[quote=jani;172446]ordi...sanmıyorum...çok zor....bi tek kendi yaptı...
BİZE ZIRNIK VERMEDİ...öldük öldük diridik...cepte aynı para...sıhhat mafiş...[/quote]
Jani üstad,böyle bir günde kayıpla kapatmadıysan aga'yı yarın soyarsın derim abi..
Printable View
[quote=jani;172446]ordi...sanmıyorum...çok zor....bi tek kendi yaptı...
BİZE ZIRNIK VERMEDİ...öldük öldük diridik...cepte aynı para...sıhhat mafiş...[/quote]
Jani üstad,böyle bir günde kayıpla kapatmadıysan aga'yı yarın soyarsın derim abi..
bayramdan beri...basarı oranım sıfır....bütün bu tantanada...sadece 1550 puan karım var...yorgunluk sıhhat kaybı cabası....
hepimize geçmiş olsun
topikteki başlık gerçekleşti yeni [B]DÜZEN[/B] geliyor ve biz düzülüyoruz üwwww::(((((
neyse...
bunu secmişiz bi kez...
spotta hacim muthiş....3 029....herseyi garanla yaptılar gene...6.15 ve geri 5.85....
[QUOTE=ordi;172444]bugün 63.500 den başlayıp 65.000 lere kadar gidip buradan 63.000 lere kadar gerileyen piyasada hem yukarı gidişi hem de inişi yakalayan hatta iddalı bi soru olacak ama her ikisini yakalayan var mı?
her iki hareket toplamda 3500 puan eder hani boruuuu deellll
varsa teprik ederim ve önünüzde saygıyla eğilirim.
bugün teknikten çok psikolojik bi hareket var diye düşünüyorum da o yüzden[/QUOTE]
hepsini değil ama yaklaşık ..aldımm jani..2900 point.lelele
[quote=QUEEN;172454]hepsini değil ama yaklaşık ..aldımm jani..2900 point.lelele[/quote]
allaha şükür...birimiz becermiş bari....
tebrikler bitanem....
usaglar hatamız şu...
long oldukmu...erken iniyoruz....bunu kutero bin kere söyledi bana...ben onbinkere söyledim kendime....GENEDE YAPAMADIM...
SHORTU...köküne kadar alıyoruz emme...orda iyiyiz...
65 500 den...56 750 ye inişte...
1 kodum 3.22 yaptım....
arefe günü...56 875 den long oldum....dubai tantanası ile maldan erken indim...birde iki gün izliyecek yerde deellldim....
olsun...dursaydım longlarda....8000 puan vardı....
LONGDA DURAMIYORUM....SORUNUM BU....BUNU ÇÖZECEGİM...
[QUOTE=jani;172463]usaglar hatamız şu...
long oldukmu...erken iniyoruz....bunu kutero bin kere söyledi bana...ben onbinkere söyledim kendime....GENEDE YAPAMADIM...[/QUOTE]
evet en dipten yakalamıştın..ikinci kez oluyo bu..erken şorta geçiyosun..oka dar kusur olur..stopların çok fazla gördüğüm kadarıyla..ama yinede çok iyisin..bol şanslar...brv
LONGLARIMDAN 2050 PUAN ALDIM CIKTIM...bayramdan sonra...çünki 12 saat yolda olacaktım....sonra ard arda hatalar geldi...
çünki...dalgayı kacırmıştık....
kendini eleştirmezsen....kendini düzeltemezsen...
bi dahaki longda....tepeyi bulup 1500 puan asagı gelmeden inersem namerdim....
tek çare bu....
geceye uzun pozisyon ile girmek varmis. neyse!