu mu abarttılar??:::[/QUOTE]
vallahi sende haklısın patron :D
sanırım ben abarttım :::
Spotta kritik yerleri gün içi olsa dahi gaplı geçtikleri için tebrik ediyorum piyasayı.
Vadeli günlük acaba dedim ama...Zirvedeyken aynı çizginin üstüne atarak feyk atmış tekrar aynısı mı?
[img]http://666kb.com/i/bt7219o31c4lol0wi.gif[/img]
valla dıtatar ben az pilav longum ha..ona göre..thomas...:) ühühühü..bu arad out of office..lonk olarak
[QUOTE=Astatin;353431]valla dıtatar ben az pilav longum ha..ona göre..thomas...:) ühühühü..bu arad out of office..lonk olarak[/QUOTE]
spot 85.200'e değebilir, vobu bilmem makası var onun. :p
[QUOTE=Astatin;353431]valla dıtatar ben az pilav longum ha..ona göre..thomas...:) ühühühü..bu arad out of office..lonk olarak[/QUOTE]
hep longuz patron üwww :(
sıradan vatandaşın bankalar hakkında olumsuz konuşması itibarını zedeliyor vs gibi nedenlerle yasak ama yetkililer aklına geleni söyleyebillir
palanın ekşın saatleri,dikkat !!!
[quote=The Tatar;353434]hep longuz patron üwww :([/quote]
Kuş longum patron, o da sayılır mı? Bildiğin Türk kuşu..:..:
madem bankalar usülsüz bir işlem yapıyorlar bddk da bunun gereğini yapmalıdır
ama yasal yollar yerine tehdit ederek sektörü idare etmek istiyorlar
nasıl bir ülkeyiz bilmiyorum
[quote=reverse;353435]sıradan vatandaşın bankalar hakkında olumsuz konuşması itibarını zedeliyor vs gibi nedenlerle yasak ama yetkililer aklına geleni söyleyebillir[/quote]
Bankalarla ilgili yetkililer, bankalar hakkında konuşmasın mı?:confused:
[quote=excali;353439]Bankalarla ilgili yetkililer, bankalar hakkında konuşmasın mı?:confused:[/quote]
yasal oran olan %75 yerine %100 kredi kullandırıyorlar diyor
yani yasa dışı işlem yapıyorlar
ilk olarak bddk bunu bildiği halde işlem yapmak yerine lisansını iptal ederim diyerek tehdit ediyor yani görevini yapmıyor
ikinci olarakta kamuoyuna şikayet etmeyi tercih ediyor ve bankaların itibarını zedeliyor
tüm sektörü töhmet altında bırakarak
hangi banka muhatabıysa bu konunun direkt onu uyarması gerekir kamuoyu üzerinden bu işi halletmesi doğru değil
Sa ağalar:)
Short devam short:)
sa napaysınız
ah marşhalll ah..
nisan başında 32.000 den al verdi..
bu sabah 106.50 olmuş..
çok sıkışmış hisse(5-6 ay,%20 lik dilimde dalgalanan )) ,sistem al verince alacan..
netaş,izocam,marshall da hep böyle oldu..
Yarın veya Cuma günü 84500-85000 aralığına beklerim:)
[quote=abka;353446]ah marşhalll ah..
nisan başında 32.000 den al verdi..
bu sabah 106.50 olmuş..
çok sıkışmış hisse(5-6 ay,%20 lik dilimde dalgalanan )) ,sistem al verince alacan..
netaş,izocam,marshall da hep böyle oldu..[/quote]
Söylediklerinize katılıyorum. Bunu Matrikste filitre edecek formül konusunda görüşü olan varmı?
hergün yükselen-düşen listesini takip etmekte işi epey kolaylaştırır zira harekete başlamış olanlar takılıyor doğal olarak..
pala şorcuları yokluyoo
bir iş var burada hoşuma gitmedi :(
Tüpte "endeksle dalga geçme" formasyonu var:..:
86 bin altında çok nazlı..
iştah halen yukarı yöne..
epeydir görmediğimiz ölçüde oynaklık var bugün..
Bankalar satış yerken vadeli yukarıda asılı kaldı...
dün yükselen piyasada 10 bin kontrat üzeri artış vardı apsd de.
bugün düşüşle beraber 6500 kontrat düşüş var şuan.
[quote=The Tatar;353462]dün yükselen piyasada 10 bin kontrat üzeri artış vardı apsd de.
bugün düşüşle beraber 6500 kontrat düşüş var şuan.[/quote]
Datar patron bugün o gün mü?Yoksa o gün bugün mü?
O gün ne bu arada arada herkes soruyor?:..:
[quote=The Tatar;353462]dün yükselen piyasada 10 bin kontrat üzeri artış vardı apsd de.
bugün düşüşle beraber 6500 kontrat düşüş var şuan.[/quote]
Kağıtları mı sayıyosun, patron?
Pala, bundan sonra hangi kağıdı çıkaracak???:D
[quote=Sekube;353463]Datar patron bugün o gün mü?Yoksa o gün bugün mü?
O gün ne bu arada arada herkes soruyor?:..:[/quote]
Otuz üç mü??:::
[QUOTE=excali;353464]Kağıtları mı sayıyosun, patron?
Pala, bundan sonra hangi kağıdı çıkaracak???:D[/QUOTE]
genel kültür olarak bakıyoruz işte patron,5dk lık tek barda 2000 puan hareketi oldukça sık tekrar eden bir piyasada neye baksan civata :)
[QUOTE=Sekube;353463]Datar patron bugün o gün mü?Yoksa o gün bugün mü?
O gün ne bu arada arada herkes soruyor?:..:[/QUOTE]
büyük beklentiyle uzun vade analizi yapmak bana yaramıyor patron,o çapta bi kapital yok zira :)
bikaç günlük hareketlerden faydalanmaya çalışıyoruz işte ki ondada başarılı değiliz kurban bayramından beri..:(
DOW gökdelenin tepesinden paraşütsüz atlamışken bunu hiç sallamayan VOP'dan korkarım arkadaş... :)))
dün emtiaya sert düşmüş..
ona göre..
patron ofise dönmedinmi hala :)
napıyoruz bu akşama bi yaz bakalım :)
[quote=The Tatar;353467]büyük beklentiyle uzun vade analizi yapmak bana yaramıyor patron,o çapta bi kapital yok zira :)
bikaç günlük hareketlerden faydalanmaya çalışıyoruz işte ki ondada başarılı değiliz kurban bayramından beri..:([/quote]
Yemişim VOB'u patron... Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanmaya başladın mı onu söyle sen... .lelele
saygı ve hörmetler patronlar :D:D:D.... özledim . .yakında inşallah ... gelecem .... en derin saygı ve hörmetlermile ... en güzel pointler sizlerin olsun .......:o:o
[QUOTE=selçuklu;353473]saygı ve hörmetler patronlar :D:D:D.... özledim . .yakında inşallah ... gelecem .... en derin saygı ve hörmetlermile ... en güzel pointler sizlerin olsun .......:o:o[/QUOTE]
patron hoşgeldin,sefalar getirdin..
en kısa sürede temelli dön artık .lelele
[QUOTE=The Tatar;353477]patron hoşgeldin,sefalar getirdin..
en kısa sürede temelli dön artık .lelele[/QUOTE]
inşallah abi .. işleri toparlayayım..gelecem ..... astiprofa stro babaya herkese selamlar .....:D:D.lelele.lelele+.+.
Ex tüpo tavan olmadı mı daha? :D
[QUOTE=Strategist;353471]Yemişim VOB'u patron... Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanmaya başladın mı onu söyle sen... .lelele[/QUOTE]
hazırız patron,geçen hafta maça gelecektik cumartesi bi cenaze bi doğum çıkınca iptal oldu..
geçen sene aldığım bayrak ne yazıkki kullanılamamıştı bu sene asıcaz inşallah balkona .lelele
bizim buradada çoğunluk karadenizli ama du bakalım hedef tahtasına çevirmezler inşallah bizim balkonu :)