şu anda banttayız örneğin, son işlemim 550 shortu 450 kapadım,....bant altında alış yapacam, palaya yakın yerden,
pala1.66407,
pala2.66172,
bant, 66388,
ben pal 2 yi tercih edcem, çünkü ters bir durumda karlı çıkma payım oluşmalı,...
Printable View
şu anda banttayız örneğin, son işlemim 550 shortu 450 kapadım,....bant altında alış yapacam, palaya yakın yerden,
pala1.66407,
pala2.66172,
bant, 66388,
ben pal 2 yi tercih edcem, çünkü ters bir durumda karlı çıkma payım oluşmalı,...
Çok Değerli Bilgiler Benim için Teşekkürler indi
Yanlış anlamadıysam pala2 e yakın yerde alış yapıcan .bantın altından o zaman. pala2 aşağa kırarsa az zararla kapamış olacaksın
Bu şort işlemini neye göre açtın
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/upload/d769507b.bmp[/IMG][/URL]
örneğin bu gün mücadele 120 lik te geçmekte, biz bunu 5 lik olarak takibini sorunsuz yapıyoruz, çünkü bunu 120 likte takişp etsek dönüşler çok daha büyük puvanlarla olur,
[quote=EMCİ;244602]Bu şort işlemini neye göre açtın[/quote]
o uzun iş, başka faktötler var, önemsizler, önemli olan bu verdiğim iki değer bunun altında short üstünde long ikisi arasında beklyoruz, karar için, ne kadar uzatırsa o kadar bekliyoruz, temel bu,....
madem bunlarla trende short veya long yönde beklyoruz öle ise ısrarcı olacağız, örneğin dün buna güzel bir örnekti, sabah detaylarını paylaştım,
bu yöntem basit, ve kazanç daim,.....
66446,
66210,
fiyat geldi dayandı, ne yapacağız, son durum logsa long yönde bekleyeceğiz, shortsak short yönünde, çünkü kırılma olacak, ya yeni yükseklik, yada düşüş, somu ilerleme olmadan poz bırakmayacağız, flatsak sonucu görene kadar bekleyeceğiz, falcıysak o başka,....
SAğol kardeşim dün erken indiğim için gereği kadar yararlanamadım düşüşten bu benim için daha anlaşılır oldu
[quote=indregandi;244614]66446,
66210,
fiyat geldi dayandı, ne yapacağız, son durum logsa long yönde bekleyeceğiz, shortsak short yönünde, çünkü kırılma olacak, ya yeni yükseklik, yada düşüş, somu ilerleme olmadan poz bırakmayacağız, flatsak sonucu görene kadar bekleyeceğiz, falcıysak o başka,....[/quote]
5 likte bu bölge sıkıştı, herkes 400 puvanın içinde, bekliyorlar,...
ben bunu yarım saatte bir veriyim, en güzeli o,
Pozdaysak arada hemen çıkmıyoruz yönü bekliyoruz .Flatsak arada girmiyoruz yön belli olunca giriyoruz.okey
günlük bunu uygulamaya kalksak 1000 ile 3000 puvan arasında mücadele gerekir, çelik gibi sinirlerle, bu iyi şimdilik,
örneğin günlükte fiyatlar buna yaklaştıgında geçtiğinde veya aşağı düştüğünde, bu takip eden zamanlarda olavak, bunun etrafına o taktirde 1000 puvan minimum ile py nin tersi yönde girmek sonuç verir, şimdi böyle bir durum henüz yok, çünkü 68248 leri bulmalı öncelikle fiyatlar,...