[QUOTE=Astatin;227256]:D:D:D VOB topiklerinde PALA ya saydırılırken,,FOREX de kime saydırılır diyordum..demek böyle oluyormuş:D:D[/QUOTE]
hehe papaz ve kraliceye saydırıyoruz :))
Printable View
[QUOTE=Astatin;227256]:D:D:D VOB topiklerinde PALA ya saydırılırken,,FOREX de kime saydırılır diyordum..demek böyle oluyormuş:D:D[/QUOTE]
hehe papaz ve kraliceye saydırıyoruz :))
papaz 1 dklıklar 3615 ten ala geldi bakalım ne kadar alıcak 5 dklıklar hala satta 42 ustunde oda alagelebulur
27 yi asabilir ise 53 ye kadar yolcu gordum papazı
papaz patinaj cekiyor 33 tp yaptım yolu acık olsun
[QUOTE=oğuzt;227254]kralice kudurdu [B]azgın s..rt..k[/B][/QUOTE]
Süperr olmuş oğuz buuu.. Koca poposunu sallaya sallaya diyosun yani...:..:
[QUOTE=catedral;227285]Süperr olmuş oğuz buuu.. Koca poposunu sallaya sallaya diyosun yani...:..:[/QUOTE]
he aplam aynen ole hadi dön gari geri su papazın sakallarını cımbızla yolalım .boks.
[QUOTE=oğuzt;227288]he aplam aynen ole hadi dön gari geri su papazın sakallarını cımbızla yolalım .boks.[/QUOTE]
Yarın yada haftaya .. Bugünü ve yarını bi göriimm..
papaz 3619-20 altında satıs verebilir 1 dklıkta
verdi bakalım nere gidicek
bundada 8 pip e tp oldum 3610 dan yeter bu kadar ara vereyim cekirge 3 kere sıcradık bugun nemelazım takılmasın ayagımız
papaz ayıp senin yaptıgın 20 dk bekledik dusmedin 3 dkda halletin geri kalan olayı
3606 üstü 5 dakkalıklarda ala gelir oğuz..
1.3575 kırılırsa papazda 1.35 e kadar düşer.. ben de TP yaptım.. izleyelim biraz..
dün geceden bu yana papaz sayesinde portföy ikiye katlandı.. bu pazartesi gap leri çok büyük bir nimet forexde..::::::
oil de 85.38 den short yaptım.. hedefim 84.30 civarları..
3606 stopla 3560 a kadar beklenebilir bunda kısada .. niyeti bozuk gibi..aşağısında 3540 var..
işlem yapmıyorum ama..
1.3598 den sanal uzun açtım.. 1.3586 stoplu.. :)
Vob da da pozları kapattım.. Sıkıl geldi..