-
[quote=indregandi;365511]bu rüya gibi gördüğün anada yorumlamak zor,....o nedenle reel hareket apsd artmış, fiyat düşüyor,....short, fake geldi gelen fake kaldı, terste kaldın py agresif yükseliyor, poz kapat long ol,....[/quote]
[quote=indregandi;365508]long py için, fiyat yükselişine karşılık apsd artışı gerekli, apsd arttığ halde fiyat düşüyorsa bu short kabul edilmeli, istisnası ise mesala şu anda fiyat ani agresif dönerse,...bu açılan aslında longmuş, yani fake dışında açılan short demek, fake olrsa yukarıda dediğim gibi durum başkalaşır,
reel olan fake gelmediği müddetçe short, gelen fake de kalmalı,...[/quote]
syn gandi tşk. Allah razı olsun.
-
burasıda tamamladı seriyi, artık short shorttur, long longdur,....buraları kırlma yeri en yakın,.....aynı zamanda karar yeri pyler buraları sAVUNURLARSA YANİ BİR DAHA BU SEVİYELERİN ÜSTÜNDE KALIRLARSA LONG DÜŞÜNMEK, YOK KIRIP GİDERLERSE KISA VADEDE SHORT DÜŞÜNMEK, 120 LİK GİBİ PARAMETRELERDEN DESTEK GELİRSE SHORTU TUTMAK, DİYECEKLERİM BUNLAR,....
-
Bu bölümde tek gözden kaçırdığımız dax olmuş,....önemli bir ayrıntı, dax herşeyi belli etmiş, çünkü haber var orada cds lerle ilgili,...
7311, 7368 onunda en yakın değerleri
-
gandi ustam zarar ettik. 78200 long dedik ters kaldık.77225 en düşükten sinirlendik pozisyon kapattık flattayım. off ulan bir para kazandırmıyor bu şerolar. öneriniz nedir.
-
[quote=dcmulti;365534]gandi ustam zarar ettik. 78200 long dedik ters kaldık.77225 en düşükten sinirlendik pozisyon kapattık flattayım. Off ulan bir para kazandırmıyor bu şerolar. öneriniz nedir.[/quote]
bu gün sakin olmak,...py short şu anda,...geriye tek soru kaldı,.....şelalenin vanası açılacakmı o yerdeyiz,.....
Sensex açmadı belirsiz kapadı,...
Fdji 12478 altında açacak kalışa,
dax göçmüş, bunun değerleri yaukarıda olduğu gibi,....biraz uzun periyodlarla destekleyip shortlamak lazım,120 lik gibi 5 likler İSE short şu anda,....
Genelimiz zaten, 78 altı veya üstü şeklinde idi, 78 altında short durmak, üstünde reverse olmak veya poz kapatmak,...
Bu 78 i kıvarmak gerkli artık, küsuratlarıda bırakmış en son düz demiştik buna,..düz yani,....78 altı short dur, 78 üstü long dur,...
-
[quote=indregandi;365539]bu gün sakin olmak,...py short şu anda,...geriye tek soru kaldı,.....şelalenin vanası açılacakmı o yerdeyiz,.....
Sensex açmadı belirsiz kapadı,...
Fdji 12478 altında açacak kalışa,
dax göçmüş, bunun değerleri yaukarıda olduğu gibi,....biraz uzun periyodlarla destekleyip shortlamak lazım,120 lik gibi 5 likler İSE short şu anda,....
Genelimiz zaten, 78 altı veya üstü şeklinde idi, 78 altında short durmak, üstünde reverse olmak veya poz kapatmak,...
Bu 78 i kıvarmak gerkli artık, küsuratlarıda bırakmış en son düz demiştik buna,..düz yani,....78 altı short dur, 78 üstü long dur,...[/quote]
anlaşılan 77 bin altı kapatırsak yurtdışıyla paralel düşüş kanalına giriyor
-
Birde şu var,.....mesala sensex kırdırdı yukarı tepki verdi belirsiz kapadı,....
Fdji, kırdı şimdi tutunuyor,...
En belirgin dax, en kötü bu,....
Buralarda yatırımcı avlanıyor genelde,....trade etmek yerine 78 altı short dur, 78 üstü long dur, py değişti sende değiş, ısrar et bu tutumda, sonuç gelecek,....illaki gelecek,....
-
[quote=indregandi;365543]birde şu var,.....mesala sensex kırdırdı yukarı tepki verdi belirsiz kapadı,....
Fdji, kırdı şimdi tutunuyor,...
En belirgin dax, en kötü bu,....
Buralarda yatırımcı avlanıyor genelde,....trade etmek yerine 78 altı short dur, 78 üstü long dur, py değişti sende değiş, ısrar et bu tutumda, sonuç gelecek,....illaki gelecek,....[/quote]
78 i bir çizgi gibi kullan hareketin bu 78 de yap, ama sen dersen şu shortu cebe alıyım, buradan long olup, onuda, onuda bu çok olanaklı deyil,.....
Durumak hayırlı iş,....durun, durun, poza durun, çizgide ama,....şimdi 78225 denge verdik, 900 destek verdik, cumadan 77450 yi gösterdik, bu gün yine sıralamasını verdik, kaç gündürde 78 i yazıyoruz, ve buna düz vermiştik geçmişte, niye düz o kadar çok değer oluştuki bu 78 de inanılmaz, artık iç içe geçti,...
-
Diğer bir yapabilen şöle yapar, 78-79 arasına poz girmez, 79 üstünde çizgi long açar, 78 altında çiz gi short açar,...
Bu durumda ise komisyonu azalır,....
-
77350 flat ve long hedef yarın sabah + gap
-
[B] [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]
[INDENT] RAPOR-VOB-30 AĞUSTOS KONTRATI TEKNİK ANALİZİ(YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER)
Yatırım Finansman Menkul Değerler ( [URL="http://www.yfas.com.tr/"]http://www.yfas.com.tr[/URL] )
Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni:
"Kontratın, bugün ilk seansta kısa vadeli yükselen trendinin
(mavi) geçtiği 78.150 ile Fibonacci desteğinin yer aldığı 78.000
seviyeleri arasına tutunmaya çalışmasının ardından şu saat itibarıyla
bu seviyenin altında kapanacağı anlaşılıyor. Bu nedenle, cari 77.400
seviyesinden “short” pozisyon açıyoruz.
Kontratın aynı zamanda ikili-tepe formasyonu oluşturmakta olduğunu
ve formasyonun “boyun” çizgisini tayin eden 77.600 seviyesinin de
altına gerilediğini gözlüyoruz. Bu durumda, kontratın söz konusu
formasyonun hedefi olan 76.050 seviyesine doğru gerileme olasılığının
ağırlık kazandığını tahmin ediyoruz.
Destekler: 77.000-76.700 // Dirençler: 77.600-78.050" [/INDENT]
-
Esad tarftarları ABD Büyükelçiliğini işgal etmiş Fransa Büyükelçiliğinede girmeye çalışıyorlarmış...
Bu hareket için Esad ın kafayı yemiş olması lazım...
Kesin ajan provakator bu girenler...
Sonuç...
Nato nun Suriye operasyaou yaklaşıyor olabilir....
-
-
kapanış önemli...bekleyip görelim....
-
ulan yine becerdiler bizi
-
17 sendromu bakalım ne yöne
-
Imkb 100, 63100-75, 75 altında günlük kalış olumsuz, ikinci gelişi daha öncede geldi, aynı yerden döndü,....
-
apsd ye odaklandım
9200 apsd fiyat 77500
8846 apsd fiyat 77600
8159 apsd fiyat 77675
8000 apsd fiyat 77700
8200 apsd fiyat 77525
-
475 altında sonuç olacak bakalım,....
825 long, 725 flat, 675 short bendeki son durum budur,......
-
Syn gandi 77550 den kısaya geçtim. Yarına tutmayı tavsiye edermisin
-
[quote=dcmulti;365587]apsd ye odaklandım
9200 apsd fiyat 77500
8846 apsd fiyat 77600
8159 apsd fiyat 77675
8000 apsd fiyat 77700
8200 apsd fiyat 77525[/quote]
aynı tas aynı hamam
9200 apsdye geldi. 77500 altı... Bana göre bugun açılan pozisyonlar short
-
[quote=milaslı;365599]syn gandi 77550 den kısaya geçtim. Yarına tutmayı tavsiye edermisin[/quote]
ben tutacam yarına, çizgi muhabbeti devam,....
-
[quote=indregandi;365605]ben tutacam yarına, çizgi muhabbeti devam,....[/quote]
sağolun sayın gandi.yurt içi berbat, yurt dışı fena, yarında her halde - gaplı olur diye tahmin ediyorum. Bana katılan varmı?
-
[quote=indregandi;365597]475 altında sonuç olacak bakalım,....
825 long, 725 flat, 675 short bendeki son durum budur,......[/quote]
sayın gandi uzlaşmasız tam isabet. Tebrikler
-
Günlükte, all endex şu an satışta,....djide böyle kapatırsa o da satışta kapatacak,....
Ancak dji şu anda, 1 dklık trend yaşıyor, bunun 5 lik crashı, 12227 de,...bu arada bizim 12309 analizimiz var, buna üstünde kaldıkça demiştik, ....
öte yandan siyasette bdp olayı var,....yemin konusunda,....bunlarda taviz istiyor,......
Mecbur yemin edcekler, anayasa için ağiızlarının suyu akıyor, ancak bu arada ne koparırsak kar olayı var,.....
Sonuçta asimetrik ortamda her ne kadar dediklerimiz birebir gerçekleşsede somuta oynamak gerkli, somut satışa geçti, bende short bıraktım, kısmet, yemi taktım oltam denizde, poşet te takılır balıkta bakalım artık,....
-
ben bir süredir bakamıyordum toplantı vs.durumlarından..biliyorum pozisyonu başı boş bırakmak delilik diyeceksiniz ama maalesef böyle oldu. en son 78.000 civarından cort muşum...ancak kapanışa doğru reverse yapıp long oldum...indi üstadın yazdıklarını ise şimdi okuma fırsatım oldu maalesef :(... yarına patlamam umarım..iyi akşamlar..
-
Diğer açıdan briççiler butonlasın bunadan sonra briçten yorum yapacaz, 5 li majör açacaz declarationu, macor yoksa sanzatu devam.....
Burdan bakarsak bu gün sanzatu oynadık, kozsuz oyun vardı, aslar ve papazlar egemendi, yarın bir kör veya pikten macör açılışı yaparsak süper olur,.....forsing açış yani,....aşağı tabiki,......
-
Haftanın ilk günü hafatalık ta baskı ile başladık güne, bütün günüm bunun kaçtan geldiğini görmekle geçti ancak olmadı malesef, YALNIZ 78275 ÜSTÜNDE BUNU SÖYLEYEBİLRİM,....şimdi bu baskı güÇlü olursa fiyatları, 72875 e doğru itecek, zayıf olursa bir süre sonra buralardan bir yerlerdeN fake yiyerek 79350 değeri kırılmış olacak,....
Esasen bu 79350 yi 3 lük -5 liklerden zaten almış idik, 793xx-4xx civarı bir yerdi, işte haftalık ta burayı, 79350 den çizdi,....
-
Mrhb arkadaşlar
u100 desteği 61300 lere geliyor
vobta da 75000-75600 arası...
Italya nını durumu süpriz oldu.
-
S.a. Herkese hayırlı günler bol kazançlar
-
-
sitede sürekli kopmalar yaşanıyor, o nedenle short dünden açmıştık, aynen longa yaptığım gibi geriden takip ediyorum, oldukça geriden, kavgasız gürültüsüz bir ortamda,...
şimdilik yazalım, ayrıca bu kopmalarada yönetim bir çare bulsun, virüssavar mı koyuyor, uçaksavarmı,...
yani ağız tadı ile yazı yazamıyoruz, lütfen yani sayın yöneticeler,....
-
VOB-30 Ağustos Kontratı: 77.450
Kontrat, dün itibarıyla kısa vadeli yükselen
trendinin (mavi) geçtiği 78.150 ile Fibonacci
desteğinin yer aldığı 78.000 seviyelerinde
tutunamadı. Bu seviyelerin altında kapanış
yapması durumunda “short” pozisyon açmayı
planladığımız kontratta, dün II. seans içinde “ikilitepe”
formasyonu oluşması üzerine kapanışı
beklemeden 77.400 seviyesinden “short”
pozisyon açtık. Söz konusu formasyonun “boyun”
çizgisi 77.600 seviyesinden geçiyor; hedefi ise
76.050 seviyesine kadar geri çekilme olasılığına
işaret ediyor. Bu nedenle, mevcut “short”
pozisyonumuzu 77.600 seviyesinin üzerinde bir
kapanış görmediğimiz sürece taşımayı
düşünüyoruz. Diğer yandan, kontratın yakın
desteği konumundaki 76.850 seviyesinde
tutunması halinde 77.600’e doğru tekrar bir tepki
beklentisiyle pozisyonumuzu kapatmayı
planlıyoruz. Destekler: 77.050-76.800
[B]dün adamlar ikinci yarı 77400 short önerdiler... [/B]
-
gandi ustad ne dersin nerden falata geçelim
-
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://goo.gl/mc9cY[/IMG]http://goo.gl/mc9cY[/URL][IMG]http://goo.gl/mc9cY[/IMG]
-
[quote=dcmulti;365693]gandi ustad ne dersin nerden falata geçelim[/quote]
bu longda nasıl hareket ettiysem aynı şekilde devam ediyorum, geriden takip, amacım mümkün olan max puvanı almak trend halinde yani,....o ndenle oldukça yukarıda stobum var, bunu patlatırsa py dengeye gelir zaten,.....yani .....
longa trend istemiştim bu olmadı, 1300 puvan civarı ayrıldık, şimdi shorta trend istiyorum, yine ayrılırsak, yani benim stop patlarsa zaten py dengelenir, flat sonrası yeni poz bakarız analiz ederiz,...
böyle böyle gideceğiz artık, ........
-
yani amaç olarak kaç puvan alacağıma deyil, bunun yerine her açtığım pozdan puvanla çıkmayı hedefledim diyebiliriz, yer varmı tabi ki var,.....ama oralara o konulara girmeyecem, her koyduğu seviyeden 500 puvan düştüğünde, bende 500 puvan inecem, ancak o aradaki fark korunacak devamlı,....şu anda 76 seviyelerinde yer bakıyor,
-
short için analiz ettiğimizde,
74250 limiz vardı,...cephesi 75675 ti,
72875 var,..... cephesi 75725, [COLOR=Red][B][I]new !!!!!!!![/I]
[/B][/COLOR]
yani gözler bu 75725 te olmalı,....ne anlama geliyor,.....75725 cephesi çökerse eğer eskiyen tahakkuk analizi para yapar,....yani 74250 bir türlü alamadığımız paralar cebe reel olarak alınır, tahakkuk eder,.. vade geçişi dahil halen short tutanlar veya yeni short açanlarda bunlara bakacaklar,
ayrıca şunu söyleyebiliriz, 75725 altında kalınırsa 72875 ten de pay alırız,....72875 bir miktar çöker yani ,....
ölese cephe 2,...sinemalarda,....
bir indregandi klasiği,.....
-
sayın GANDİ
fdjıa nın 12.510-478 rakkamları hala geçerli mi yoksa rakamlar değişti mi?
-
[quote=egim;365722]sayın GANDİ
fdjıa nın 12.510-478 rakkamları hala geçerli mi yoksa rakamlar değişti mi?[/quote]
o 5 dklık bir anlizdi ve fdji sensex hepsine yaptık,....amaç kısa vadede pysanı ne yapacağını görmekti,...sonuçta shortu yakaladık,....iyide puvan verdi short,...
12478 halen geçerli bu kötü nokta, 12510 da şöle düşün 12478 üstünde kalmak kaydıyla 12510 hedeflerse ve kalırsa buradan gol yemiş oluruz shorta,...veya stoplar patlamıştır,...
[B]12478[/B] ve öncesinde [B]12414[/B] olarak dizili,....