[quote=excali;288719]Hesap dökümüne bakıp söylesene lem..Ne bizi uğraştırıyon?. Kaç para kazandın yine??.brv.brv[/quote]
5 katına çıktı para. öyle söyleyeyim. :)
Printable View
[quote=excali;288719]Hesap dökümüne bakıp söylesene lem..Ne bizi uğraştırıyon?. Kaç para kazandın yine??.brv.brv[/quote]
5 katına çıktı para. öyle söyleyeyim. :)
[QUOTE=Strategist;288733]Kaya abi, Selçuklu ile yapacağımız TV programına baş konuk olarak davet ediyorum seni... Bence de ya düşer ya çıkar... :..:[/QUOTE]
patron 80.000 olması için .. 79.500 ü geçmesi gerekiyor bence tahminim ..:::::: ..
[quote=a.kaya;288737]:..: ya onun için demiyorum ilk söylediğim kelimeye baksan bi yatay 4-5 gün max sürer belki sonra ya 81*** gideriz ya da düşeceğiz demek istedim..uff ya bi daha yorum yapmayacağım :::::::::[/quote]
sonuçta düşecek miyiz çıkacak mıyız?:D
mesela 1 sonraki mesajımda da burdan döneriz (325-350 iken ) yukarı diyorum.kısa vd yön tahmini söyleriz ama 3-5 gün sonrasını kestirmek çok zor.realizeler güçlü olabiliyor 1500-2000 puan gibi
bence gol olur astetronomiousync patron ...
[quote=Astatin;288741]sonuçta düşecek miyiz çıkacak mıyız?:D[/quote]
::: sence
[quote=a.kaya;288737]:..: ya onun için demiyorum ilk söylediğim kelimeye baksan bi yatay 4-5 gün max sürer belki sonra ya 81*** gideriz ya da düşeceğiz demek istedim..uff ya bi daha yorum yapmayacağım :::::::::[/quote]
Dediğini anladık tabi sayın patron geyik yapıyoz işte... .lelele
Piyasada bi halt yok bari canımız sıkılmasın... :..:
[quote=a.kaya;288744]::: sence[/quote]
belki 80000 e gideriz...ordan ya çıkarız ya düşeriz...ama eğer 80000 e gidemezsek ya yatayda kalırız ya düşeriz..83000 e gidersek yükselmişizdir..ondan sonra belki kar realizasyonu gelebilir ama gelmeyebilirde...79000 e düşemezsek ya yatay oluruz yada yükseliriz..77000 e gidersek düşmüşüzdür...ondan sonra bir tepki yükselişi gelebilir ama gelmeyebilirde..:D:D:D
[quote=unlimitted;288739]5 katına çıktı para. öyle söyleyeyim. :)[/quote]
çekiyorsun demi unli hocam kearı ? bide bi şey sorcam bu fx işini TC de yapan varmı hedef online falan var galiba sağlam mı bunlar bilgin varmı ?
[quote=a.kaya;288731]unli hocam ben max 4 yada 5 gün diyorum oyalanma süresi olur oda olursa fazla değil ya yeni zirvelere 81*** lere yada aşağılara realizeye gideriz.[/quote]
ben gün tahmini yapamam. ama pozisyon ayarlaması bu aralıkta yapılacak zannımca.
3 haberle 2 günde de ayarlayabilirler, 20 haberle 10 günde de...
ama ayarladıkları yönde olacağım.
göstergeler nasıl olsa hangi pozisyonu ayarladıklarını fısıldayacaklar kulağıma...:)
[quote=a.kaya;288747]çekiyorsun demi unli hocam kearı ? bide bi şey sorcam bu fx işini TC de yapan varmı hedef online falan var galiba sağlam mı bunlar bilgin varmı ?[/quote]
hepsi TC'de yapıyorlar ama denetime tabii değiller.
hedefonline de buna dahildir.
bir banka yapıyor, SPK denetimine tabi olan bir banka.
spread'leri yüksek.
şşşt ekskali,
€/JPY'yi izliyo musun hala...
bence izle...şaka gibi! :::
Hiç unutmuyorum wahşi batıda bobineri nikli arkadaşın bir yorumu vardı..o geldi aklıma..hayal meyal hatırlıyorum bir kısmını..
" piyasa aşağı düşecek [COLOR=red]gibi [/COLOR]duruyor ama [COLOR=red]belki [/COLOR]bize öyle göstermek istiyorlardır..Eğer DJ yükselirse öyle olduğunu düşünebiliriz [COLOR=red]belki[/COLOR]. Bu şortlar zarar yazarsa [COLOR=red]belki [/COLOR]stoplarım..Ancak fdj le ayrışırsak ne yaparız [COLOR=red]bilemiyorum[/COLOR]"
Bizim yaptığımızla onun yaptığı arasında sonuç açısından fark: Biz benzer yorumları geyik olsun diye yapıyoruz ama o üstad olarak yaptığını iddia ediyordu..ey gidi günler eyyy
[quote=Strategist;288745]Dediğini anladık tabi sayın patron geyik yapıyoz işte... .lelele
[B]Piyasada bi halt yok bari canımız sıkılmasın[/B]... :..:[/quote]
Hee. İstek şiiri alalım bi adet...lelele
[quote=unlimitted;288749]hepsi TC'de yapıyorlar ama denetime tabii değiller.
hedefonline de buna dahildir.
bir banka yapıyor, SPK denetimine tabi olan bir banka.
spread'leri yüksek.[/quote]
siz hangisini tercih ettiniz ? (sakıncası yoksa)
[quote=excali;288754]Hee. İstek şiiri alalım bi adet...lelele[/quote]
Yatay piyasaların içinden, yarim,
Düşerek düşerek gel bana gel..
Şü küskün portföy coşsun artık, yarim,
Küskülerle mondiyolarla gel bana gel...
Dayanamadım, gayri trende başladım de, yarim,
Yüzde beş on düşerek gel bana gel...
:::
ne zaman bitecek trend sonlanan diagonalden tut 5. dalgasına kadar her ihtimali denedik gene bitmiyor vay *************
[quote=perfectt;288757]siz hangisini tercih ettiniz ? (sakıncası yoksa)[/quote]
benim açımdan hiçbir sakıncası yok yalnız forum açısından olabilir.
pm olarak size yazıyorum.
[quote=seagate;288759]ne zaman bitecek trend sonlanan diagonalden tut 5. dalgasına kadar her ihtimali denedik gene bitmiyor vay *************[/quote]
Failing Triangle diye yeni bir formasyon üzerinde çalışıyorum..bitirince onu deneyelim
ula loli..haber mi var..ühühühühü
200 adet longladım ************
EFG öküzü, pardon boğası, devreye girdi 5 dk da 2000 uzun açtı...
[quote=Astatin;288765]ula loli..haber mi var..ühühühühü[/quote]
he haber var.
450den longlamıştım, 350ye gidince birisi makiniste "şşş unli ağa longladı naapıyosun lem öldürtçen mi hepimizi" diye fısıldamış.
makinist de ani bir el freni hareketi çekti.
haber bu :..:
o zaman EF* nin **
yyld .. 80 üstüne atarsa bi mondiyo çekeriz .. hühüüh
Yürü goçum... Kapanış tahminim 90.025.. Teminat kapanış tahminim: 1.000 TL... :)))
ISSIZ SAYISI HAZIRAN'DA 2 MILYON 751 BIN KISI (MAYIS: 2 MILYON 846 BIN) - TUIK
-MATRIKS-
Yemeyin bizi
[quote=Astatin;288775]ISSIZ SAYISI HAZIRAN'DA 2 MILYON 751 BIN KISI (MAYIS: 2 MILYON 846 BIN) - TUIK
-MATRIKS-
Yemeyin bizi[/quote]
Bir kelime unutlmuş galiba:
ISSIZ SAYISI HAZIRAN'DA 2 MILYON 751 BIN KISI [U][B]ARTTI
[/B][/U]Böyle daha gerçekçi en azından... :(
77775 ne güzel zirveydi, şiir gibi ...88888 yapmasın destan yazarlar mazallah...üüü
işsizlik rakamlarında şeyle bi durum var devlet kayıt dışından kurtartmak için sigortalı çalışan yapınca teşvik veriyiii mevcut kayıt dışıları sigortalı yapınca işsizlik azalıyor gibi gözüküyr :D yeni sigortalı yapılan işçilerin belli bir miktarının primlerinide devlet ödüyor :) kampanya var
€/JPY 111,081 short.
yeter bu kadar lem, bas geri! :::
[quote=unlimitted;288770]he haber var.
[B]450den longlamıştım, 350ye gidince birisi makiniste "şşş unli ağa longladı naapıyosun lem öldürtçen mi hepimizi" diye fısıldamış[/B].
makinist de ani bir el freni hareketi çekti.
haber bu :..:[/quote]
Lem , sabah "zamanının 10'da biri" ile ilgili yorum yapan bir üye vardı? Nick'ini hatırlıyor musun?:..:
[IMG]http://www.davidnatiuk.com/wp-content/uploads/2008/10/wall-street-bull.jpg[/IMG]
bence 100 bin olur 200 binde uzlaşır
aya çıkarız bedava buralar 30 bintuzaktı felan
belki trend biter pehhhh
zaten türkiye de dünyanın tapuısu var açıklamıyolar
veri gelecek tapu bizde diye
[quote=excali;288783]Lem , sabah "zamanının 10'da biri" ile ilgili yorum yapan bir üye vardı? Nick'ini hatırlıyor musun?:..:[/quote]
benim vob yapma sebebimi duysan gülersin.. :..::..::..:
herkes gider mersine, unli gider tersine mevzusunun başka bir örneğidir bu. ehueheuheue
[quote=unlimitted;288782]€/JPY 111,081 short.
yeter bu kadar lem, bas geri! :::[/quote]
110,81 flat... fazla kısa sürede indi. hoş değil.
tekrar 111 üzerine almalılar...
[quote=unlimitted;288785]benim vob yapma sebebimi duysan gülersin.. :..::..::..:
herkes gider mersine, unli gider tersine mevzusunun başka bir örneğidir bu. ehueheuheue[/quote]
Sekretere çeyizlik parası mı??
[quote=excali;288789]Sekretere çeyizlik parası mı??[/quote]
he onun kibi bişi.lelele
[quote=Astatin;288761]Failing Triangle diye yeni bir formasyon üzerinde çalışıyorum..bitirince onu deneyelim[/quote]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:2Vk_VDHnrYJ7aM:http://img376.imageshack.us/img376/1163/teomanyakupogluej6.jpg&t=1[/IMG]
mayalardan formasyon pehhhhhh
triangle hedefi 5000
[quote=seagate;288766]200 adet longladım ************[/quote]
ufff maşallah pala burayı görüyorsa ellerini sıvazlıyordur mutlaka ne babayiğitler var be 200 kont basıyorlar diye 10 tane olsa forumda 2000 kont neden takip etmesin ya da ettirmesin birilerine diye düşünüyor insan :( :rolleyes::confused:
endeks paralelkenar son durum .. sayımıda ekledim grafa .. üvvv
[IMG]http://ressim.net/a/upload/ec7be126.png[/IMG]