[quote=catedral;77192]Alkollüsünde:..:
o yüzden sordum:eek:[/quote]
yok sarhoşluktan değil..balkan aksanı ile karşıladım seni..:..:
Printable View
[quote=catedral;77192]Alkollüsünde:..:
o yüzden sordum:eek:[/quote]
yok sarhoşluktan değil..balkan aksanı ile karşıladım seni..:..:
Kati, bızdıkk senden tırstığı için mi ortada yok, yoksa yürüyştemi :)
[QUOTE=Astatin;77198]Kati, bızdıkk senden tırstığı için mi ortada yok, yoksa yürüyştemi :)[/QUOTE]
Benden tırsıyordur dermişim...:..:
Geyik sayfasını moderatörler okumuyor değil mi???:eek:
herkes nerde yaaa?
[QUOTE=catedral;77202]herkes nerde yaaa?[/QUOTE]
ben astatini sahilde gortdum :..:
[QUOTE=mersiyk;77209]kati apla astatini gordum sahilde :D[/QUOTE]
Alla alla asta asta ne işi varmış soğukta dışarıda
İnanmıyorrrummmm mersiiii...Sen miydin o gerçekten...Vay be.. O zaman foruma avatardakinden bile daha hoş biri olduğunu söylemiyim bari :) :)
Yok baaa...aydüdıntduit..senin beyaz atlı şövalye hayalinle oynamışlar..ben evden çıkmadım bugün :) ama istersen yarın çıkayım :..::..:
Bu arada: Site acayip ağır...3 saattir de kullanım dışıydı..Şunu düzeltemezdiniz gitti ha...Hey hellim hey hey hellim
mavi mont beyaz bere siyah eşofman giyen biri bana yabancı gelmedi ya :D
AAAA sıkıldım ama...
Çıt yok bu akşam.. Jerfide doğum günü kutlamaya gitti sanırım..
Formasyonda yok grafiklerde:cool:
[quote=mersiyk;77231]mavi mont beyaz bere siyah eşofman giyen biri bana yabancı gelmedi ya :D[/quote]
ehhmmmm...yok yok ben diildim...atkım var mıydı peki gözlerim ne renkti bakimmm...gebermenin sınırlarında vals edercesine de öksürüyormuydum, :..::..: ben genelde paltolu olarak buğulu gözlerle ufka bakan esarengiz adam şeklinde sekerim oralarda, hazırlıksız yakalamışın beni :)
[QUOTE=catedral;77236]AAAA sıkıldım ama...
Formasyonda yok grafiklerde:cool:[/QUOTE]
sn serenle hexen uc kaat topiginde yazdı bugun ıkıye bolundu forum ondan sanırım
[QUOTE=mersiyk;77238]sn serenle hexen uc kaat topiginde yazdı bugun ıkıye bolundu forum ondan sanırım[/QUOTE]
Takib ettim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Fikrim geldi..
Bi akşam jerfi sen ben yemek yiyelim:)
[QUOTE=Astatin;77237]ehhmmmm...yok yok ben diildim...atkım var mıydı peki gözlerim ne renkti bakimmm...gebermenin sınırlarında vals edercesine de öksürüyormuydum, :..::..: ben genelde paltolu olarak buğulu gözlerle ufka bakan esarengiz adam şeklinde sekerim oralarda, hazırlıksız yakalamışın beni :)[/QUOTE]
mavi mont ,beyaz bere ,gozluk ,sıyah esofman :..::..:
asti gelirse ben gelmem :D
[quote=mersiyk;77242]asti gelirse ben gelmem :D[/quote]
:..: kati..aldın mesajı:..::..:
[QUOTE=catedral;77240]Fikrim geldi..
Bi akşam jerfi sen ben yemek yiyelim:)[/QUOTE]
yiyeliiimmmmmmmm
yanlızbwen sizlere çok uzağıum yaf:(
sn.mbm ve queen, çok teşekkür ederim..
doğum günü çocuğu geldii.. valla çok şarap içtm catiikafa iyişiii:..:
Papua Yeni gine borsasına ya da patates fiyatlarının stocuna filan bak. HR bir şey bulamayınca öyle yapıyor.
[QUOTE=jerfin;77248]doğum günü çocuğu geldii.. valla çok şarap içtm catiikafa iyişiii:..:[/QUOTE]
bugun benim yegeniminde dogum gunuydu :)
[QUOTE=mersiyk;77250]bugun benim yegeniminde dogum gunuydu :)[/QUOTE]
bugün çokm güzel bir gündü ya kankişşi.. taaa edirneden beni görmeye gelmeiş arkadaşıum hafta içiü olmasına rağmen.. dağıttılk birazz:..: yarıun iş olunca erken bittti gece gerçiü.. bide onun dönmesi grerekiyodu:(
Muaahhhh ahhh ahhhhh
Bu kadar gülemezdimmm. Koltuktan falan düşecektim şimdiii.
İsmi lazım değil forumda en az 2 haftadır 1 satır yazmama rağmen kırmızı çocuk beni 2011 e kadar sürgüne yollamışş....
[QUOTE=mersiyk;77250]bugun benim yegeniminde dogum gunuydu :)[/QUOTE]
yeğenine de mutlu yıllar:)
[QUOTE=catedral;77253]Muaahhhh ahhh ahhhhh
İsmi lazım değil forumda en az 2 haftadır 1 satır yazmama rağmen kırmızı çocuk beni 2011 e kadar sürgüne yollamışş....[/QUOTE]
bi rakibimiz eksildi:..: 3 yıl bizii oi forumla aldatamayatacaksıınnnnn:..: çok sevimdim çokkkk :..:
jerfin kocaman mutlu yillarin olsun.:).
kankim gecmis olsun. bir hamam yapalim mi?.:..:
[QUOTE=nunu;77257]jerfin kocaman mutlu yillarin olsun.:).[/QUOTE]
sağolasın ayu kardaşummm:)
[quote=catedral;77253]Muaahhhh ahhh ahhhhh
İsmi lazım değil forumda en az 2 haftadır 1 satır yazmama rağmen kırmızı çocuk beni 2011 e kadar sürgüne yollamışş....[/quote]
gerekce de ne diyor?:..:
ben yatıcam artık.. iyi gecelerrr hepinüzeee
[QUOTE=jerfin;77266]ben yatıcam artık.. iyi gecelerrr hepinüzeee[/QUOTE]
İyüü gecelerr:)
iyi geceler jerfin iyi gecelr herkse
uyku tutmadı beni ya :) daha yeni yatıyorum
[quote=mersiyk;77324]uyku tutmadı beni ya :) daha yeni yatıyorum[/quote]
Ben de yeni kalkıyorum...uuaaahhhhhh...iyi uyumuşum beaahhh
[quote=nunu;77258]kankim gecmis olsun. bir hamam yapalim mi?.:..:[/quote]
[quote=catedral;77240]Fikrim geldi..
Bi akşam jerfi sen ben yemek yiyelim:)[/quote]
[quote=mersiyk;77242]asti gelirse ben gelmem :D[/quote]
Hamam kısmı malum ki beni ilgilendirmiyor:..::..::..:
Velakin yemek olayı nooldu?:..: Burda bazı arkadaşlarımıza ayıp oluyor bence..Hani sadece beni davet etceksiniz diye anlıyorum yemeğe:..::..: Diğer güzide geyik arkadaşlara karşı şık bir durum olmuyo..Yani VOBIX ve Reco mesela alınmış olabilirler, sadece beni çağırıyor olmanız "ihtimalime" karşı:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;77461]Hamam kısmı malum ki beni ilgilendirmiyor:..::..::..:
Velakin yemek olayı nooldu?:..: Burda bazı arkadaşlarımıza ayıp oluyor bence..Hani sadece beni davet etceksiniz diye anlıyorum yemeğe:..::..: Diğer güzide geyik arkadaşlara karşı şık bir durum olmuyo..Yani VOBIX ve Reco mesela alınmış olabilirler, sadece beni çağırıyor olmanız "ihtimalime" karşı:..::..::..:[/QUOTE]
yanlış anlamışsın:rolleyes: yemeği cati, mersi ve ben yiyeceğiz... arkasından da hamam sefası.. :..:
[QUOTE=Astatin;77461]Hamam kısmı malum ki beni ilgilendirmiyor:..::..::..:
Velakin yemek olayı nooldu?:..: Burda bazı arkadaşlarımıza ayıp oluyor bence..Hani sadece beni davet etceksiniz diye anlıyorum yemeğe:..::..: Diğer güzide geyik arkadaşlara karşı şık bir durum olmuyo..Yani VOBIX ve Reco mesela alınmış olabilirler, sadece beni çağırıyor olmanız "ihtimalime" karşı:..::..::..:[/QUOTE]
Kızlar yemek kararı aldık biz... Sana ne oluyo :..:
Ayyyyyy sefkili modumuz halaaa uyanamadı:)
[quote=catedral;77487]Kızlar yemek kararı aldık biz... Sana ne oluyo :..:[/quote]
peruk taksam? olmaz mı:..:
(çağırıyor olmanız "ihtimalime" karşı deyimini o yüzden kullandım zati..ihtimalim yani, çağırdığınızdan değil.... hem mersi, asti gelirse ben gelmem demiş durup dururken..ordan da bi mesaj aldım sanki...hani asti de gelse felann)
[quote=catedral;77488]Ayyyyyy sefkili modumuz halaaa uyanamadı:)[/quote]
DÜn yürüyüşte benle karşılaştıya...Gece 4 e kadar uyuyamamış :..::..: