accık şort denemesi 84800 den azcık ama
Printable View
accık şort denemesi 84800 den azcık ama
[quote=negrolino;312845]accık şort denemesi 84800 den azcık ama[/quote]
azcık 1 tane ona göre etki alltında kalmasın kimse
Çok yatay bir gün.
Endeks 100 sabahtan bu yana 297 puan içinde hareket etmiş:)
Endeks 30 yine 474 puan hareket etmiş:)
Vob 30 ise 1000 puanda hareket etmiş.
Çok bile, bu pazartesileri ya manyak bir gün oluyor yada yatay.
Shortlar elde ekranı kapıyorum ve yarını beklerim.
Herkeze bol kazançlar.
kıpraşmayun daha yukaru yol vardur.
stoplamışım bile :)
celdum..demiştim ben içimde kötü bir his var diye..üğwwwwwww...
bu arada selbull nerde yaww..Altınları küpleremi dolduruyor acep
[quote=Astatin;312857]celdum..demiştim ben içimde kötü bir his var diye..üğwwwwwww...
bu arada selbull nerde yaww..Altınları küpleremi dolduruyor acep[/quote]
astipat pala beni stoplattıı üü sonrada aynı yere geri verdii üü:(
[QUOTE=negrolino;312846]azcık 1 tane ona göre etki alltında kalmasın kimse[/QUOTE]
sen basmassan ben basmassam kim basçak yaw, elinizi korkak alıştırmayın basın şuna.dng bi ara bi espri vardı herkes birden zıplasa dünyanın dengesini değiştirebilirmiyiz diye o hesap, hepimiz birden basalım:dü: palanın yengesini bozalım:confused::::.kom pardon dengesini:::.dng
lan pala 83000 kapatmazsan bu akşam seni kim kovalasın bilmiyorum artık
bu arada dolar şık duruyor vadelide
astiprof 20 dk kaldı kopmaya ::: ama ben hala flat ancak gönlüm şorttan yana nedense
bugün çok malsın pala kusura bakma kardeşim :)
[quote=negrolino;312861]astipat pala beni stoplattıı üü sonrada aynı yere geri verdii üü:([/quote]
pala nın **, sana bişey olmasın negropatüüü..iki vakte çıkarırsın sen onu.brv
[quote=Astatin;312872]pala nın **, sana bişey olmasın negropatüüü..iki vakte çıkarırsın sen onu.brv[/quote]
Asti ne taklit edilir diye çekiniyorsun merak ettim şimdi :..:
pelam 6 gundür beklerum daha 1000 pointteyum hadü artuk daa.
5 lik long teyitlendi vay canına tırsmaya başladım şort işi sakatlaşıyor flat flat bekliyoz
astipat sembolik çottu bir lot onuda yıktı bana stop olarak şimdi 83800 lonk olduk bakalım
[quote=a.kaya;312880]5 lik long teyitlendi vay canına tırsmaya başladım şort işi sakatlaşıyor flat flat bekliyoz[/quote]
ha benu dinler pela shortlamayun gayru.
bakalım nereye gidecek genemi 85300 :)
acemice analizlerim.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=312882&postcount=805[/URL]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=312887&postcount=806[/URL]
est trader...:)
85300 geçerse 85550 var ama sonrası boş bence ver elini 86150
:..: Astiprof evet saat 16:00 ve hareket başlıyor bende long tabi ki
85300 kırılması lazım kırılırsa iyi bi yukarı yapar
patronlar .... kolay gelsin yeni gelebildim ..... no trade .... bugün .. kısmet değilmiş ... bakalım ... keyfim olursa ... belki papazda trade edebilirm ....
bana scalp için histemime destek 5dk veya 1 dk bi sistem lazım ... sistemci patronlar yardım ederse mutlu mesut bahtiyar olacam saygılar hörmetler ....
[quote=selçuklu;312895]patronlar .... kolay gelsin yeni gelebildim ..... no trade .... bugün .. kısmet değilmiş ... bakalım ... keyfim olursa ... belki papazda trade edebilirm ....
bana scalp için histemime destek 5dk veya 1 dk bi sistem lazım ... sistemci patronlar yardım ederse mutlu mesut bahtiyar olacam saygılar hörmetler ....[/quote]
sabahtan beri sistem 80 pip götürdü be abim...:D
sana scalping için paritede dur bi sistem bakayım ,ama az zaman ver bana..
:rolleyes::)))
palanın uşağımıdır nedir? birileri 85200-300 kademelerine 1000 kont koyuyor sonra da çekiyor son 15 dk dır.
[quote=selçuklu;312895]patronlar .... kolay gelsin yeni gelebildim ..... no trade .... bugün .. kısmet değilmiş ... bakalım ... keyfim olursa ... belki papazda trade edebilirm ....
bana scalp için histemime destek 5dk veya 1 dk bi sistem lazım ... sistemci patronlar yardım ederse mutlu mesut bahtiyar olacam saygılar hörmetler ....[/quote]
Patron özeline bir sistem önerisi gönderdim.
Ben de sana uyup uzuuuun zaman sonra cesaretimi toplayıp altın long'ladım patron... 1.412'den long'ladım... Şu an poz karda... İnanamıyorum... Altın.. Ben... Kar... Her an kapatabilirim... :..:
[quote=Astatin;312796]çok gıymetli saraylı patron... şu anı ve fiyatı not alınız lüften[/quote]
üüühüühühhü:D
[quote=ordi;312900]palanın uşağımıdır nedir? birileri 85200-300 kademelerine 1000 kont koyuyor sonra da çekiyor son 15 dk dır.[/quote]
XXX di mi.. Ben de farkettim çok acayip trade ediyor... :)))
[QUOTE=saraylı;312898]sabahtan beri sistem 80 pip götürdü be abim...:D
sana scalping için paritede dur bi sistem bakayım ,ama az zaman ver bana..
:rolleyes::)))[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;312904]Patron özeline bir sistem önerisi gönderdim.
Ben de sana uyup uzuuuun zaman sonra cesaretimi toplayıp altın long'ladım patron... 1.412'den long'ladım... Şu an poz karda... İnanamıyorum... Altın.. Ben... Kar... Her an kapatabilirim... :..:[/QUOTE]
saraylı abi ..teşekkür ederim ... .. acelesi yok .. stro patro eline sağlık teşekkür ederim ... . saygılar .... hörmetler ......brv.brv.brv.brv
tamam gelişmekte olan ülkeyiz onu anladık da, yurtdışı sistem geliştirme sitelerini geziyorum iki gündür adamlar %75'ten aşağı başarılı işlem yapanı kapıdan almıyorlar. vob tarafında yaptığı 100 işlemin 75'i kazandıran var mı. ki dediğim gibi 75 alt sınır az kasarsan 98 bile var.
nedir bu işin açıklaması Allah aşkına?
[quote=Strategist;312907]XXX di mi.. Ben de farkettim çok acayip trade ediyor... :)))[/quote]
torunlarıma anlatırım artık eyy gidi günler eyyy bir zamanlar dekodersiz de XXX leri görüyorduk diye :::
altında kvli bi aşağı dalga bekliyorum .. şahsen .... buralar kvli tepe olabilir tahminim ....
[quote=selçuklu;312911]saraylı abi ..teşekkür ederim ... .. acelesi yok .. stro patro eline sağlık teşekkür ederim ... . saygılar .... hörmetler ......brv.brv.brv.brv[/quote]
5' lık parite grafında:
ema100
ema20
ema5
koy...
kısa için :
ema20 ve ema 5 ; ema 100 ün altında iken ,ema5,ema20 yi aşağı keserken kısa yap...
ema20 ve ema 5 ; ema 100 ün üstünde iken ,ema5,ema20 yi yukarı keserken uzun yap...
kar hedefi 15-20 pip scalping amaçlı alabilirsin; SL için ema100 seviyesini alabilirsin...ya da 5 pip üzerini bunun...
girişte daha emniyetli olayım dersen macd den de teyid alabilirsin...istersen...
sistemi burdan açık verdim,gerekirse,periodları değiştir...:)
kolay gelsin.
[quote=akillipara;312913]tamam gelişmekte olan ülkeyiz onu anladık da, yurtdışı sistem geliştirme sitelerini geziyorum iki gündür adamlar %75'ten aşağı başarılı işlem yapanı kapıdan almıyorlar. vob tarafında yaptığı 100 işlemin 75'i kazandıran var mı. ki dediğim gibi 75 alt sınır az kasarsan 98 bile var.
nedir bu işin açıklaması Allah aşkına?[/quote]
O sistemler bizdeki sistemcilerin yaptığı gibi sürekli bir short bir long dönen sistemler değil, uygun bir yerden piyasaya girip ufak bir kar alıp çıkan sistemler. Mesela siz de sisteminize "2 kademe kara geçince hemen al parayı çık" deyin ve sadece trendde trend yönünde işlem yaptırtın, bakın doğru/yanlış işlem yüzdesi nasıl fezaya çıkıyor...
[QUOTE=saraylı;312918]5' lık parite grafında:
ema100
ema20
ema5
koy...
kısa için :
ema20 ve ema 5 ; ema 100 ün altında iken ,ema5,ema20 yi aşağı keserken kısa yap...
ema20 ve ema 5 ; ema 100 ün üstünde iken ,ema5,ema20 yi yukarı keserken uzun yap...
kar hedefi 15-20 pip scalping amaçlı alabilirsin; SL için ema100 seviyesini alabilirsin...ya da 5 pip üzerini bunun...
girişte daha emniyetli olayım dersen macd den de teyid alabilirsin...istersen...
sistemi burdan açık verdim,gerekirse,periodları değiştir...:)
kolay gelsin.[/QUOTE]
abi teşekkür .... ederim ...eline sağlık .... biraz çalışaym abi verdiklerinle ... .... saygılar hörmetler .... .brv.brv.brv.brv
[quote=akillipara;312913]tamam gelişmekte olan ülkeyiz onu anladık da, yurtdışı sistem geliştirme sitelerini geziyorum iki gündür adamlar %75'ten aşağı başarılı işlem yapanı kapıdan almıyorlar. vob tarafında yaptığı 100 işlemin 75'i kazandıran var mı. ki dediğim gibi 75 alt sınır az kasarsan 98 bile var.
nedir bu işin açıklaması Allah aşkına?[/quote]
%80 ve üzerinde kazanma oranı ile çalışan bir sisteme inanmam ve sahibine de iyi gözle bakmam...
kazanma oranından ziyade;
aylık net kar,aylık trade sayısı,performans gibi parametreler önemli olmalı,bence...:)
flat oldum 85200 den yeter
[quote=selçuklu;312917]altında kvli bi aşağı dalga bekliyorum .. şahsen .... buralar kvli tepe olabilir tahminim ....[/quote]
altında bende 1390 dan al sinyali devam ediyor selçuklu...:)