USAGLAR...
dolar long kontratımda karda...zevkten dört köşe...kerim agabeyim...ha ha ha
acgözlü deyyyuzzz...
Printable View
USAGLAR...
dolar long kontratımda karda...zevkten dört köşe...kerim agabeyim...ha ha ha
acgözlü deyyyuzzz...
önce...borsa belli bi yere düşer...dolar-tl kıprasmaz...sonra borsa derin düşüşe başladımı...dolar tl- HOPPULAR....nohutun kızgın sac üstünde hoplayıp leblebi oluşu gibidir bu....
nohut aslında bu isgenceyi sevmez...istemez zıp zıp hoplamayı ateste....
ama onu...hoplatanlar hoplatır buna ragmen....
dolar spot...1.49 ları zorluyor...
tepki gelmesi halinde tepebileceği max seviye 59.800 görünüyor grafta.. bu rakamın üstü düşüş trendini bozacak...yani kısaca 60.000 üstü kısalar stop edilmeli...
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i251600_vob-19.11.bmp[/IMG]
sayın kuzu;
makro olarak,ABD VE ÇİN arasındaki dış ticaret uyumsuzluğu FED in faiz arttırımını gerçekleştirmeyeceği yönündeki sözünden dönmesine sebep olur mu?bu oynaklığı yapar mı coni ler.bence bu işsizlik oranları ve satış rakamlarıyla daha fazla dayanamaz gibi duruyor da.
[quote=küçük_k;166826]herkes tepki derdinde.. teknik olarak olması lazım.. longcu sayısı şortcudan fazla... bence 58800 kritik[/quote]
yeni seviyemiz 58500.. burası kalıcı olarak geçilemezse düşüşe devam..
aşağıda önce 58000 sonra 57500
[quote=jani;166864]önce...borsa belli bi yere düşer...dolar-tl kıprasmaz...sonra borsa derin düşüşe başladımı...dolar tl- HOPPULAR....nohutun kızgın sac üstünde hoplayıp leblebi oluşu gibidir bu....
nohut aslında bu isgenceyi sevmez...istemez zıp zıp hoplamayı ateste....
ama onu...hoplatanlar hoplatır buna ragmen....[/quote]
yav ALLAH!TA SENİ GÜLDÜRSÜN EMİ KINALI GUZUM:) NERDEN BULUYON BU LAFLARI VARYA KAYIT EDİYOM YAKINDA KİTAP ÇIKARTACAM İYİ SATAR VALLAHA BİDE BURDAN VURURUZ PARAYI HOCAM:) SÜPERSİNNNN KİTABA İSİM BULAMADIM DAHA:)
kafayı yemiş düşler...
seni sevdim lem...yoksa bizim kazım mısın sen....
güzeldi...deeelll mi...
guzu bu olummm....boru deeelll ki....ha ha ha
700 pangınot kardayım usaglar...dolar longda kardayım usaglar....
keyifler keka...kerizzzz parası...HARAMDIR HAAAA.....
[quote=jani;166934]kafayı yemiş düşler...
seni sevdim lem...yoksa bizim kazım mısın sen....
güzeldi...deeelll mi...
guzu bu olummm....boru deeelll ki....ha ha ha[/quote]
kuzu banada kazım gibi geldi... kazım olmasada kazımı aratmayacak...
BİZİM OFLU HOCAYI ARADIM...
sordum...hocam dedim...borsada kefere parası çarptım halalmıdır....
zinharrrrrr haramdır diye kükredi...
eeee ne yapayım bu parayı dedim...
getir bana dedi...ben hallederim dedi....
kınalı guzum ben nakitteyim sabah kapattım azcuk long olmuştum 650puan kar verdi al dedim bu defalık ele olsun:) ama düşerken kazanmak varya sizlerle daha zevkli lo eskiden alırdık bi senet beklede yükselsinde kazanalımda ama burda düşerkende şıakrkande kazanıyoz şükür iyiki varsınız lo:)
kazım değilim abim ben seni yeni keşf ettim varya amerikayı keşf etsem ele sevinmezdim herhalde:) iyiki varsınız lo guzu ve dostlarına selam palaya nanay:)
[quote=jerfin;166885]tepki gelmesi halinde tepebileceği max seviye 59.800 görünüyor grafta.. bu rakamın üstü düşüş trendini bozacak...yani kısaca 60.000 üstü kısalar stop edilmeli...
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i251600_vob-19.11.bmp[/IMG][/quote]
saol jerfom...dün üçgen sıkışmaya girecek demiştim...bu grafı kastediyordum....yaparmı bilemem....ben maldan cıkmam...
58 300 deyiz...DÜŞMEM DİYOR...ÖLDÜRSEN DÜŞMEM...makası açarım gene düşmem diyor....
sen bilirsin bebek...bende sen düşünceye kadar beklerim....
[QUOTE=jani;166954]58 300 deyiz...DÜŞMEM DİYOR...ÖLDÜRSEN DÜŞMEM...makası açarım gene düşmem diyor....
sen bilirsin bebek...bende sen düşünceye kadar beklerim....[/QUOTE]
bunu dedın ya guzum pela rehat durmaz 1000 puvan yukarı tepkı koyar sındı 59200 yeresine
49 000 den...46 000 e düştü....3000 puan....
geri dönse...satmadıgı için anasından dogduguna pişman bi yıgın adam var...hepsi döşer....
bu nedenle...geri dönerse 49 000 kesmez bunu...52 000 de temizlerrr ancak....
eeeee....varmı para....
[QUOTE=fXci;166957]bunu dedın ya guzum pela rehat durmaz 1000 puvan yukarı tepkı koyar sındı 59200 yeresine[/QUOTE]
ah be pelam heç değişmeycen demi .... hep aynı taktikler accuk şaşırt bızı gayri
fxci...
şom agzını kapa...bak gene çıkıyor...lem bi kerede yanıl bea....
dolar bazlıda düşüyor aslında...dolar 1.4920 de...future 1.50 yide astı...karım gani...
kısa vadeciler tikkat.. 500 üzeri yukarı tepki şidetlenebilir..
(yawaş yürüyen kuzular hariç)
[QUOTE=jani;166984]fxci...
şom agzını kapa...bak gene çıkıyor...lem bi kerede yanıl bea....
dolar bazlıda düşüyor aslında...dolar 1.4920 de...future 1.50 yide astı...karım gani...[/QUOTE]
guzum pela bu........ işi zora sokmadan rahat etmeyor namıssız... accuk içini kıyıl kıyıl edecek .... amigadalağımızı gıdıklayacak ancak eyle mama yedırıyor namıssız :::
Fx ci hocam,bi nokta atıs yerleri alabilir miyiz abicim..
[QUOTE=elstock;167028]Fx ci hocam,bi nokta atıs yerleri alabilir miyiz abicim..[/QUOTE]
hala 59200 menzilindeyiz emme graf çok acıtan tarzdan bi graf çok deyceklerim var emme kendimi frenliyorum.... garanti oldummu yazıyorum paylaşıyorum ben biliyosun....
emme riski cok oldummu laf carpıtarak yazıyorum.... guzuma demin 1000 pıvan potansı carpıttımdı biraz oda annadı zaten ....... zaten oda sıkışma bekleyordu
Alıntı:
[B]küçük_k[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=166826#post166826"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]herkes tepki derdinde.. teknik olarak olması lazım.. longcu sayısı şortcudan fazla... bence 58800 kritik[/I]
yeni seviyemiz 58500.. burası kalıcı olarak geçilemezse düşüşe devam..
aşağıda önce 58000 sonra 57500
benim tahminim.. yine 58800 çok önemli geçerse direk 59500
Tesekkürler abim,
Ben bu piyasada kesinlikle long olmam abi,yukarı cıkarsa shortlara ek yaparım efikscim..59500 ve 60.000 arası full+full layacagım..hepimiz guzuyuz..
ağamın neden eksi makas yaparak yukarı gitmediğinin resmidir
FDOW la olan relatif performans... anında gösterdi kendini[IMG]http://www.fotografekle.com/image-7551_4B055039.jpg[/IMG]
ecayip can yakıcı deyorum bu graf .. bu grafla sakin dövüşcen... o karşında yakasını pacasını yırtsada ...seni kışkırtıp kanına girmeye calıssada..... kımıldamaycan... eylece izleycen deliyi .... :::
her iki yönde de 1000 puan var.. 57500 yada 59500 yürü bakalım hangi yöne gidecek kuzumun ağası...
kınalı guzum çık çalı dibinden lo ağa 450 puan teklif ediyor guzu hocama sorcam dedim... ağa sorma dedi guzu dalağımı ister diyor:)
[quote=kafayı_yemis_dusler;167089]kınalı guzum çık çalı dibinden lo ağa 450 puan teklif ediyor guzu hocama sorcam dedim... ağa sorma dedi guzu dalağımı ister diyor:)[/quote]
ula ben bunun zıbaracagını ve yüzde 20 minumum düşecegini...bi ay önceden beri yazyıyorum...
azraile rüşvet verip debeleniyor...kokacak deyyuzzz....
boyun cızgısında...azrail bunu yatırdı...ipi boynuna doladı...sıkıp sıkıp bırakıyor....buda neyi var neyi yok verip kurtulma derdinde...
azrail makro....
makronun elinden hiç kimse kurtulamaz....meleklerin en fenasıdır...görünmez ula...elektrik gibidir....aniden çarpar....
guzum ve dostlarına hayırlı geceler hepinize seviyorum...... mesai bitti... gece görüşürüz inş
guzum allah belamı verecek :( 58350 long emrı gırdıydım gelmiş... intihar gibin bi pozişın bu emman arkadaşlar dıkkat edın bana bakmayın... ben kardayım bolluktan napcamı sasırdım
yukarı tepki yapacak longcu fazla... yaylana yaylana sürüyüyü topluyor.... sonra aniden örekeyi çıkaracak...
ben bu makroyu...1994 krizinde tanıdım...önemsemedim...tansu hanımda önemsemedi...melektir gecer gider sandık....
üstümüzden kalktıgında...jilete dönmüştük....tansu gız yalısının yolunu şaşırmıştı...elinden tutup evine götüruyorduk koskaca basbakanı....
ele fenadır bu makro melek....
ogün bugündür...bunu her görüşümünde...kelimei şahadet getirir...boy abdestimi alır...
borsadan çıkar doları alır...şimdide vob u shortlar dolara yatar...çalının dibine siner beklerim....
o zaman çarpmıyor...gökten para yagdırıyor...hemide gudurmuş gibi....
aradım taradım dibine yatacak bi çalı bulamadım.. ufak bi ot kökü buldum emme...
kuzumun ağası sankim telef edecek beni...(ufaktan longum tepki içün)
fxci üstad bu kez de pala sana güldü naptım derken :) hakkaeten bende naptın die içimden gçirdim ama durum ortada şimdik
fxci...
kısa vadede çok başarılısın...çok güzel oynuyorsun...
[quote=zozo;167126]fxci üstad bu kez de pala sana güldü naptım derken :) hakkaeten bende naptın die içimden gçirdim ama durum ortada şimdik[/quote]
bakma onun ah vah neyaptım ben dediğine .kom
guzum yarın ölümcül gap olursa ... toprağım bol ossun emmi...cenazemi sen kaldır vasiyetimdir..
58350 maliyet longlarla gırdım geceye
kapandı...
46 114....2 212 hacim...
son üç ayın en dip kapanışı....vetana millete hayırlı ossun....
yarın sabah....artı açar bu....