-
[quote=Astatin;286724]77275 den bende kapadım cumadan devir kısalari..... referomdomdan önce işlem yapmam sanırım bir daha...yalnız kimsenni kısa açmaya cesaret etmeyeceği bir zaman varsa o da bu zamandır..referomdom dan herkes evet bekliyor.muhtemelen de evet çıkar..ama şunu düşünün; misal referomdom dan önce çarşambaya kadar yavaş yavaş veriyorlarmış..%1.5-2 felan..ky kısa açmaya cesaret edemiyor...referandumdan evet çıkıyor ama biz düşmeye devam ediyoruz...bum bum...
bir üstadın sevdiğim bir lafı vardır "piyasa önceden bildiği risklerin fiyatlamasını son ana brakmaz" diye...[/quote]
amanin kimseyi yönlendirmiş olmayayım..düşen piyasada long açmayada kimse cesaet edemez kolay kolay.. herşey mümkün bum bum..kenarda durak yahu... sabah ne gaddar gap yiyeceğiz hesabı yaparken pozisyonu karla mkapatmak datlı olti zati..daa ne ision..daa ne aryon
-
bence bugün strobaba voleyi vuracak...
-
[quote=Astatin;286728]bence bugün strobaba voleyi vuracak...[/quote]
Şirinbuba neyi vuracak??:D:D
-
yyld .. üvvvvvvvvv ..stro baba longlamadan müsterihleşemeyeceğim ..
-
[quote=excali;286730]Şirinbuba neyi vuracak??:D:D[/quote]
Şirin baba akşama doğru tatil moduna alıştıracak kendini...eheheh..ula ne güzel oldiiii....2 hafta tatil...dön 4 gün çalış..2 gün tatil..sonra 2 gün daha çalış sonra 5 gün daha datil..ehuehuheuhe...süperayar.com:D
-
[quote=Astatin;286734]Şirin baba akşama doğru tatil moduna alıştıracak kendini...eheheh..ula ne güzel oldiiii....2 hafta tatil...dön 4 gün çalış..2 gün tatil..sonra 2 gün daha çalış sonra 5 gün daha datil..ehuehuheuhe...süperayar.com:D[/quote]
Haftasonu 2 günlük tatil :standart,
diğerleri opsiyonel mi??
Full aksesuar??::::::
-
[quote=excali;286739]Haftasonu 2 günlük tatil :standart,
diğerleri opsiyonel mi??
Full aksesuar??::::::[/quote]
15 gün olan yılda bri kez...tarihi opsiyonel :).... 4 yani 1 gün eksik hafta, Zafer bayramından, 5 gün ise yılına göre değişken boyutlu muhterem ve muhteşem Ramazan Bayramı tatilimiz..
Gerçi benim nihai amacım tez yaşta yırtıp :..: erken emeklilik opsiyonuna yapışmak ama du bakalım
-
ZİŞD... üvvv... Fiyat 78.000 üstüne atıp da orada min. 34 katlı gökdelen inşa edene kadar short... Ama pis mondiyolarsa bayrama long girerim... üvvv...
-
[quote=Strategist;286741]ZİŞD... üvvv... Fiyat 78.000 üstüne atıp da orada min. 34 katlı gökdelen inşa edene kadar short... Ama pis mondiyolarsa bayrama long girerim... üvvv...[/quote]
Histem1 : Yavaş yavaş düşürüp taze şortçi yaratıyorlar...FDJ in artılarını yiyoruz deyip şort açan da çok zaten..Referomdom sonrası evetle birlikte kallavi yukarı gap var..
Histem2: Yavaş yavaş kendisi veriyor pala..Referandumdan evet çıkacak korkusuna zaten kimse kısa açamaz. Aksine düşük fiyattan long açar. Çarşamba Perşembe Cuma DOW da geriler..Referaomdom daki evet zaten piyasa beklentisidir ve fiyatlanmıştır..Bu yüzden referomdom dan sonra düşmeey devam eder.Ha kazara bir hayır çıkarsa o tam kabus kobar...
-
[quote=Astatin;286724]bir üstadın sevdiğim bir lafı vardır "piyasa önceden bildiği risklerin fiyatlamasını son ana brakmaz" diye...[/quote]
Smart money (ister Pala de, ister PY, ister Sauron) için risk misk yoktur, zaten açıklanacak herşeyi önceden bilir. Gelecek tüm verileri, yapılacak tüm konuşmaları, tüm seçim reförendüm vs. sonuçlarını smart money bilir... Onlar için sürpriz diye birşey yok..
Cuma günü 15:30 çubuğunda KY long'larken onlar akın akın short'a geçtiler... Ama bu bayram sonrası Pzt piyasa göçecek demek değil.. Çarşamba'ya kadar piyasayı indirip aşağıdan long'layıp Pzt sabah dillere destan bir + gap yapabilirler, ki benim şahsi beklentim bu... üvvv...
-
[quote=Strategist;286743]Smart money (ister Pala de, ister PY, ister Sauron) için risk misk yoktur, zaten herşeyi önceden bilir. Gelecek tüm verileri, yapılacak tüm konuşmaları, tüm seçim reförendüm vs. sonuçlarını smart money bilir... Onlar için sürpriz diye birşey yok..
Cuma günü 15:30 çubuğunda KY long'larken onlar akın akın short'a geçtiler... Ama bu bayram sonrası Pzt piyasa göçecek demek değil.. Çarşamba'ya kadar piyasayı indirip aşağıdan long'layıp Pzt sabah dillere destan bir + gap yapabilirler, ki benim şahsi beklentim bu... üvvv...[/quote]
[U]Hacmi de[/U] dikkate aldın mı SMART STRATEGIST??:..::..:
-
[quote=Strategist;286743]Smart money (ister Pala de, ister PY, ister Sauron) için risk misk yoktur, zaten herşeyi önceden bilir. Gelecek tüm verileri, yapılacak tüm konuşmaları, tüm seçim reförendüm vs. sonuçlarını smart money bilir... Onlar için sürpriz diye birşey yok..
Cuma günü 15:30 çubuğunda KY long'larken onlar akın akın short'a geçtiler... Ama bu bayram sonrası Pzt piyasa göçecek demek değil.. Çarşamba'ya kadar piyasayı indirip aşağıdan long'layıp Pzt sabah dillere destan bir + gap yapabilirler, ki benim şahsi beklentim bu... üvvv...[/quote]
Eskiden bu tür düşüncelere aşırı komplocu derdim ama artık öyle diyemiyorum...Olabilir..
"Muhatap ABD’li John PERKİNS’dir. PERKİNS, “Bir Ekonomik tetikçinin itirafları” isimli kitabında, kabaca dünyayı yöneten AB-D’li sapkınların yani “birkaç varlıklı ailenin ceplerine para” aktaranların (FED’in sahipleri), “kullandıkları araçlar arasında sahte finansal raporlar, hileli seçimler, rüşvet, zorbalık, seks ve cinayet” olduğunu yazar."